- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outis
kezdő
Hello Urak.
Lehet, hülye a kérdés, de van arra valami korlát, hogy egy adott laptop mekkora vinyót képes kezelni? (mind méretre, mind fordulatra). -
SirAlo
aktív tag
Sziasztok, ma egy érdekes jelenség történt a Lenovo Legion Y7000-es laptopommal, még szinte új, használat közben egyszer csak kikapcsolt, és ezt követően nem reagált semmire, még a töltőre se. Egy idő után újra próbálkozztam és helyrejött... pedig már a boltnak is szóltam ahonnan vettem. Arra gondolok, hogy nem volt feltöltve az akku teljesen és játék közbe nem bírta tölteni a gépet és az energiafelhasználást is biztosítani (de lehet hülyeség) és valami védelmi módba kerülhetett. Lenovonál van valami ilyen dolog? csak mert a tesómnak egy régebbi lenovoja van és nála is volt már hasonló kikapcsolás.
-
-
kdavid23
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy egyszerű kérdés, de valahogy nem tudom megoldani. Új Clevo noti, előtte nem találkoztam hasonló problémával, zavaró,de tapipad tökéletesen érzékeny, jók a gombok, az egész gép rendben, szuper, win10 reinstall sem oldotta meg.
Touchpadot éppen elkezdeném használni (hozzáérni kezd az ujjam) és rögtön bal klikknek kattint-megnyit-bezár-éppen ahol van a kurzor- annak érzékeli.
Mi lehet a probléma? -
törölt tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam ezzel a géppel kapcsolatos kérdést itt, így adott az én problémám: van egy 2in1, érintőképernyős, "világi jó" Navon Loop 360 notebook. Mivel a gyári Windows-zal voltak problémák (megállt visszaállítás közben és meg sem mukkant többet), így kapott egy másik, gyors, működő Windows 10-et. Remek is volt, míg nem akartam az érintőképernyőt használni, mivel az nem működik driver híján. Frissítésekkel nem jött le. A Windows oldalán lévő tippeket átböngésztem, nem segített (eszközkezelőben, HID eszközök között nincs a touch). A Navon oldaláról egy ömlesztett driver pakk szedhető le, ebben a SileadTouch mappa egy .sys, .inf és .cat fájlt tartalmaz. Teljesen laikus vagyok e téren, így szeretném megkérdezni, mi a teendőm ezekkel, hogy működésre tudjam bírni az érintőképernyőt?
-
Cimbee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #41334 üzenetére
Mert talán notebookom van!? De igérem ha legközelebb traktorral kapcsolatos a kérdésem igérem,hogy téged foglak keresni mert neked búza pereg a fogaid közül is!! :)
-
-
Cimbee
aktív tag
köszönöm már megoldottam kb olyan gyors volt a válasz mint Magyarországon a fejlődés XDDD
-
válasz
dangerzone #41327 üzenetére
Lehet, hogy BGA hibád van, és a gép szép lassan elhalálozik teljesen. Én azt is érdekesnek tartom, hogy a dedikált VGA hibája miatt egyáltalán be lehet indítani...
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Hálozati problémával küszködök. Nem tölti be az oldalakat a böngésző és mikor rányomok a Windows hálozati diagnosztika futtatására akkor azt a hibát dobja ki,hogy a távoli számítógép vagy erőforrás nem fogadja a a kapcsolatot. Állitólag a hálokártyám elvesztette vagy megváltozott az ip címe.
Tud vki segiteni nekem ezzel kapcsolatosan?
Op rendszer win10
-
I02S3F
addikt
válasz
dangerzone #41327 üzenetére
Sajnos itt megáll a tudományom! Hogy okozhatott az egér kihúzás maradandó kárt a Windowsban? Ennek van köze az usb-hez? A megszakításkezelőhöz?
Reprodukálni próbáltad az egeres mutatványt, esetleg más eszközzel?
Biosban le van tiltva a dedikált vga? -
dangerzone
addikt
válasz
I02S3F #41326 üzenetére
Furcsaság az volt, amiért 1 hónapja újra is raktam a gépet, hogy letiltotta a dedikált - 960m gtx videokártyát a rendszer, azóta nem lehet használni, friss windows-szal sem, szóval ez lehet megdöglött.
Aztán a legutóbbi eset előzménye annyi volt, hogy kihúztam az egeret a gépből, ami megfagyott, majd dobott egy kékhalált, de nem néztem a pontos üzenetet. Utána már nem volt képes betölteni a windowst.
Egyébként mióta használhatatlan a dedikált vga csak filmnézés, meg netezésre használom a gépet.
-
I02S3F
addikt
válasz
dangerzone #41325 üzenetére
Mire használod a gépet? Ezenkívül más furcsaságot nem művelt?
Szerk. : A biosban letesztelted a hardvereket?
-
dangerzone
addikt
válasz
I02S3F #41324 üzenetére
Igen, rendszervisszaállítást csináltam (bár reinstallt írtam). Bár azt pipáltam be, hogy tartsa meg a személyes fájljaimat, letörölte az összes c-re telepített programom. Log-okat meg csak a visszaállítás kezdetétől találok.
A gép egy Dell 7559 - 4 éves gép. 16 gb ram, i5 6300 HQ. A windows meg 1 hónapja lett újrarakva. 3 hétig jól működött.
-
I02S3F
addikt
válasz
dangerzone #41323 üzenetére
Konkrét hibaüzenet micsoda? Rendszervisszaállítást próbáltál? Mintha a Windows újratelepíthető lenne anélkül, hogy formázni kéna a lemezt. (Úgyértem van ilyen lehetőség, ha semmi sem működik) Logokat nézted?
A konfig mikori?
Memtest-et tudsz tolni? -
dangerzone
addikt
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a gépem nem tudja betölteni a windowst.
1 hét alatt 2x történt meg a probléma: Bekapcsolom a gépet, sikeresen bebootol, aztán a windows töltésnél fekete képernyő, majd kiírja, hogy nem sikerült betölteni a windows-t és itt lehetőségem van pár dologra. Bármit próbáltam, újraindítást, aksi kivétel, semmi, nem tölt be a windows, csak az újrainstalláció oldja meg a problémát. A gépben ssd van, amire a HD Sentinel 100/98-as adatot ír, ergo elvileg nem ez a gond. 2db 8GB-os memória van a gépben, külön külön teszteltek, azok is rendben vannak. Procitesztek lefutnak rendben.Szerintetek mi lehet a gond? Windows esetleg? Erdeti windows home-om van egyébként.
Van valami tippetek? -
aram01
nagyúr
Köszönöm uraim a támogatást, Akinek van kedve tudna nekem segíteni hogy mit vegyek? 500€ a plafon leginkább Excel, de céges oktató videók szerkesztése lejátszása ( tv projektor) is a cél. Magán célra 4K filmek nézése. Viszont annyi hogy a holland mediamarkt választéka a mérvadó mert ő a partnerem. Ezt a notit megvettem mert kell valami amin tudok dolgozni holnap, viszont rugalasak tehát vissza tudom küldeni.
innen tudok választani [link] 500€ a keret de ha kell 700-ig elmegyek
köszönöm aki rám szánja az értékes idejét. Kellemes napot nektek. -
Spazzz
tag
Sziasztok,van egy Toshiba Satellite L50-B-1FM laptop aminek az aksija tonkrevan menve es folyamatosan veszti el az idot mivel nincs kulon cmos elem hanem az aksi feladata volt,es bekapcsolaskor mar egybol keri,hogy allitsuk be az idot es nem enged tovabb,van valami alternativ megoldas amivel kilehet kerulni ezt vagy valami program?
-
válasz
MaxxDamage #41315 üzenetére
jaja, odáig már el se mentem
-
-
Top cat
addikt
válasz
aram01 #41308 üzenetére
2016 utolsó negyedévében jelent meg ez a proci.
-
aram01
nagyúr
Kértem a sráctól képet az aljáról is. Talán este már okosabb leszek. Ezzel a procival vajon mikori kiadás lehet?
-
-
abdulka1
őstag
válasz
MaxxDamage #41301 üzenetére
Ez tudod te, meg tudom én, de van akinek problémás egy új program telepítése is, nem még a használata.
Szégyen nem szégyen, van ilyen.
Nem bonyolítom a helyzetet, majd ha megkapom megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest