Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
sisi24 #50772 üzenetére
Szia!
Ha porosodás, vagy a hővezető paszta kiszáradása miatt csökkent a hűtés hatásfoka, akkor a hűtőpad esetleg javíthat a helyzeten, de nem oldja meg a problémát.
Ha valóban az elégtelen hűtés okozza az említett tüneteket, akkor egy alapos takarítás, és a paszta cseréje ajánlott. -
abdulka1
őstag
válasz
don.racz #50036 üzenetére
Szia!
Ebben a topikban tedd fel a kérdést!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás -
abdulka1
őstag
válasz
makoss #49426 üzenetére
Szia!
A gyártói oldal szerint, 3 féle procival, és 2 féle kapaitású SSD-vel szerelték, szóval az adott gép pontos konfigurációját, csak az eladó tudja megmondani. -
abdulka1
őstag
válasz
SunMount3r #49305 üzenetére
Hirtelen még az alin se találtam olyan méretet, de ha nélkülözhető számodra a táp, akkor le kell vágni róla a dugót, és ráforrasztani a megfelelő méretűt, persze figyelve a polaritásra!
-
abdulka1
őstag
válasz
SunMount3r #49303 üzenetére
Szia!
Léteznek adapterek, de tudni kell a pontos méreteket.
LINK -
abdulka1
őstag
válasz
Pyttawrx #49057 üzenetére
Nekem sem volt korábban gondom a klónozással, de talán nem én vagyok az első aki hibával találkozott ebben a témában.
Ha csak az SSD volt a gépben működött róla a rendszer, annak ellenére is, hogy nem látszott a boot listában, de ha csatlakoztattam a HDD-t akkor csak arról indult, mert az ott volt a listában.
Sajnálom ha ez számodra hihetetlen. -
abdulka1
őstag
válasz
sztivo #49049 üzenetére
Itt nincs ilyen, csak a listában szereplő eszközök közül lehet választani.
#49050 planteksz Sajnos elég puritán az UEFI , nem találtam benne semmi ide kapcsolódó beállítást. Az volt a legérdekesebb, hogy ha magában volt bent az SSD, akkor sem látszott a boot eszközök között, de minden kérdés nélkül elindult róla a rendszer.
-
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy Asus x751N az alany. A tulaj megkért, hogy cseréljem ki a rendszert tartalmazó HDD-t SSD-re, és a HDD-t tegyem be az optikai meghajtó helyére.
Az általa beszerzett 2,5" Apacer SSD-t külső USB házba téve, klónoztam rá az operációs rendszert.
Beszereltem az SSD-t, amiről gond nélkül fut a rendszer, de miután a kerettel beraktam a régi merevlemezt azzal szembesültem, hogy arról bootol a gép.
Az UEFI-ben ért a másik meglepetés, mert bár az eszközök között látszik az SSD, de a boot menüben nem jelenik meg, ezért nem tudom elsődlegesként beállítani sem.
Mi lehet a megoldás? -
abdulka1
őstag
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy poros helyen(autószerelő műhelyben) használt Win10-et futtató cirka 10 éves Pacard Bell laptopon, egyik napról a másikra, a jobb oldali hangszóró csak nagyon halkan szól, illetve a fülhallgató kimenetről megtáplált hangrendszer is ugyan ezt produkálja. A tulaj állítása szerint semmit nem piszkált, csak este kikapcsolta, majd majd a másnapi indításnál már fennállt a hiba.
Csak futtában volt időm ránézni, de semmiféle balance beállítás nincs a hangkártya szoftverében. A csatlakozók mozgatására, portalanításra nem volt változás.
Holnap rápróbálok a driver újratelepítésére, de ha ezen felül lenne valakinek valami kipróbálható ötlete, azért hálás lennék.
-
abdulka1
őstag
válasz
Runner_fxr #48530 üzenetére
Szia!
A Boot menüt a gép bekapcsolásakor az 'Esc" egyszeri megnyomásával érheted el. -
abdulka1
őstag
válasz
ricsi99 #48086 üzenetére
A gyártói oldalon ez szerepel.
-
abdulka1
őstag
válasz
Aprósólyom #47648 üzenetére
Köszi, utána olvasok a dolognak.
-
abdulka1
őstag
válasz
Aprósólyom #47646 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ötleteket.1. Még nem volt, de indítok egyet.
2. Ez eszembe se jutott, mert a jellemző hibákat nem produkálta, de van itthon szóval kicserélem.
3. Ezen már a teljesen zárt kondik vannak, honnan tudhatom hogy elöregedett? -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Van egy kimaxolt MSI CR500X-em ami a Celeron 900 2,2GHz helyett, kapott egy 2,8 GHz-es C2D T9600-at, és 4GB ramot, 128GB SSD-t és az ODD helyére egy 320-as HDD-t keretben. Csak tötőről üzemel, nincs akku.
Az eredeti hibája az volt, hogy a bekapcsolás után néhány másodperccel leállt.
A procicsere után úgy tűnt, hogy megszűnt a hiba, de sajnos időnként ezután is leállt, de mivel újból indításnál gond nélkül működött, nem foglalkoztam vele.
Most viszont már ott tart a dolog, hogy áramtalanítás utáni indításnál, minden alkalommal random leáll a boot képernyő és az asztal betöltése közötti időben, van hogy 3-4 újbóli indításkor is.Ha egyszer hiba nélkül elindul, akkor már nem áll le még akkor sem, ha kikapcsolom a gépet, és órák múlva ismét indítom.
Ha áramtalanítom az aljzatot amiről megy, akkor kezdődik elölről a macera.
Az eseménnynaplóban az szerepel, hogy váratlanul megszakadt az energiaellátás.
Első körben tápegység hibára gondoltam, ezért kapott egy a gyárinál erősebb(65-->90W) tápot is de nem segített.
Az alaplapon nincs semmiféle szemmel látható probléma, alaposan ki van takarítva, még a cpu foglalatot is kifújtam majd "átöblítettem" izopropil alkohol spray-vel.Elég koros gépről van szó, de amire használom arra tökéletes, ezért szeretném életben tartani.
Ha valakinek van ötlete, hogy mi okozhatja a hibát, az kérem ossza meg velem. -
abdulka1
őstag
válasz
ricsi99 #47533 üzenetére
"Mind1 ,hogy régi vagy új gépet javíttatsz... az elvégzet szakmunka a drága nem ha felhasznált alakatrészek"
Ez rendben is van, csak soha nem foglalkoztam a szervizelés témával, szerencsére nem volt rá szükségem, és erősen meglepődtem az árakon.
A lapot már elengedtem, memóriát, Wifi/BT adaptert ki tudtam próbálni, hibátlanok, de a hdd tele van hibákkal az i7-es procit meg egyenlőre nincs miben tesztelni. -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Kaptam, egy a szerviz szerint javíthatatlan Acer E5-572G-7262-t.
Hibajelenség az volt, hogy menet közben leállt, és nem lehetett visszakapcsolni.
Kíváncsiságból szétszedtem, és ezt találtam a tápcsatlakozónál.
(igen, kaputelefonnal készült, de sajna csak ez van)
Mit gondoltok, ez a javítási próbálkozás eredménye, vagy a eredeti hiba?
Tényleg vége a lapnak? -
abdulka1
őstag
válasz
Armagedown #47413 üzenetére
Sajnos nem működik a procedúra, mert nem ad ideiglenes jelszót, de ettől függetlenül, meg tudtam oldani a telepítést.
Köszönöm a leírást, és a program ötletet! -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
ASUS X55A az alany, lejelszavazták a BIOST de jelszót nem tudják.
Fel lehet oldani valahogy? -
abdulka1
őstag
válasz
SeniorTilla #47276 üzenetére
Járt nálam memória bővítés miatt egy Lenovo Ideapad 3 17ITL6, abban hasonló módon volt felrakva hővezető lap. Ott nem lógott rá az alzatra, de úgy nézett ki mindkét vége, mintha csak kézzel tépték volna.
-
abdulka1
őstag
-
abdulka1
őstag
válasz
SeniorTilla #46924 üzenetére
Ha garos az még a jobbik eset, de a szóban forgó Lenovo már messze van ettől, így talán malaca lesz a kollégának, és a töltőt talán könnyebb kizárni első körben.
Szerk: Meg is ölne az ideg ha egy új gép szívatna ilyennel, főleg ha minőségi vas.
-
-
abdulka1
őstag
válasz
Winner_hun #46920 üzenetére
Szia!
Egy Dell lapossal volt hasonló problémám.
Ott a gyári töltő hibája okozta a jelenséget, és egy új töltő oldotta meg.
Ha van rá lehetőséged, próbáld ki egy másik töltővel te is. -
abdulka1
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #46867 üzenetére
Ártani biztos nem árt, ha hűvösebb a VGA.
-
abdulka1
őstag
válasz
Csaby2021 #46864 üzenetére
Szia!
Egy cirka 14 éves MSI CR500X-et mentettem legutóbb a kukától.
A Celeron 900 2,2GHz helyett, kapott egy 2,8 GHz-es C2D T9600-at, ami jobban hajtja a dedikált NVIDIA GeForce 8200M G / 256MB VGA-t.
Hiába cseréltem rajta hővezető lapot, a VGA hőfoka Youtube videó nézés alatt 80 fok körül mozgott, ezt soknak tartottam.
A lap helyett MX2 pasztát kentem a chipre, és még a durva felületű hűtő ellenére is 30 fokkal lett hűvösebb a VGA. Az alacsonyabb hőmérséklet biztosan segíthet az élettartam meghosszabbításában.
Ha van rá lehetőséged, egy próbát megér nálad is. -
abdulka1
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #46855 üzenetére
A linkelt oldalon, van olyan pack ami, csak Lan drivereket tartalmaz, azt nem találtad meg?
Egy picit lentebb görgetve, ott van középen.
Egyébként az a biztos, ami csináltál. -
abdulka1
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #46853 üzenetére
Mekkora öröm lesz ha sikerül. Tudom, mert én is nagy bolondja vagyok a régi laposok megmentésének. -
abdulka1
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #46851 üzenetére
Szia!
Link
Van az oldalon kimondottan csak Lan driver pack is. -
abdulka1
őstag
válasz
Elk_hound #46798 üzenetére
Használok egy lapost core2duo procival és 4GB DDR2 rammal. Gyors a programok illetve böngésző ablakok megnyitása, folyamatos a yt. 720p videók lejátszása. Ellenben a szóban forgó Celeron procis masina 4GB DDR3-al, meg sem közelíti azt a teljesítményt. Ezért kételkedem picit.
Azért fonom a hajam, mert nem az én gépem, és nem szeretnék felesleges kiadást a tulajának. Reménykedtem benne, hogy szembejön valaki ilyen konfigurációval, és lesz tapasztalat, de nem nyertem.
De mindegy is, mert úgy néz ki hogy kapok kipróbálásra egy modult.Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
B.Ú.É.K.
-
abdulka1
őstag
válasz
Elk_hound #46793 üzenetére
Értem én, de attól tartok, hogy a gyenge proci úgysem képes annyit profitálni belőle, hogy megérje a ráfordítást.
Próbálok kérni kölcsön a teszt erejéig egy modult, mielőtt beruházok, így legalább eloszlathatnám a kezelt memória mennyisége körüli homályt is.#46794 Grave_444 Meglátjuk.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron 3531 az alany, amiben egy Celeron N2830 ketyeg, 4GB memóriával az egyetlen foglalatban, és SSD-ről fut a WIN10 x64.
Lehet értelme bővíteni a memóriát 8GB-ra, vagy ennél a processzornál nem jelentene sokat? -
abdulka1
őstag
válasz
tata93 #42003 üzenetére
Szia!
