Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Nincs valakinek egy fölösleges kódja? Kipróbálnám a cumót, vagy kölcsönbe ha valaki már unja, sajnos én nem kaptam hozzáférést
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
-
killer095
őstag
Keresek olyan emberkét aki hajlandó megbizni bennem és odaadná tesztelésre a bf1 accountját
-
killer095
őstag
válasz daveoff #2918 üzenetére
Kis szerencsével lehet venni 980Ti-t vagy kicsit többért 1070-et aprón (sacc ugyan azt tudja a 2 vga szerintem) Amin szerintem tök jó lesz az ultra is Ahogy olvasgattam te alpháztál, még a 980 Ti-vel hogy futott, milyen beállítások mellett toltad?
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
válasz FollowTheORI #2973 üzenetére
Furán festene a pixelgraf a mai világ hitelre vett 4k-s tvi képernyőjén!
-
killer095
őstag
válasz juve600 #3064 üzenetére
Lehet lemenne egy meccs mire betöltenék a legények
gyiku:
Nyilván városokra lőttek vele amit azért csak sikerült valahol elcsípni, de mint ahogy a hadihajók sem 60km-ről lőtték egymást itt sem volt pontos találat[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
válasz CptAdamica #3177 üzenetére
Hát ha már az első évben szar volt a game, ez a legkevesebb!
-
killer095
őstag
Ennyit igazán megér! Még azoknak is akik kínlódnak hogy jaj ez de szar lesz, meg jaj ebben nem lehet 10km-ról bemérni, és hihetetlen skillel kikapni a másikat!
-
killer095
őstag
válasz Laraxior #3376 üzenetére
Egy jobb házba azt se látod hol a kábel (nagy hodáj az az nzxt ne mond hogy nem tudod elvezetni azt a nyamvadt kábelt! ) , Én még sajnálok kiadni annyit egy nyavatt kis lapért, de muszáj lesz, mert tellik a 2 terrás tároló, és bizony lassul is vissza nem kicsit! Elvileg ssd-nél meg mind1 hogy csak 1 mega hely van rajt, akkor sem lassul vissza!
Majd sorra kerül, most más project van előtérben
Én amúgy előrendeltem már a bf-et, g2a-n a sima verzió volt eksönbe 12k-ért szerintem annyit megért, aztán majd beta után elgondolkozok hogy ér e annyit hogy felüljek a prémvonatra én is, már ha lesz prémium, mert még nincs hír róla![ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
válasz Laraxior #3380 üzenetére
A rendszer nekem egy 120-as adatan van 70 giga szabad hely van még rajta, nem panaszkodom gyorsan összeszedi magát a win, a gamek egy 2 terráson vannak, az adatok egy 3 terráson, a 2 terráson 50 giga alatt vagyok szabad hellyel, és látható sebességgel lassult csóró, persze nincsen gond, mert azért betölt meg minden, de biztos jobb lenne egy ssd-n! Ami jó lenne ha az összes vinyómat le tudnám cserélni 1 az 1-be ssd-re csak az egy kissebb anyagi csőd lenne! Tekintve hogy egy terra felett az ssd árak mind1 milyen hatványozódva szerepelnek!
Amúgy ssd-re rá lehet bízni több száz giga adatot? Úgy halottam hogy meg tudnak dögleni ha sok adat cikázik át rajtuk, évente meg nincs kedvem mentegetni az egész családi portfóliót
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
válasz spanglee001 #3386 üzenetére
Van egy 120-as maxtor a fiókban, hogy mi van rajta nem tudom ide-s
-
killer095
őstag
Én örülök neki a netes megoldással néha a faxom ki volt
-
killer095
őstag
válasz Laraxior #3446 üzenetére
Az újság előfizetéssel együtt még jó is lehet amúgy, mert ha levesszük a game árát 13k-t akkor elég olcsón jön ki az előfizetés, más kérdés hogy a neten is lehet olvasni, relatíve az ingyen van, így én valahogy már elszakadtam a fizikális sajtótól
Persze nem ez az egészséges, de hát na(mondjuk én nem torrentezek nincs meg a sávszél hozzá sajnos, ezért is veszek sok gamet dobozosan most már, régen másképp volt, az volt a jó világ, most ha jön egy sok gigás peccs egy napig megy a gép mire lejön 2gb csak hogy számokat említsek ha max sávszéllel számolunk olyan 5 óra )
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
Ennyi erővel a g2a is az, nem egy gamet vettem ezektől a "szürke" bótoktól, semmi gond nem volt a gammel, jott a kex, és vagy steamben vagy originben vagy uplayen beírtam és már ott is volt a gamek közt! Gondolom senki sem a saját pénze ellensége, főleg hogy a steames, origines árak nem kicsit szálltak el! Azt hozzáteszem hogy ha meg veszed meg is kapod a kódot, és ott lesz az originben, utánna biztos elő is lehet tölteni, ugyan úgy az elsők közt lehet tolni, és élvezni a szerverösszeomlásokat
Laraxior:
1942 hol marad, és a kiegje?[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
válasz scabi78 #3472 üzenetére
Linkeltem már nem is olyan régen, de le lettem ugatva hogy az szürke boltos és biztos hogy kibannolják az accot etc... igaz bf2 óta veszek ilyen oldalakon gameket, de egyszer sem volt gond, de ha jó 16-ért mindenki ott veszi ahol akarja
-
killer095
őstag
válasz daveoff #3799 üzenetére
Battlefront szerintem specifikus fps, mert nem igen lettek volna a hősök életképeset HC módban, gondolom én itt csak lesz, ha nem az tényleg érdekes Igaz itt is lesznek heavy egységek, mint a trailerbe a machine gunos ipse full páncélba félig golyóállóan!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest