Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Nem direktbe kell megküldeni nekik az e-mail-t, hanem ide írsz és válaszolni már e-mail-ben fogsz! Itt is figyelmen kívül hagyhatják, de akkor elküldöd újra a kérelmet, míg nem válaszol egy normális ügyfélszolgálatos.
Amúgy meg nem tudom mit mérgelődsz, három nap alatt megkaptad a refund-ot az írásos kapcsolatfelvétel után.
Felőlem továbbra is használd a refund gombot, de akkor ne csodálkozz hogy néha késik a refund, ugyanis vagy elfogadják a kérelmedet vagy nem. Jelen esetben valaki úgy döntött, hogy nem fogadja el. Ennyi. Be lehet nyújtani újra.
A törlés sem feltétlenül trükközés céljából történt...Ha te csak idegeskedsz minden apróságon, akkor lehet nem neked való a külföldről történő rendelés.

Ha én minden megadott szállítási határidőn belül meg nem érkező csomagra refund-ot kértem volna, már rég kitiltottak volna mindenhonnan.... Olyan ember meg még nagyon nem volt itt a fórumon, aki ne kapta volna vissza a pénzét egy meg nem érkezett csomagra.
(#932) Lackooo84: Csak nehogy egyszer majd a refund gomb után a bann gombra is rákattintsanak.
Mert megtehetik ha már nagyon a bögyükben vagy... de a paypal is...
Szóval csak óvatosan, tudni kell mindig hol a határ.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert megtehetik ha már nagyon a bögyükben vagy... de a paypal is...
V/