- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
csaszizoltan #706 üzenetére
Sziasztok!
Bocsánat, ha kicsit érthetetlenül írtam.
Szóval a munkahelyemen a következő volt eddig: pár száz win kliensnek azt kellett beállítani, hogy 10 perc inaktivitás után mikor elindul a képernyő kímélő, egy megadott mappából játszon le képeket beállított sorrendben egymás után.
A marketing osztály ezt a szerveren egy megosztásba másolja és innen szinkronizáltatom a kliensek felé házirendből.(azaz másolom a kiensek könyvtárába)
A képek formátuma: 101_reklám01,102_reklám02..11x_reklám11x
Viszont új kérésük, hogy csak napi egy kép legyen 101_reklám01 és következő nap a sorrendben következő egész nap.
Erre szerettem volna scriptet írni, hogy autómatikus legyen.
Arra gondoltam, hogy lesz a mappa, mit ők karbantartanak és lesz még a szerveren egy, amit küldök a kliensek felé, ami sorrendben helyes képet (egyet) tartalmazza.
Csak hát ugye ki kell olvasnom mi van a küldendő mappában nap végén és a sorrendben következőt a tárból betenni a régit törölni, amig van szám, mert utána újra az első.
Na itt akadtam el, kézzel biztosan nem fogom váltogatni.
Java-ból van némi tapasztalatom, de itt nem lehet objektumot összehasonlítani, ráadásul az első három karaktert kell figyelnem.Remélem így már jobban leírtam a problémát.
Köszönöm, ha van időtök ezen gondolkozni kicsit.
Szép estét, Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest