Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alcapone386 #18599 üzenetére
Akkor a következő hétvégén retteghetnek a halak
-
alcapone386
őstag
Jelentem megjött a CZ raktáras rendelésem. Sértetlen
1 hét kellett neki kb. (Megnyugodtam)
-
pch
senior tag
Most megint azt írják, hogy továbbítja a belső osztályra hogy egyéb megoldást lásson...
Készvagyok már tőlük. Én megértem, hogy ki kell várni a 70 napot. De ha időben érdeklődtek volna a GLS-nél már rég megoldódott volna, sőt lehet ők is megkapták volna a gls-től a csomag elveszett meg a pénzüket. De kb 10 levélváltás volt ennek 99%-as a szokásos bullshit. -
Ez a szöveg egyértelműen írja hogy mikortól nem lehet újból nyitni, ez nem most van.
Ha ez az eset 2020. október 10. 23:22:17 GMT-7-ig nincs megoldva, akkor automatikusan lezárt lesz. Nem fogja tudni újból megnyitni az esetet
Október 11-től érvényes ez a kitétel, ez az hogy claim-ra kell emelni ha nem tudtok megegyezni. Ha megszakítod akkor a vásárlás napjától számolt 180 napon belül újból indítható.
Sajnos az a probléma hogy vannak vevők akik hiába kapják meg a pénzt "elfelejtik" a PayPal dispute-t lezárni, kérik a PayPal segítségét ettől függetlenül és ugye igazolgatni hogy már pedig kifizettük az +munka és eddig a PayPal sem rúgta ki a kettős behajtást megkísérlő ügyfelet.
Így azért a kérésük érthető, de persze úgyis csinálhatod ahogy gondoltad, ha látod refundként megérkezni akkor zárod le.
De október 9-én mindenképp kérd a PayPal segítségét ha nem küldenék addig. -
pch
senior tag
Még csak a vitarendezési központba van. 10.-éig lehet a paypal-nál bejelenteni.
Igen pénzt kértem vissza. Hogy miért gondolom?"Ön ezt legkésőbb a következő időpontig minősítheti fel reklamációvá: 2020. október 10. 23:22:17 GMT-7. Ha ez az eset 2020. október 10. 23:22:17 GMT-7-ig nincs megoldva, akkor automatikusan lezárt lesz. Nem fogja tudni újból megnyitni az esetet."
Hát ezért.
-
Eredetileg akkor pénzt kértél vissza vagy újraküldést? Mert ha pénzt, akkor azt utalják azonnal. De nem lehet kettős követelés a PayPal-on sem. Ha lezárod a PayPal dispute-t azt miért gondolod hogy nem nyithatod újból? Kérted a PayPal közbelépését, claim-re emelted? Mert akkor sem kérnek lezárást.
-
pch
senior tag
Még mindig nem kaptam vissza a pénzem. Nyitottam a paypal-nál vitarendezést.
Most azt írja, hogy zárjam le hogy tudják rendezni a visszaküldést.
Ha viszont lezárom már nem lesz lehetőségem sehogy se megoldani.
Írtam nekik, hogy nem zárom addig míg meg nem jön a visszautalás.
Kezdem elveszteni a türelmem... -
-
vgyulaf
újonc
Üdv! Nagyon kezdő vagyok, alap kérdésem lenne. A Banggoodban kiválasztok egy terméket (rengetegnél megtettem), raktárnál csak a CH vagy a CH és USA jelenik meg.Én szeretném valamelyik eu-s
országot választani, nem ezt a kettőt (vám, áfa macera miatt). Hogyan lehet ezt megoldani, erre kérek segítséget.
___ Valamelyik ilyen CH-s USA-s raktárasnál elértem valahogy egy szállítás menüpontot. Ott speciel tudtam a legördülő listából más országot pl Cseh választani. Tehát látszólag siker. Viszont amikor beraktam a kosaramba, már megint a CH látszott a raktárnál.
Köszi a segítséget. -
válasz
dethroner #18582 üzenetére
Itt érdemes követned:
Parcelsapp.com linkje. Pontos nyomkövetés, ha több szállító van a folyamatban akkor látható a másik nyomkövetési szám is.
vagyPostal.Ninja linkje pontos nyomkövetés
-
válasz
dethroner #18580 üzenetére
No majd ha megérkezik Luxemburgba akkor látsz valamit. Úgy lesz belőle EU Priority hogy becsempészik az EU-ba és az adott országban átcímkézik és onnan adják fel. Természetes hogy a szállítás első része amikor egy nagy konténerben van több sorstársával az nem egészen nyomonkövethető.
De valójában vannak bejegyzések,így nem egészen nem élő, csak van egy kis hézag amiatt amit írtam: -
válasz
dethroner #18576 üzenetére
1. Lassabban ér ide Európába az első, van némi akadályozó tényező az elmúlt időszak következménye.Vond ki a képletből a COVID-ot és a Hong Kongi helyzetet és a gazdasági válságot és akkor minden flottul megy. A mostani helyzet valóban nem fair. Türelmesnek kell lenni.
2. Ha a beszállítónál sincs akkor szintén várni kell, az hogy vannak fent rendelhető termékek és nincs oda írva hogy pre-order az kifogásolható gyakorlat, de néha nem tehetnek arról hogy a kedvező ár miatt kifogy a készlet. A készletnyilvántartás pontatlansága persze bárhol előfordulhat, ez nem BG specialitás, még mindig vannak webshop üzemeltetők akik ezt nem érik fel ésszel. -
dethroner
veterán
Hello!
Eddig a Banggood-al jó tapasztalataim voltak, ám most 2 rendelésem is csúszik. Az első egy telefon, amit 9 napja rendeltem HK raktárból, azt írja sterilizálták és kiszállított, de a TN még nem él. Ilyen még nem volt hogy rendelés után másfél héttel még nem látja egyik csomagkövető se.
A másik egy autós kamera, ami a megrendelés pillanatában 15-20 munkanapos szállítás igért, ehhez képest ma két hete történt a rendelés és csak annyi van hogy feldolgozva, és sajnálják de nem tud szállítani a gyártó, de mindent megtesznek. A weboldalon lévő becsült feladási idő minden nap csúszik egyet előre, mindig egy héttel előre írják. Tököm tele hogy nem tudják az első perctől jelezni hogy ez nincs raktáron és majd lesz valami, csak fizesd ki és várj. Nem a várakozással van bajom, ha a vásárlás pillanatában tudom hogy várni kell, az oké, de ez így nagyon nem fair. -
SoulReaver
veterán
Múltkor volt egy rendelésem, amit töröltem, aztán a bg-nek is írtam, hogy pls cancel, meg is történt, vissza is kaptam az árat. Tegnap viszont jött a mail, hogy shipped....
Na ilyenkor mi van?
-
esbii22
őstag
válasz
alcapone386 #18573 üzenetére
Nekem jött most email h feladták a rendelést, 10.03 ra írta a várható szállítást. Annyira nem izgat hisz még az i11-et sem vettem meg, de örülnék neki ha jövő héten megjönne.
-
válasz
alcapone386 #18571 üzenetére
A halak meg az ellenkezőjét remélik.
-
vandor01
senior tag
nalam ket rendeles van processingben mindkettore 24 ora alatt postazuuk van igerve sot a
Cseh raktaras az 1-Week Delivery Szeptember 21-en rendeltem es mar allitolag uton vanszoval meg akar teljesulhet is az egy het ha jovoheten Szerdan landol a postaladaba...
a masik
kinai raktaras Szeptember 19en rendeltem szinten processingben..... en kepes vagyok varni honapokat is a postazasra mert mar volt ilyen csak akkor ne igergessen futfat meg 24oras postazast -
alcapone386
őstag
Köszi a tippet. Jövőhét keddig várom, ha nem jön meg elindulok érte és felkutatom
(persze csak írok bg-nak)
Amúgy pofám leszakad, hogy sok csomag eltűnik, és nem képesek a felelőseket eltessékelni..
@esbii22 remélem megkapjuk, ha nem is pénteken, legalább jövőhét elején
Kíváncsi vagyok nagyon.
-
esbii22
őstag
válasz
alcapone386 #18565 üzenetére
Tegnap én is írtam nekik ismét,én is kaptam tracking numbert. Elvileg nekem is 24.én adták fel. Hát gondolom akkor a héten már nem érkezik meg.
-
válasz
alcapone386 #18565 üzenetére
Nem szoktak de amit látsz utolsó bejegyzésként ma 08:00-ast eddig mindig eljut a nyomkövetésük, ezután van az hogy nem érkezik meg 2 napon belül ide. Elméletben holnap ha látsz valamit akkor minden rendben van.
-
alcapone386
őstag
Na nem birtam ki. Írtam Bg-nak. A rendelésem még mindig processing alatt van, de küldtek egy nyomkövetési számot, ami szerint már úton van. Elvileg kikerült a "feketelyukból". A kérdés az, hogy szokott a banggood kamu nyomkövetést küldeni? Egyszerüen nem kattintották át a rendelés állapotát?.. Amúgy rendelés infóban "no tracking shipping" szerepel.
Track: link
-
esbii22
őstag
válasz
alcapone386 #18561 üzenetére
Én szeptember 10.én rendeltem egy blitzwolf töltőt [link] a leendő iphone telefonomhoz szintén CZ raktárról és 5 business day-es szállítással. Paypall-el ki is fizettem azóta is processing van. Írtam emailt de érdemi választ nem kaptam csak sablon szöveget hogy amint küldik kapok emailt stb stb.. Most rendeltem először tőlük és valószínű hogy utoljára is, még így is hogy tudom nem egyedi a problémám .
-
válasz
alcapone386 #18561 üzenetére
Most megint cseh Covid gond van, tavasszal is volt időszak hogy az a rész karantén alatt volt és akkor semmi mozgás nem volt lehetséges. Most nem néztem utána, de ez az új járvány helyzet is lehet ok.
A másik az ha nem kérdeztél rá hogy valójában az az egy darab létezik-e, akkor majd amikor az utánrendelést megkapják akkor adják fel. A készletnyilvántartás finoman fogalmazva sem követi a valós helyzetet -
alcapone386
őstag
Sziasztok!
Visszaolvasva jó pár hozzászólást, kicsit elszomorodtam. Cz raktárból rendeltem egy utolsó darab terméket, elvileg 24 órás feldolgozással 3-5nap szállítással, de félek ez már csak beetetés. (Ahogy olvasom, más is hasonló cipőben jár). Covid előtt is rendeltem tőlük, igaz IT raktárból, de 2 nap alatt itt volt a termék. Most szombat óta csak processing...nem adom fel, várok, de jól érzem, hogy ez a CZ raktár korantsem megbízható már? Épp az lenne a lényeg, hogy Eu-n belül gyorsan megkapja az ember...
Van értelme egyáltalan írni nekik, hogy mi a kátrany van? Mikor adják fel? -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Jól látom,hogy az ingyenes szállítás megszűnt? Mindenképpen legalább 700ft fel akar számolni. Rég rendeltem, nekem az újdonság.
Vagy csak valamit benéztem? -
pch
senior tag
Na már a paypal-nál írtam és kértem visszatérítést.
Az tuti, hogy innen soha többet nem rendelek. Ez volt az első. 7.18 óta nem kis idő telt el, akár gyalog is ideért volna. A másik, hogy külön fizettem hogy esetleges elveszénél garantáltan fizessenek, erre most ma megint küldi a sablon szöveget, hogy 15-20 nap a szállítás.
7 hó óta már letelt szerintem a 20 nap.
Nem az b@szott fel, hogy nem jött meg, mert ugye lehet bármi de ez, hogy ma is jön nekem a várós szöveggel, hát ez kész. -
motoflug
őstag
Sziasztok! Vegyes RC alkatrészekre vannak most BG kuponok?
-
SoulReaver
veterán
Nem tudtam velük most live chatelni, csak messengeren. Ott ezt a választ kaptam.
We will process your refund request shortly after being informed of your intentions. However, the estimated time for the refund to return to your account is based on the payment method you selected when placing your order. We will inform you by e-mail after your refund request has been approved.
De emailt vagy bármit, nem kaptam. -
válasz
SoulReaver #18553 üzenetére
Akkor rá kell kérdezned, mert tudtommal ez nem elegendő hogy visszaadják a pénzt.
Kell a vásárlás azonosítója ezt az értesítő e-mail-ben, a levél tárgyában megtalálod és arra hivatkozva kérdezz rá. -
válasz
SoulReaver #18551 üzenetére
Nem, a vásárlás törlése a cancel order az opcióknál. A törölt vásárlásokból is törölted? A My Orders és a My Account vonalában a Deleted Orders
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Lehet hülyeséget csináltam.
Volt egy rendelésem banggoodon, még feldolgozás alatt állt, de a kis kukára kattintottam, töröltem, majd véglegesen is töröltem. Ilyenkor autómatikusan kapom a refundot, vagy írni kell nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest