- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radament1
tag
Topicot végigolvasva konklúzió:
Ha nem észlelsz semmi különösebb próblémát a Winchestereddel, csak a HDD Sentinel ír pár bad/weak sectort, NE FUTTASD LE A HDD REGENERATORT! Csak ártani fogsz vele.
Valaki kérdezte, hogy mennyi ideig mehet még el egy bad sectoros HDD. Erősen változó. Én jelenleg is egy olyan Seagate Winchestert használok minden nap amit már azért kaptam, mert egy barátom azt mondta, hogy nem működik, de azért nem dobja ki
.
HDD Regenerator, egy-két részt teljesen letiltottam, és közel 2 éve döcög(kopp-kopp) a szerintem már előtte is 1-1,5 évig fizikai Bad Sectoros Seagate
.
Mondjuk hazudnék ha azt mondanám hibátlanul, sajnos gyakran korruptálódnak adatok, a rendszert sem évente teszem már újra rajta, de még így sem panaszkodhatok
.
Egyébként egy kis elrettentő példa:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Socket AM4
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó 2TB merevlemezek
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest