- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
csaszizoltan #706 üzenetére
Sziasztok!
Bocsánat, ha kicsit érthetetlenül írtam.
Szóval a munkahelyemen a következő volt eddig: pár száz win kliensnek azt kellett beállítani, hogy 10 perc inaktivitás után mikor elindul a képernyő kímélő, egy megadott mappából játszon le képeket beállított sorrendben egymás után.
A marketing osztály ezt a szerveren egy megosztásba másolja és innen szinkronizáltatom a kliensek felé házirendből.(azaz másolom a kiensek könyvtárába)
A képek formátuma: 101_reklám01,102_reklám02..11x_reklám11x
Viszont új kérésük, hogy csak napi egy kép legyen 101_reklám01 és következő nap a sorrendben következő egész nap.
Erre szerettem volna scriptet írni, hogy autómatikus legyen.
Arra gondoltam, hogy lesz a mappa, mit ők karbantartanak és lesz még a szerveren egy, amit küldök a kliensek felé, ami sorrendben helyes képet (egyet) tartalmazza.
Csak hát ugye ki kell olvasnom mi van a küldendő mappában nap végén és a sorrendben következőt a tárból betenni a régit törölni, amig van szám, mert utána újra az első.
Na itt akadtam el, kézzel biztosan nem fogom váltogatni.
Java-ból van némi tapasztalatom, de itt nem lehet objektumot összehasonlítani, ráadásul az első három karaktert kell figyelnem.Remélem így már jobban leírtam a problémát.
Köszönöm, ha van időtök ezen gondolkozni kicsit.
Szép estét, Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest