Új hozzászólás Aktív témák

• sonny007

tag

válasz Emunem #10394 üzenetére

Lehet, hogy a tekercseléssel volt probléma, mert menet közben 1 helységgel arrébb miközben terveztem a nyomtató dolgozott és hallottam 1-2 ilyen csattanósabb hangot. Bár máskor amikor elakadt a tekercs miatt akkor kiállt hibára és nem folytatta a nyomatot.. Mikor tekercset cseréltem a kihúzott darab koszos volt, tehát lehet a kosz volt a probléma.. Erre már nem fogok rá jönni mi, mert azóta nem jött elő a gond.

Infill-nek mióta tudom, hogy nem jó a rácsos minta azóta igazított vonalat használok, vagy koncentrikust mikor melyik.
    Peremet használtam most is (csak ez kimaradt a leíráshoz) még a nagyobb tárgyakhoz is.

Naa a probléma elkezdődött.. Végre nem lökte le a tárgyakat sikerült kinyomtatni. Utána egy nagyobb méretű kockát próbáltam kinyomtatni amikor tapadás problémáim kezdtek el lenni. A laphoz nem nyúltam szabad kézzel amikor a tárgyakat szedtem le.
    PEI lap: Gyári texturált bambu
    Tisztítást már végeztem denaturált szesz, izopropyl alcohol. Cseréltem tiszta mikrószálas kendőt, papír törlővel semmi nem segített csak ha lecseréltem a PEI lapot másikra.

Ki szeretném próbálni a Biqu CryoGrip Pro PEI lapot ebből melyiket érdemes megvásárolni?

Új hozzászólás Aktív témák