Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Emberek, de most őszintén 1-2 napon már ne múljon a játék. Mi lenne, ha bejelentenék valami hibára hivatkozva, hogy csak nov.25-én tud indulni a multi. Ahogyan elnézem itt sokan agyvérzést kapnának vagy utcára vonulnának... No offense!

-
Zin
őstag
576-ba ha személyessen veszem meg akkor is 12k vagy csak ha előrendelem?Deluxe verzió jöhet szóba csak

-
kalimist
aktív tag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Del-Koreaban es Thaifoldon is, ezeken a helyeken elobb lesz 29-e, mint USA-ban. Pre-load aggaszt kicsit (DD-t rendeltem mexikoi store-bol) mert azt irjak, hogy 24 oraval megjelenes elott de bizom benne, hogy azt is el lehet majd vpn-nel inditani aztan kikapcsolva tovabb tolteni.
-
pohár
félisten
válasz
BlessedElroy
üzenetére
a skótok is megérnek egy misét...

az amerikai angol a legjobban érthető, nem harapják el a szavak végét, nem nem ejtenek ki betűket a szavak közepén (de hülyén hangzik ez
) -
lofagi
addikt
Figyelem! A webshop hibás működése miatt annak kijavításáig a rendelés csak a telefonos visszaigazolás után válik hivatalossá. A megértésüket köszönjük.
Csak okosan azzal a rendeléssel :]
-
Mr.White
senior tag
én is rendeltem egyet hátha.

-
Laraxior
titán
"Figyelem! A webshop hibás működése miatt annak kijavításáig a rendelés csak a telefonos visszaigazolás után válik hivatalossá. A megértésüket köszönjük."
-
SkyS1gn
félisten
válasz
r-chee
üzenetére
De az összes ilyen kva olcsó WTF?

(#12881) Laraxior

-
Laraxior
titán
-
SkyS1gn
félisten
Na.. US VPN már készenáll
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SkyS1gn
félisten
JackFrags @jackfrags 2 óra
"I'll be posting BF4 Flood Zone PC gameplay this Friday. Xbox One and PS4 will follow."
The Patrick Bach Interview - Part 1: The Road to Battlefield
The Patrick Bach Interview - Part 2: 'Campaign Battlefield'
The Patrick Bach Interview - Part 3: Battlefield 4 on Console
The Patrick Bach Interview - Part 4: Destruction and Bad Company -
Gyufaaa
veterán
Srácok. Előrendeléseket nézegetem. Melyiket és hol érdemes előrendelni? Értem ez alatt, hogy a LE verziót vagy a DE verzió a jobb?
-
Laraxior
titán
válasz
lofagi
üzenetére
Anno GTX480ból akartam SLi-t, de meggyőztek, meg főleg a 680 ára, hogy inkább az legyen, de a tápom megvolt hozzá, HX1000W
Azóta is itt van, várja, hogy kicsit leterheljem jobban 
SSD csak a betöltés miatt kellett, mert nem mindegy, hogy egy pályán melyik jármű jut nekem
(#12852) ADAM1337: Kétlem, hogy több erő lenne benne, mint a 680amban
Egyszinten mozognak kb. -
lofagi
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Same, új ssd csak a játéknak :] így most már gondtalan a betöltés teljes mértékben ^^ Viszont én is sokáig gondolkoztam ezne a SLI/CF megoldáson, de arra a döntésre jutottam,hogy ahhoz már nagyon kevés az 500 tápom, szal azt is kéne beszerezni, így marad egy erősebb kártya megvétele. Sajnos Eyefinitym sincs, hogy igazán mérvadó legyen az a két kártya.
-
Laraxior
titán
Úgyfest csak sikerült beszerezni egy SSD-t a BF4-nek
Külön a rencernek, és külön a gamenek egyet a maximum teljesítményért, jövőre meg szerintem megduplázom a kis 680at egy testvérrel 
-
Gippo
senior tag
Ne haragudjatok, a win8-hoz kapcsolódik a kalóz kép... Túl offtopic lett, ráhagytam...

-
Plezs21
tag
Nekem az elöbb jött meg, most telepítem.

-
M3nyus
aktív tag
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
A deluxe edition és a sima között mi a különbség?Doboz csak?
Vagy melyiket érdemes megvenni?Hol?Választ előre is köszönöm!
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Persze.

Más: a W8-at ajnározóknak egy mérés:Most már kurvára mindegy, mert már megrendeltem, legfeljebb nem rakom fel, marad a W7.
Mondjuk csak a 4 miatt vásároltam új OS-t, ha az jobban megy rajt akkor leszarom a teszteket.
Valaki azt is mondta, hogy a 3DMark nem mérvadó ebből a szempontból....nemsokára kiderül, hogy feleslegesen basztam-e ki 27.000 ft-ot.
-
xavix13
őstag
Én nem rendeltem meg, nem tudja valaki mikor lesz rá pénzem?
-
LamaCube
addikt
Én nem rendeltem meg sehol, inkább megvárom, hogy mik a tapasztalatok és majd azután megrendelem. Nem tudjátok mikor kapom meg?

-
tojaaji
aktív tag
Na! Előrendeltem én is az 576-nál. Azt lehet tudni, hogy mikor szállítják ki?
-
lofagi
addikt
holnaptól lenyomok 5 munkanapot, aztán legközelebb csak nov13 vagy 14 már nem is tudom :] úgyhogy semmi sem állhat a nonstop battlefieldezés útjába

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sokkal csendesebbek most tény, legalább egy blog post vagy valami egy felülnézeti layout térképpel minden maphoz, leírás, stb...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Sokat vársz el a dice-tól, majd a játékosok az "only in battlefield" keretein belül
Maga a marketing gépezet sokkal visszafogottabb mint anno a bf3 esetében, az agyonreklámozás nekem amúgy sem szimpatikus, de tény és való hogy azért a többi mapról jó lenne már valamit tudni/látni a neveiken és 1-1 kis képen kívül. 
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

Nem ártana 2-3 mapon kívül a többit is bemutatnák rendesen!

-
Snip3r_HUN
addikt
Na még 6 nap
Elvileg akkor a hétvége környékén már jönnie kéne a launch trailer-nek is nem ? -
Gippo
senior tag
-
zzola
titán
Azt olvastam, hogy a mellékletet külön küldik, ajánlott küldeményként.
Jól emlékeztem:
"HOGYAN KAPOM MEG AZ ELŐFIZETÉSHEZ JÁRÓ BÓNUSZT (TELJES JÁTÉK, HARDVER STB.)?
A bónusztermékről mindig küldünk megerősítő e-mailt, és a megadott szállítási címre küldjük el, a magazinoktól függetlenül. A szállítást a posta végzi és minden esetben ajánlva adjuk fel a küldeményeket. Ha a címzett nem tartózkodik otthon a kézbesítéskor, a posta értesítőt hagy a címzettnél, és öt napig tárolja a csomagot. Ha a címzett öt napon belül nem jelentkezik a küldeményért, a posta visszaküldi a csomagot a kiadónak. Ebben az esetben nem áll módunkban ismét postázni a küldeményt, azt személyesen kell átvenni a kiadónál"
"MIKOR KAPOM MEG AZ ELŐFIZETÉSHEZ JÁRÓ BÓNUSZT?
Alapesetben a befizetés megérkeztét követően azonnal postázzuk az előfizetés mellé járó bónuszterméket. Ha azonban egy olyan játékról van szó, ami csak a befizetést követően jelenik meg, abban az esetben csak a megjelenést követően tudjuk postázni az adott programot. A kiadó igyekszik az előfizetőknek a megjelenés napjára kipostázni a választott játékokat, de garantálni nem tudjuk, hogy az előfizetők aznap megkapják a választott programot, mikor az a boltokban is megjelenik."
-
zzola
titán
válasz
kissadam22
üzenetére
Akkor fogják az újságot postázni. A játék átvehető 11.01-én a szerkesztőségükben, de ezt előre kell egyeztetni velük, ha jól tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szállítás: 24h

Főleg, hogy Gigabyte OC-s és a Windforce 3 hűtős változat