Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
-
killer095
őstag
Ennyi erővel a g2a is az, nem egy gamet vettem ezektől a "szürke" bótoktól, semmi gond nem volt a gammel, jott a kex, és vagy steamben vagy originben vagy uplayen beírtam és már ott is volt a gamek közt! Gondolom senki sem a saját pénze ellensége, főleg hogy a steames, origines árak nem kicsit szálltak el! Azt hozzáteszem hogy ha meg veszed meg is kapod a kódot, és ott lesz az originben, utánna biztos elő is lehet tölteni, ugyan úgy az elsők közt lehet tolni, és élvezni a szerverösszeomlásokat
Laraxior:
1942 hol marad, és a kiegje? -
killer095
őstag
válasz
Laraxior #3446 üzenetére
Az újság előfizetéssel együtt még jó is lehet amúgy, mert ha levesszük a game árát 13k-t akkor elég olcsón jön ki az előfizetés, más kérdés hogy a neten is lehet olvasni, relatíve az ingyen van, így én valahogy már elszakadtam a fizikális sajtótól
Persze nem ez az egészséges, de hát na(mondjuk én nem torrentezek nincs meg a sávszél hozzá sajnos, ezért is veszek sok gamet dobozosan most már, régen másképp volt, az volt a jó világ, most ha jön egy sok gigás peccs egy napig megy a gép mire lejön
2gb csak hogy számokat említsek ha max sávszéllel számolunk olyan 5 óra
)
-
killer095
őstag
Én örülök neki a netes megoldással néha a faxom ki volt
-
killer095
őstag
válasz
spanglee001 #3386 üzenetére
Van egy 120-as maxtor a fiókban, hogy mi van rajta nem tudom ide-s
-
killer095
őstag
válasz
Laraxior #3380 üzenetére
A rendszer nekem egy 120-as adatan van 70 giga szabad hely van még rajta, nem panaszkodom gyorsan összeszedi magát a win, a gamek egy 2 terráson vannak, az adatok egy 3 terráson, a 2 terráson 50 giga alatt vagyok szabad hellyel, és látható sebességgel lassult csóró, persze nincsen gond, mert azért betölt meg minden, de biztos jobb lenne egy ssd-n! Ami jó lenne ha az összes vinyómat le tudnám cserélni 1 az 1-be ssd-re csak az egy kissebb anyagi csőd lenne!
Tekintve hogy egy terra felett az ssd árak mind1 milyen hatványozódva szerepelnek!
Amúgy ssd-re rá lehet bízni több száz giga adatot? Úgy halottam hogy meg tudnak dögleni ha sok adat cikázik át rajtuk, évente meg nincs kedvem mentegetni az egész családi portfóliót
-
killer095
őstag
válasz
Laraxior #3376 üzenetére
Egy jobb házba azt se látod hol a kábel
(nagy hodáj az az nzxt ne mond hogy nem tudod elvezetni azt a nyamvadt kábelt!
) , Én még sajnálok kiadni annyit egy nyavatt kis lapért, de muszáj lesz, mert tellik a 2 terrás tároló, és bizony lassul is vissza nem kicsit! Elvileg ssd-nél meg mind1 hogy csak 1 mega hely van rajt, akkor sem lassul vissza!
Majd sorra kerül, most más project van előtérben
Én amúgy előrendeltem már a bf-et, g2a-n a sima verzió volt eksönbe 12k-ért szerintem annyit megért, aztán majd beta után elgondolkozok hogy ér e annyit hogy felüljek a prémvonatra én is, már ha lesz prémium, mert még nincs hír róla! -
killer095
őstag
Ennyit igazán megér! Még azoknak is akik kínlódnak hogy jaj ez de szar lesz, meg jaj ebben nem lehet 10km-ról bemérni, és hihetetlen skillel kikapni a másikat!
-
killer095
őstag
válasz
CptAdamica #3177 üzenetére
Hát ha már az első évben szar volt a game, ez a legkevesebb!
-
killer095
őstag
válasz
FollowTheORI #2973 üzenetére
Furán festene a pixelgraf a mai világ hitelre vett 4k-s tvi képernyőjén!
-
-
killer095
őstag
Keresek olyan emberkét aki hajlandó megbizni bennem és odaadná tesztelésre a bf1 accountját
-
killer095
őstag
Nincs valakinek egy fölösleges kódja? Kipróbálnám a cumót, vagy kölcsönbe ha valaki már unja, sajnos én nem kaptam hozzáférést
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest