- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
válasz
Csontikka #167 üzenetére
Szia Csontikka!
Nem tudom segít-e.....
Én akkor kerültem ezzel a kérdéssel szembe amikor windows telepítő CD-t csináltam Nlite-al meg Batch scripttel és a teljes telepítési folyamat végén ki akartam pucolni az összes temp dirt.
(C:\temp, C:\windows\temp és a user profile tempek)Nem variáltam nagyon a dolgokkal mint te és szimplán a következőt utasításokat használtam:
ECHO Deleting Temporary Installation Files...
DEL %systemdrive%\Temp\*.*
DEL %systemroot%\Temp\*.*
DEL %USERPROFILE%\Local Settings\Temp\*.*
DEL %USERPROFILE%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*
ECHO DoneSajnos a %USERPROFILE% nekem csak az ALL USER profile-ból törölt, sima felhasználóm nem volt, arról nem tudok nyilatkozni, de a rendszergazda könyvtárait biztosan békénhagyta. Erre beraktam még egy sort a batchbe.
DEL /S /Q "%systemdrive%\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*"
Érdekes módon a /s /q switch itt semmit nem ér nálam, igaz rákérdezni nem kérdez rá semmire, de minden egyes fájltörlést megjelenít "elérési út, fájlnév, törölve" módon.
Sok fájlnál ez elég zavaró. Előtte más másolás és törlés műveleteknél nem csinált ilyet. Pl. csak ilyen összefoglaló sorokat kaptam, hogy "63 fájl másolva vagy 5 könyvtár törölve"üdv:
Fater
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Suzuki topik
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest