- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radament1
tag
Topicot végigolvasva konklúzió:
Ha nem észlelsz semmi különösebb próblémát a Winchestereddel, csak a HDD Sentinel ír pár bad/weak sectort, NE FUTTASD LE A HDD REGENERATORT! Csak ártani fogsz vele.
Valaki kérdezte, hogy mennyi ideig mehet még el egy bad sectoros HDD. Erősen változó. Én jelenleg is egy olyan Seagate Winchestert használok minden nap amit már azért kaptam, mert egy barátom azt mondta, hogy nem működik, de azért nem dobja ki
.
HDD Regenerator, egy-két részt teljesen letiltottam, és közel 2 éve döcög(kopp-kopp) a szerintem már előtte is 1-1,5 évig fizikai Bad Sectoros Seagate
.
Mondjuk hazudnék ha azt mondanám hibátlanul, sajnos gyakran korruptálódnak adatok, a rendszert sem évente teszem már újra rajta, de még így sem panaszkodhatok
.
Egyébként egy kis elrettentő példa:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest