Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz Bjørgersson #67251 üzenetére
Természetesen, de egy jó koncepció általában nem szavazásból születik.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
nagyúr
Ezeket magyarok kérdezik vagy a DICE?
Mindenesetre kitöltöttem, és úgy látom egy két dolog kivételével a közösségnek azonos az ízlése.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bjørgersson
félisten
válasz FollowTheORI #67254 üzenetére
Ha magyarok kérdeznék, akkor szerinted angolul kérdeznék?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #67255 üzenetére
Hát mittudomén... ha modder csapatokat vonnak be akkor miért ne lehetne egy magyar csapat aki nemzetközileg szerez infót...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bunfi
őstag
válasz Bjørgersson #67253 üzenetére
Egyik sem nyerő megoldás, mert amit ők eddig leraktak pályadesign terén az asztalra az csak pénzügyi és szakmai szempontokból volt említésre méltó, játékélményt nem sikerült vele teremteni, alapvetően azoknak a játékosoknak a hathatós közreműködésével, akiket most meg akarnak kérdezni. Szerintem semmi jó nem fog ebből kisülni. Egy ilyen kampányt nem egy 1,5 éves játékkal és nem a modderek 5 év könyörgése után kellene elkezdeni. Az én véleményem az, hogy kicsit megrémültek a Hardline nagyon vegyes fogadtatása miatt és kétségbeesetten keresik a módját, hogy kitolják a negyedik rész élettartamát addig míg elő tudnak állni egy folytatással vagy egy alternatívával.
-
bunfi
őstag
válasz Bjørgersson #67258 üzenetére
Én már sajnos nem tudok, a legutóbbi három rész megjelenését nyomon követtem elég komoly szinten, beletettem a játék(ok)ba 1500 órát, és nem tudok. Volt öt évük, hogy változtassanak, de csak centiket jutottak előre.
-
iMaverick
addikt
válasz SkyS1gn #67241 üzenetére
Én végig klikkelgettem. Utána néztem az eredményeket, hát majdnem hasonló az ízlésem, mint a többségnek.
A végén amikor írta, hogy "hol játszódjon" a map, simán beírtam az egyébbe, hogy Hungary. Hátha megcsinálják a Deák téri metrót. Vagy valamelyik bevásárló központot... (Végülis egy Westend beleférne. Két lövöldözés közben egy kis meki... Na jó, túl pihent vagyok. )
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #67259 üzenetére
Na akkor a kedvedért megpróbálom mégegyszer, mert mint írtam is, azt a teljesítményt illik nagyon komolyan venni.[link]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
nagyúr
válasz spanglee001 #67265 üzenetére
Ezt majd a Hardline-ba kérjétek... írni kéne a Visceralnak csináljanak egy shopping center cq-t.
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #67263 üzenetére
A végén ahogy kitöltötted ott volt valami tán, hogy eddigi válaszok vagy vmi ilyesmi. Akármennyiszer ki lehet tölteni, szóval ha érdekel akkor gyorsan kitöltöd megint és megnézed
-
bunfi
őstag
válasz Bjørgersson #67268 üzenetére
Torzítod az eredményeket!!!444
-
Dyingsoul
veterán
A megoldás: dolgozzanak vagy 3-4 évig egy II. VH-t feldolgozó játékon. Menjünk vissza az alapokhoz! Tutira lennének rá vevők rajtam kívül is!
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
stoon
addikt
válasz Bjørgersson #67268 üzenetére
ez lenne ahol volt "hely" oda beirtam hogy no jet
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Dexter-2000
őstag
ez what?
utána frissítettem a pb-t de még mindig ezt írja
Szép napot!
-
aram01
nagyúr
srácok létezhet olyan map ahol csak tengeri járművekkel mész? mint pl a jetes? csak hajósban?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
marilllyo
veterán
-
stoon
addikt
válasz @rglaaf #67285 üzenetére
pedig egy tank superiority jo lett volna ide is ! tele a f@szom ,hogy csak jetes pályákat tudnak meg infiset csinálni nincs, egy használható járműves map sem (a jármű alatt azt értem hogy legalább 4 kerés vagy hernyó van alatta és ne repül! )
(#67291) bucketb0b: megoldanám csak engi kasztot engedélyeznék szuperiorioiriortyin
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Unlimited
aktív tag
Már megint bekakált a battlelog!
-
Unlimited
aktív tag
válasz Bjørgersson #67293 üzenetére
Izé, pedig igen!
-
Unlimited
aktív tag
válasz Bjørgersson #67295 üzenetére
Higgye már el, hogy nekem az oldal sem jön be, csak félig. Még szerver közelébe sem jutok. Na!
-
Unlimited
aktív tag
Hogy a jó bánatban van az, hogy valakinek megy, valakinek meg nem? Ez X akta!
-
lofagi
addikt
Nekem a mozilla kavart be a tegnapi napon, a chrome-al remekül megy. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest