- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
Másnál is van olyan, ha kikapcsolja a menüben a a RAW-egeret, akkor játékban, a görgőt görgetve fegyverváltás helyett csak forog az emberkéje?
-
Popes
őstag
Valaki elárulná hogy hogyan lehet a loadout-ot beállítani anélkül hogy felmennék egy szervere? Inkább járműveknél gáz mert ha van is üres kitesz belőle mire beállítom. (nem hittem volna hogy visszasírom a battlelogot
)
Ja és pisztollyal csak nekem kevés egy tár az ellenbe? (gyanús hogy én vagyok béna mert az előző körben 43-1-et tolt a gyerek pisztollyal
)
-
Def26
félisten
battlefield 1 -nek van statisztikai oldala mint pl a bf4stats.com?
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #5182 üzenetére
Nem voltam tegnap este baráti hangulatban, ma már vagyok!
Nem vagy balfasz, egy szóval nem mondtam és nem is utaltam rá, ha az lennél, akkor nem invitáltalak volna gunnernek meg egyáltalán játékra sem, ez nem a ló nincs, szamár is jó esete!(#5186) lofagi: nekem tegnap körbe-körbe mentek a mapon a halálfejek, de mint az állat!
Van már arra megoldás, h hiába számol a kör elején, h indul, mire bejoinolok már foglalnak?(#5188) Cris99: pedig írtad, h a Deluxe megvan, amiatt is volt a balhé a sky-os accountoddal. Vagy így akarod leplezni, h csítelsz, mi vagy Te, eugabesz?
(#5190) kisza25: deg3ci, na este majd kapsz!
-
lofagi
addikt
válasz
kisza25 #5185 üzenetére
Háááát
Ezzel pont nem értek egyet. Szerintem rosszabb, mint az ALPHA volt. Az irányítással gondjaim vannak, mármint az elmentéssel. Tegnap nem tudtam lespawnolni. Nem megy a class progress. Csak így hirtelen amik eszembe jutottak. Több helyen is van textura és karakter hiba. Lesz itt még mit csiszolni, amit remélem meg is tesznek.
-
kisza25
félisten
amúgy egész jól összerakták, alig van bug és tök jól fut nekem semmi drop sincsen, amúgy azt figyeltétek, hogy az összes szerver 60Hz?
-
kriszpontaz
veterán
Írj rá nyugodtan, nem te voltál 31-szer
. Tudom hogy amúgy balfasznak tartasz
. Utána meg előtte alig-alig volt 1-es KD. Amúgy Light Tank-al nem nehéz összeszedni. Én próbáltam úgy játszani, ahogy szoktam, nem próbálgattam a járműveket mert az megvolt az alfában. Annyit vettem észre hogy nincs az assaultnál tank elhárító fegyver és nem tudok gázgránátot dobni a Light Tank-al.
-
-
prokxy
veterán
Nekem is megvan a HL, pár kört mentem vele, azóta nem is érdekel.
(#5168) orichalcos: technikailag lehet, de egyébként nem.
(#5169) Laraxior: 75 az pont jó, mulitban is meglesz vele a 60-70 FPS simán, de azt néztem, h a procit azért eszi rendesen...meg a RAM-ot is, még jó hogy van bőven!
(#5170) Godlike79: gyalog és heli ellen a legjobb lett, auto-loaderrel kell használni és brutál! Csak vigyázni kell, mert akkor a reactive armor nélkül könnyen mobility-s lesz a tank, de simán lehet így játszani!
(#5171) gollo91: ez nem PS4, kontrollerrel told!
Viccen kívül, nem tudom, nem engedi ott ahol a secondary beállítás van?
(#5173) kisza25: igen, ezt olvastam korábban, ha ma lesz rá lehetőség, kipróbálom. Vki írta, h nem op a tank, csak kell ellenszer, ez még érthető is.
(#5175) Cris99: jó h nem fikázod bazzeg, már megvetted!
(#5178) kisza25: szerinted én mennyire játszottam úgy, ahogy 2 napja IRAM-on? Elárulom, sehogy! Majd ha KD fapperkedek akkor azt látni fogod!
Tegnap kriszpontaz is linkelte a 31-1-es statját, inkább nem írtam rá semmit, mert még besértődik.
(irigykedek na
) De örülök neki, h volt sikerélménye a bétában!
a másik pedig, h Te a HL-nal/SW-szal is játszottál elég sokat, mazochista vagy bazzeg!
-
kisza25
félisten
Most mentem egy kört gyalog Assaulttal, 17-4 nem tudom mi bajotok van a játékkal
-
mettek
addikt
válasz
SkyS1gn #5175 üzenetére
a map az katasztrófa! Teljesen átlátni a pályát, így kb minden második kill csipa. Nem tudok 1 percig életben maradni akkor se ha elbújok! Ez vicc.Ilyen a korábbi bf-ekben nem volt, még a sivatagos mapokon sem. Ennyire pontosak egyik részben sem voltak a sniperek, bezzeg most az 1 vh csipa jobb mint egy M98. Vicc. Hitreg és ping is szar....szerintem engem előbb látnak mint én a másikat mert rendszerint reagálási lehetőség nélkül lőnek le.
-
edgR
őstag
válasz
Dyingsoul #5162 üzenetére
Egyszerűen csak 2560x1440-ben exportálod a videód, miután megvágtad. Mondjuk én x264-et használok (shadowplay-ben és vágás utáni exportáláskor is), változó bitrátát (de 60 Mbps átlaggal, szintén mind2 helyen), és high profile-t.
Sokat kísérleteztem, meg foglalkoztam a témával, és kiderült, hogy a YT jelenleg csak a magasabb felbontáshoz rendeli a jobb vp9 kodeket (ez az, amit látsz a statban, nem a bitrátát), emiatt használom én is az upscalet, mint módszert. Ugyanaz a video FHD-ben YT-ra töltve egy ocsmány fos, míg 2K-ban töltve sokkal szebb (még FHD-n visszanézve is), emiatt evidens, hogy megkapja a jobb bitrátát (a kodekről pedig már írtam korábban). -
SkyS1gn
félisten
G751JY - full ultra, fHD res scale 50-en 80FPS avg... mi itt a baj, RAM olyan 10GB-on... vaj sima, én alphát próbáltam, az is bejött, ez is jó, mappal sincs szerintem gond
-
Venyera7
senior tag
-
mettek
addikt
ilyen unbalanszolt fost még nem nagyon láttam. Bf3,4-ben élen voltam mindig, célzás is megy. Itt ha belefutok valakibe, 90%-ban ő lő le engem. Medic fegyvere iszonyat gyenge. HP kb mintha hardcore lenne a játék, csipák mindenhol, akik 1 golyóval ölnek, nekem 2-3 lövés kell egy emberbe sniperrel is. Tankok OP-k, nincs kellő anti tank fegyverzet plusz rendszerint az egyik csapatnak van 1-2 tankja a másiknak semmit nem ad, mehetsz gyalog a halálba. Semmi Commander, aki legalább átlátná mi folyik, mindenki mint a mérgezett egér rohangál keresztbe kasul, ahol azt hiszed biztonságtban vagy mert ott kempel 3-4 csapattársad, ott is elbujik egy ellen aki legyak vagy 500méterről leszed egy csipa, ez így tökéletesen megöli az 1. VH fílingjét. Felcseszi már most az agyamat, ebből nem lesz előrendelés.
-
@rglaaf
veterán
megvenni? főleg ennyiért? kizárt!! majd talán párezerért kulcsot jövőre ha maradnak egyáltalán játékosok ;
tank op? mi az hogy nerf nélkül sirás lesz tuti nem kell kiszállni javitani se nincs az hogy valami sunyi kis genyo kilő amikor javitod, vissza tolatsz fedezékbe és repair
-
Laraxior
titán
Nyugodtan fel lehet tolni 100%-ra a resolution scale-t. Meg az alatta levő beállítást is. 980Ti-vel még így is megy bő 50FPS-el a játék
-
Dyingsoul
veterán
Igen kicsit benéztem, mert csak annyit láttam, hogy 1080p a videó beállításokban és mellette a leírásban megakadt a szemem a 40MB/s-en, bocsi.
A statisztikákból viszont nem tudom honnan látod, hogy mekkora bitrátája van a videónak, ott max a kapcsolat sebessége látszik az meg irreleváns.
A magasabb felbontású videók bitrátájának nem tudom mekkora határt szab a YT, te honnan tudod, hogy 60 MB/s-t is engedi 2K-ra? Az is érdekelne hogyan konvertálod a FullHD-ben rögzített videódat 2K-ra. Bele zoomolsz (és ocsmány lesz) vagy letterbox? Tényleg nem kötekedésből kérdezem ezeket, hanem érdekel mert eddig sosem gondolkodtam nagyobb felbontásra való konvertáláson az viszont nagyon érdekel amiről írtál én is szívesen megkerülném a YT-t ha ezzel a trükkel meglehet...
(#5135) Mr.Csizmás: Nem tudom, soha nem próbáltam.
-
kisza25
félisten
gondolom, mert még nem open béta volt, csak insidereknek ezért nem lehetett, mert most volt
már a belépőmenünél, meg van szerver lista is, ez mintha tegnap nem lett volna
Na ránéztem, aki játszik annál van join, aki meg csak a menüben van azt is írja, hogy bf1 in the menus, azt lehet invitálni -
voodoo98
addikt
Hol lehet jelezni a bugokat/észrevételeket?
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #5153 üzenetére
Splash dam már a BF4-ben is alig van, itt meg jóval kevesebb...hiába lőttél mellém, 100% volt a HP-m!
Canistert próbáltad már a BF4-ben? Meg fogsz lepődni!
Már csak az a kérdés, h a BF4 magyar PH-s krémje, megveszi-e a játékot, mert ha igen, akkor nekem is meg kell!
-
válasz
redingitell #5151 üzenetére
Most néztem, nálam megy.
-
redingitell
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁ mostantól elérhető a nyílt béta, most már értem miért állnak a szerverek.....
-
voodoo98
addikt
Kéne írni egy petíciót, hogy legyen az alfa map is a bétában, legalább pár napra. Bár nem hiszem, hogy lenne túl sok értelme. Előbb vége lesz a bétának, minthogy eljusson az illetékesekhez.
-
Areturus
tag
válasz
Nálam is elérhetetlenek az EA szerverei (Németország). Bár Origin azt írja pár magyar ismerős játszik vele otthon.
-
kriszpontaz
veterán
A tank "canister shell" csak úgy aprítja a gyalogot, sőt, repülők ellen is jó. A bombázó első ülésében lévő fegyverrel mocskosul lehet aprítani a gyalogosokat, járműveket, csak kell egy biztos pilóta.
Közelre viszont tegnap volt hogy 4x lőttem proxyba, és meg sem kottyant neki. Valami nem stimm a hitreggel, vagy nincs splash damage.Jó látni hogy nem csak én vagyok szkeptikus a játékkal, gyiku, bizzare, és a többiek sem rajonganak érte.
-
Motoxxx
tag
válasz
Nálam egy órája semmi.
-
redingitell
senior tag
Gondoltam tolok 1-2 kört, de nálam behalt az EA. Esetleg valaki megpróbálná, hogy nála működik e?
-
Blaise
veterán
Xboxon szépen fut a játék, egy probléma van, a főmenü lassul be nagyon valamiért ha kilép az ember.
-
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #5144 üzenetére
Legyen igazad! Én még nem vettem semmit a pénzből vagy mi a tököm az, lvl7 vagyok, majd ma mélyebben beleásom magam.
(#5145) adise: +1 Az alfa map már kész van, az is mehetett volna, mondjuk minden szerveren egyszer ez, egyszer az. Máris máshogy állnék a dolgokhoz...meg az a pillanat, amikor bejön az eső, a landship dobálja a sarat, a fegyó csillan a napsütésben, leszáll a köd és alig látni, ááá, qrvajó volt, de ez a sivatagi tatuinos rakás szar map, hagyjuk már.
(#5149) NetTom: arra kell egy fasza makró és már OP is a kaszt!
-
taknyí
senior tag
Nekem konkrétan tesztelhetetlen. Elindítom az Origint, a játékot, egy ideig ok minden, majd óriási FPS droppok és innentől kezdve lehetetlen normálisan játszani. Menübe nem lehet kilépni, feladatkezelőben a folyamat bezárás a megoldás, de utána a gép is kísz van. Két szóval jellemezném ilyen formában ezt a játékkísérletet: botrányos és szánalmas.
-
adise
őstag
Az a baj, hogy legalább két pályát berakhattak volna hiába beta. Vagy pedig nem ezt. Mert ezzel sztm csak azt érték el hogy kevesebben rendelnek elő
-
Laraxior
titán
Nem olyan rossz ez. Itt is lehetne használni millió aknát, de még senki nem szórja, ezért tűnnek erősnek a tankok. Bejönnek vele simán a szűk helyekre is. Majd ha jobban megismerik a játékot és használnak is benne mindent, egy métert sem lehet majd tankkal menni.
Ez egy nyitottabb terep, de pont a beta miatt, hogy ki lehessen próbálni mindent. -
-
prokxy
veterán
válasz
@rglaaf #5132 üzenetére
VH feeling valóban nincs benne, az infezés egy szar, tank túl op, mondom én aki nem is jutott még hozzá, pontosabban addig op amíg nincs értelmes eszköz elpusztítani, és nem ennyire nyílt a terep.
A map egy nagy szar, túl lassúak a járművek, túl nyitott, pár pont nagyon kiesik, ha az enemyé kb akkor sem érdekel, a silk road-ot sem szeretem a színvilága miatt, ezt mikor megláttam, pffffffff, borzalom, alfa 1000x jobb volt, ott legalább nem gondolkoztam a kilépésen minden egyes respawn után ha nem volt jármű...
szerk: ma adok még egy esélyt neki, tegnapi 1 óra kevés volt eldönteni, alpfa alapján igen, a béta alapján nem. De ma ez változhat.
-
Nekem ez a Sinai pálya meg helyszín nem jött be, ezt leszámítva azért el lehet rajta bohóckodni meg lenni.
A repülés tényleg borzasztó valamiért... gondolom gamepadra van optimalizálva, vagy elképzelésem sincs mi lehet vele. Ennél tényleg jobb volt az Alpha emlékeim szerint is.
A fegyverek szórásával azért van egy kis bajom, néha az istenért sem akar elég pontosan és oda lőni ahova kell.
No meg megvannak a tipikus bajok is... néha a szerver lassú vagy a hálózat rakoncátlankodik (felvillannak még a kis ikonok is ugye). Néha meg lagzik kicsit.
Meg teli van apróbb bugokkal még... pl kocsi közepén felakad a pálmán és nem lehet tovább menni.
Egyes elemek gumikötélen rugóznak, vagy épp a katonák kulacsa vagy pisztolya vagy mi az övén.Szóval van baj, összegészében annyira nem csigázott fel mint a korábbi BF-ek megjelenés előtt... de nem is annyira rossz végülis (lehet tényleg csak ez a pálya miatt). Ebből még lehet valami sikeres dolog is.
Sok fog múlni a többi helyszínen még számomra... de sajnos ehhez meg kell venni, hogy kiderüljön.Futni az én konfigommal elég jól fut, high vállalható sebességet ad.
Fagyás, kilépés és ilyesmi szerencsére egy sem volt... szóval részemről stabilnak mondható. -
malacka87
őstag
Nagyon simán fut a játék. Grafika 5/5.
-
juve600
nagyúr
rendering scale-t kell levenni-kikpacsolni és több lesz az FPS
-
SkyS1gn
félisten
Vegyetek fel Originen Domi8tor néven fogom tolni a bétát mert SkyS1gn most ugye le van tiltva...
Egyből indul is ezzel. Elérhető az open beta.Az aggaszt hogy igy a béta dogtaget sem tudom megszerezni!
-
edgR
őstag
válasz
Dyingsoul #5128 üzenetére
lol.
Nyomj már a videón egy "jobb klikk -> statisztikák" -at! 2K-s videóra a büdös életben nem fog olyan alacsony bitrátát adni, mint amit jeleztél; 480p-s videókra talán.
2K-s videókat alapból a vp9 codec-kel rendereli át, nem a szokásos FHD-hez rendelt x264-gyel. Ezek kifejezetten magas minőségű videók, amit a kolléga feltöltött. Én is minden videómat 2K-ra konvertálom (de csak FHD-ben rögzítem), mert így kapom a legjobb kodeket és bitrátát a tecsőtől. Nem annyit, amennyit írtál, sőt: 60 Mbit/s alá nem is esik... -
-
voodoo98
addikt
Van új driver NV-hez: 372.70. Vesz valaki észre változást?
-
Xaels
félisten
válasz
sz.atesz89 #5125 üzenetére
Tegnap nyőgvenyelősen összehoztuk haverral, de például ha hasfájása volt az Originnek akkor a háttérben dobálta a hibaüziket anélkül, hogy észrevetted volna. Egyébként szerintem egy foshalmaz ez az ingame megoldás, semmivel sem tud többet mint ami eddig volt.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
tomas51 #5123 üzenetére
Csak szólok, hogy a youtube 16 MB/s-re korlátozza a videó bitrátáját, így tökmindegy, hogy 40mb/s-sel töltöd fel, át fogja renderelni.
A felvételen így nemhogy a skálázódás nem látszik de akciódús jeleneteknél, olyan kockás lesz a kép hogy rossz nézni. (nem csak a te videódra értem.)
(#5127) fornettisuti: a sajátot nem tudom de ha lelősz egy ellenfelet lóról, akkor az ő lováért kapsz 100 pontot ha megölöd.
-
fornettisuti
veterán
A saját lovat simán le lehet lőni kézi fegyverrel is?!
-
Kucsek
aktív tag
válasz
spanglee001 #5115 üzenetére
Hálás köszönet!
Kiosztást nem babrálta és az említett kifagyást sem tapasztaltam szerencsére.
Talán a G19 talán még vissza is áll, viszont az egér nem. -
Xaels
félisten
válasz
sz.atesz89 #5119 üzenetére
Jobb alul lehet partit csinálni és akkor elvileg mindenkit egyszerre mozgat a rendszer
-
catar
csendes tag
Előrendelést nem mondom vissza,mert,ahogy korábban többen is írták,nincs nagyon más,ahol 64 emberrel,baxott nagy pályákon nyomasd. Tetszik összességében,gépigény is teljesen ok, High beállítások-(i5 4460-3.4 GHz,r9 380x Nitro 4 GB, 8 GB ram ,72 fps-re zuhant vissza,egyébként 90-120 közt volt végig,ezt azért,hogy akinek hasonló konfig van,mire számítson nagyjából.)
A játékmenet, mintha egyszerűsödött volna a korábbi részekhez képest, Battlefront szintre. Ahogy írtátok néhányan, nincs esése a lövedéknek,sniper-rel jóval könnyebb játszani,valahogy nem érzem a súlyát,hogy melyik kaszttal vagyok..járművek egyszerűen op! Heavy tank,volt olyan kör,hogy végig azzal lenyomtam és hent ezerrel. Fizika,ami a járműveket illeti,szerintem jobb,mint pl. a bf4-ben.
A spawn-on kellene csiszolni,fegyverek,járművek közt már most van op,A bf4-ben használt "kényelmi funkciót" is hiányolom,remélem pótolják,a képernyő közepén lenn 1 kis menü,ami jelzi,hogy melyik billentyűhöz,milyen kütyüd van rendelve. A menü,opciók rendszerét is át kellene variálni,
Ez a férfi,női hang-(amikor zászlót foglalsz stb.) meg teljesen nem illik az összképbe. Ez mind "apróság" de bosszantó én úgy gondolom.
Még annyi,hogy ez a pálya nem lesz a kedvencen az biztos pláne Rush-ban,rettentően dühítő,egyszerűen játszhatatlan,még normális csapat,squad-al is. Jobban á tkellene gondolni,plusz nem kellene erőltetni,hogy minden pályán,minden játékmód játszható legyen. Ez alkalmatlan rá...
Megveszem az alap,dobozos kiadást, de valahogy hiányérzetem van egy picit. Nincsenek az emberek rákényszerítve a csapatjátékra sajnos. Camp partyt tartanak a másik fele meg rohangál össze-vissza,azt se tudja, hogy mit kéne csinálni. Mélyebb tartalommal felruházni a játékot és nem csak a külcsínre adni,ez nem csak erre a játékra vonatkozik -
Takika14
aktív tag
Ha nyílt béta akkor miért nincs még mindig bent az Origin-ben? Vagyis konkrétan még mindig "The beta is coming soon.."
-
oneal1
senior tag
rendering scale-n mennyi a normál alapérték?
most nem tudom fejből talán 45% on adja alapból, de ez mi pontosan?
-
spanglee001
addikt
2 hete jött új logitech gaming szoftver, ezzel csak a színt babrálja, de a kiosztást nem, és ha kilépsz a játékból, akkor visszaáll az eredeti színre, amúgy ha g19ed van érdemes tenni rá taskmanagert, mert sokszor volt hogy a win kifagy fekete a kép, de a billentyűzetes taskmanagerrel ki tudtam lőni a megbolondult folyamatot.
szerintem ez megoldja a gondod, én már megbarátkoztam, hogy állítgatja -
iceQ!
addikt
Sziasztok.
1. 2 gyors kérdés: 960as kártyával tolja valaki? Ha igen hogy fut rajta? (milyen beállítással)
2. Még mindig nem jött a mail nekem. Ma biztos hogy megkapja mindenki? -
prokxy
veterán
gyiku barátom nekem az érzésem az, mint a 4 bétánál: 1 óra után vhogy nem éreztem rá még az ízére.
A map nagyon nem tetszik, sem a zászlók elhelyezése...gondold el, épp megpusztultam, villog az E pont, na akkor spawn oda, megölök 2 enemyt mp18-cal, zászló biztosítva, akkor villog a B, piros a C és a G, jármű sehol, akkor redeploy, mert én nem fogok bazzeg 5 percig gyalogolni közben a csipás farokcsattogásait hallgatva 5.1-ben!Tankot sem kaptam még, 1 járművel mentem, az a kis repcsi, kb szart nem ér. Gyalog próbáltam parádézni, de nekem a 4 után elég vicc az infezés. Ma még nekiugrok este 8 után, aztán leírom ide a véleményem.
-
guftabi96
addikt
Nálam nem lesz ilyen probléma, én egyedül játszok
De remélem, hogy sokan maradnak 4-et játszani. Bízok benne, hogy a "korkülönbség" miatt sokan maradnak
Meg abban is reménykedem azért, hogy megtetszik majd a Bf1, de ez ezen a mapon aligha fog megtörténni.
Megvárom a megjelenést, nézek sok gameplayt a többi pályáról, és majd eldöntöm, hogy mi lesz. -
juve600
nagyúr
üdv
i7-gtx970-full hd-ban tolja valaki ?
hogyan fut alatta ?? -
Gigi01
őstag
Eddig én sem veszem meg.A BF3 bétánál leesett az állam.Amikor beléptem elhúztak felettem a vadászgépek,és a látvány,hang,irányítás,pipa,azt elő is rendeltem.Azóta nem ért ilyen élmény.
Nekem a 4 se tetszett annyira,csak most,hogy így játszom vele,rászoktam.Nagyon hiányzott egy ilyen game pedig,de eddig nem hozza amit vártam tőle.Talán másik mapon,ennél ici-picit pörgősebben,nem kód szinten
,lehet szíven döfne.
(#5109) juve600 :hát bebaszna,ha szarul
-
gyiku
nagyúr
válasz
guftabi96 #5055 üzenetére
az a gaz, hogy a 2-3. kor kornyeken azon vettem eszre magam, hogy nezegetem a blogot, hatha nyomja valaki a 4et.
nyilvan meg parszor megprobalom 'megszeretni' a beta alatt, de attol tartok ez nem az en bf-em. viszont attol tartok, hogy a legtobb bf4es arc atlovagol (szo szerint) az 1-re, igy nem lesz kivel jatszani. -
tkesy
addikt
-
Dyingsoul
veterán
válasz
fornettisuti #5098 üzenetére
Igen azt én is láttam és ahogy nyomkodod változik a távolság. Szerintem a célzáshoz lenne köze, a bullet drop miatt kell, a beállított távolsághoz kalibrálja a célzást. Annyira még nem tudtam tesztelni de biztos hasznos.
(#5100) sheep: Én nyírtam ki roham alatt embereket, szerintem max az lehet, hogy kapnak a roham alatt egy kis damage resistet, de simán kinyírhatóak úgy is.
-
jsk
senior tag
Vannak még problémák a játékkal. Átállítottam a járművek irányítását. A tankok reagálnak rá, de a ló ill. a páncélos jármű nem, csak az eredeti kiosztással hajlandó működni. A karakterek szörnyűek.
A Rush fájdalmas volt. A támadó csapatban kb. 3-an támadtunk, a többi szerencsétlenkedett a távcsövessel. Az összes szerveren ez ment, amire beléptem. A Battlefront bétában még elfogadtam, hogy nem mindenki tudta mi a feladat Walker Assaultban. Itt azért már illett volna rendesen játszani.
-
AAtt1la
aktív tag
A lónak az irányítását nem lehet beállítani más gombra?
Fornettisuti akkor próbáld ki a másik smg-t,az még pontatlanabb,mondjuk közelre viszont kegyetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest