Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AsakuraDave

őstag

Hát vannak itt furcsaságok, Act 2:
    Moon Towerbe felfedezgetek és a böriben a Warden leugat, hogy ne pofázzak a rabokkal erre a Warden ott beszél a kis manóval, Wurbennel vagy kivel, akit ki kellene szabadítani.
    Mondom akkor közbe pofázok, jön az interakció, persuasion checkelem, hogy Balthazarnak dolgozom vagy valami ilyesmi és ezek után hagynak beszélni, de közbe meg ott sétálgat a Warden meg a többi NPC is, az egyik követ és folyton mondja, hogy Last warning... Jah meg, hogy a Wardennel én már ezelőtt beszéltem és ott is sikeres checkekkel elmondtam neki, hogy azt csinálok amit akarok de a Warden nem engedett.. Ezután egy újabb ilyen persuasion check és "engedik", hogy beszéljek a rabokkal, ez elég inkonzisztens... Most kinyirnék ott mindenkit de nekem úgy tűnt, hogy utána mindenki ellenséges lesz az egész toronyba. Gondolom mert hogy tadpole-os az összes és kapcsolatba vannak.
    Nem nagyon szereti a játék, ha megakarsz oldani mindent, összeakadnak a dolgok kicsit.
    Ma meg olyan bug volt, hogy Wyll elkezdett egy csata után össze vissza mozgott a ragdollja aztán eltűnt a felső teste és csak egy láb futkorászik, ha ráváltok akkor full fekete a képernyő...

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés