- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonny007
tag
válasz
Emunem #10394 üzenetére
Lehet, hogy a tekercseléssel volt probléma, mert menet közben 1 helységgel arrébb miközben terveztem a nyomtató dolgozott és hallottam 1-2 ilyen csattanósabb hangot. Bár máskor amikor elakadt a tekercs miatt akkor kiállt hibára és nem folytatta a nyomatot.. Mikor tekercset cseréltem a kihúzott darab koszos volt, tehát lehet a kosz volt a probléma.. Erre már nem fogok rá jönni mi, mert azóta nem jött elő a gond.
Infill-nek mióta tudom, hogy nem jó a rácsos minta azóta igazított vonalat használok, vagy koncentrikust mikor melyik.
Peremet használtam most is (csak ez kimaradt a leíráshoz) még a nagyobb tárgyakhoz is.Naa a probléma elkezdődött.. Végre nem lökte le a tárgyakat sikerült kinyomtatni. Utána egy nagyobb méretű kockát próbáltam kinyomtatni amikor tapadás problémáim kezdtek el lenni. A laphoz nem nyúltam szabad kézzel amikor a tárgyakat szedtem le.
PEI lap: Gyári texturált bambu
Tisztítást már végeztem denaturált szesz, izopropyl alcohol. Cseréltem tiszta mikrószálas kendőt, papír törlővel semmi nem segített csak ha lecseréltem a PEI lapot másikra.Ki szeretném próbálni a Biqu CryoGrip Pro PEI lapot ebből melyiket érdemes megvásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest