Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz SkyS1gn #67172 üzenetére
Nem baj, csak felesleges időhúzás, jöhetnének közvetlenül a normál játékba is a frissítések, és akkor legalább nem kellene hónapokat várni a több száz megás/gigás csomagokra, hanem egy-két hetente jönne egy ~100 megás.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Enton
addikt
válasz SkyS1gn #67172 üzenetére
Biztos javították, én ősz óta semmi javítást nem láttam a játékhoz. Adják ki és akkor lesz értelme, de CTE-n belül a kutyát nem érdekli, én nem azzal szeretnék játszani hanem a rendes BF4-el.
Plusz ahogy Kovy is mondja. Nem baj ez csak legyen haszna is."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- DIGI internet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Építő/felújító topik
- Külpolitika
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...