Ha több modult tud fogadni a gép, érdemes azonos frekvencián(MHz) működő modulokat venni.
Nem igazán észrevehető a különbség, de kompatibilitás illetve a kétcsatornás működés szempontjából jobb ha megegyeznek.
(A kapacitás megegyezése talán nem is annyira fontos, mert nekem egy régi laposban is tökéletesen megy a dual chanel 1+2Gb-os modulokkal is.) -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy gyors win telepítés erejéig járt nálam villámlátogatáson egy Lenovo V15-ADA (82C7008EHV) notebook.
Ez a típus szándékosan van úgy kitalálva, hogy a fedél felnyitásakor automatikusan bekapcsol?
BIOS-ban kikapcsolható ez a funkció? -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy ACER E1- 530G-t kellene gyorsítani.
Teszek bele egy 250GB körüli SATA3 SSD-t a rendszernek, és a gyári HDD átkerülne caddy-vel az ODD helyére.
A gép nincs nálam, és ha megjön, csak 2 napom lesz a műveletre, de sajnos nem találok infót arról, hogy milyen vastag beépítő keretet szerezzek be.
Van erről valakinek pontos infója? -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy Toshiba Satellite L305-S5921-be, amiben Pentium dc T3400 (667MHz FSB) proci dübörög, van valami jelentősége, hogy 667-es vagy 800MHZ-s memóriát rakok? Gyárilag 2x1GB 800-as van benne, de mivel maga a masina ingyen van, talán megérne pár ezrest hogy egy kicsit élhetőbb legyen. Már került bele egy elfekvőben levő 128-as SSD ami "megtáltosította", de tervben van 2x2GB RAM beszerzése is, már ha van valami értelme.
Jelentene valamit, mondjuk online videók lejátszásánál?
Mit gondoltok? -
abdulka1
őstag
válasz
SeniorTilla #41548 üzenetére
SeniorTilla, Pyttawrx, bigsee!
Köszönöm a tanácsokat, de közben megpróbáltam levenni a billentyűket egyesével, és a vártnál könnyebben megy.
Szóval le tudom áztatni a rászáradt évtizedes mocskot. -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Megmentettem az enyészettől egy C2D Toshiba lapost, de sajna kritikán aluli, hogy mennyire mocskos a klaviatúra.
Kivettem a gépből, de sajna a billentyűk oldaláról/éléről nem tudom rendesen levakarni a trutyit. Lemoshatom tisztítószeres vízben, vagy szokjam meg a látványt. Nem szívesen szedném le egyesével, szeretném elkerülni a felesleges rongálást. -
abdulka1
őstag
válasz
MaxxDamage #41301 üzenetére
Ez tudod te, meg tudom én, de van akinek problémás egy új program telepítése is, nem még a használata.
Szégyen nem szégyen, van ilyen.
Nem bonyolítom a helyzetet, majd ha megkapom megnézem. -
abdulka1
őstag
válasz
Top cat #41298 üzenetére
Az biztos, hogy SATA, mert már cseréltem benne HDD-t, de a hölgyemény azt állítja, hogy nem talál olvasható típusszámot.
Mindegy akkor egyenlőre majd be kell érnie az SSD-vel.Na ilyenkor utálok vidéken lakni, mikor semmi nincs elérhető távolságon belül, mindent rendelgetni kell
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Teljesen vakon vagyok notesz gépek terén.
A típus ismerete nélkül kellene kicsit gyorsítanom egy ASUS C2D procis gépet.
Mivel a tulaj csak 2 napra jön haza, szeretném előre megrendelni ami kell. (SSD+caddy)
Segítsetek már egy kicsit, ezekhez az öreg gépekhez, 9 vagy 12 mm vastag beépítőkeret kellhet? -
abdulka1
őstag
válasz
SeniorTilla #40762 üzenetére
Járt nálam olyan akinek nem sikerült rájönni, de persze nem ez az általános.
-
abdulka1
őstag
válasz
SeniorTilla #40759 üzenetére
Az rendben van, de találkoztam már olyannal akinek ott volt, csak félig rejtve, rugósan lenyíló kialakítással.
-
abdulka1
őstag
válasz
SeniorTilla #40736 üzenetére
Na ezt nem tudom, és hitelen kipróbálni sincs lehetőségem, mert a tulajnak szüksége volt rá és elvitte.
Megpróbálom valahogy telefonon rávezetni, hogyan tud belépni az UEFI-be, de ritka analfabéta ezen a téren.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy ASUS X751N touchpad-jával akadt probléma.
Néhány napja nem lehet pontosan irányítani vele a kurzort, illetve nem lehet egy ponton tartani, mert amíg az ujjam rajta van folyamatosan remeg. Így nagyon körülményes bármire kattintani.
Próbáltam a win10 saját meghajtójával, és a gyártói oldalról letöltött legfrissebbel is, de a helyzet nem változott.
Másik probléma, hogy ha HDMI kábellel TV-re kötöm(3 kábelt próbáltam), akkor teljesen használhatatlan a tapi. Kisebb mozdulatokra nem is reagál, vagy átugrik a kurzor a képernyő másik oldalára.
Egérrel hibátlanul működik minden.A megoldásra örömmel vennék bármiféle ötletet, mert én kifogytam belőlük.
(Egy friss rendszertelepítés nem opció jelenleg.) -
abdulka1
őstag
válasz
Pyttawrx #38222 üzenetére
Hiába állítottam át magyarra, az alkalmazás után automatikusan visszaállt Angol(Amerikai) beállításra.
Töröltem ezt a lehetőséget, csak a Magyart hagytam, így működik, csak hosszú "Í" -t nem lehet írni vele, mert kevesebb a billentyű, de a többi természetesen megvan.
A gazdája majd felmatricázza magának. -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Egy Amerikából behozott, és ennek megfelelő billentyűzettel rendelkező Toshiba Satellite L305-S5921 típusú gépen, hogy lehet megoldani az ékezetes karakterek írását, külső klaviatúra nélkül?
-
abdulka1
őstag
válasz
anonymus89 #36075 üzenetére
Szia!
Mikor feltelepítettem minden programot anno, készült mentés Macrium reflect free-vel. De ha jól értettem a kolléga arra gondolt, hogy mielőtt bevizsgálásra küldenénk, állítsuk vissza a rendszert alapállapotba a fájlok megtartása nélkül. Erre mondtam hogy nem tudom meddig tart mert még nem csináltam.
Kipróbálnék én mindent ami eszembe jut, vagy tanácsoltok, de sajna még mindig nincs nálam a masina. -
abdulka1
őstag
Visszaállítást még nem csináltam, így nem tudom meddig tart, de talán gyorsabb egy friss rendszert ráhúzni, és megnézni, hogy a hiba jelentkezik e. Ha nem, elkezdem felpakolgatni a cuccait, ha meg igen mehet a szervizbe.
Korábban elfelejtettem, de azt is mondta a support, hogy a windows által feltelepített illesztőprogramok is okozhatják a hibákat, ezért, csak a támogatási oldalról letöltött drivereket szabad telepíteni.
A wu-ról, csak hitelesített illesztők töltődnek le telepítéskor, és a gyártói oldalon is csak ilyenek vannak(sokszor még régebbiek is), vagy nagyot tévedek? -
abdulka1
őstag
válasz
juliensorel #36062 üzenetére
ASUS support.
Egy Extreme digital franchise boltban lett vásárolva, de a garancia nem tudom hova szól. -
abdulka1
őstag
válasz
anonymus89 #36060 üzenetére
A gépet még nem kaptam meg, de a tulaj telefonon azt az infót kapta, hogy ezek az akkuk "NEM ROMOLHATNAK EL".
Felmerült egy 2 hetes bevizsgálás, amit a tulaj elutasított, mert minden telepített programhoz kérték az eredeti telepítő médiát. A drága autó diagnosztikai programjait, nem akarta kiadni a kezéből.
Javasoltak egy új telepítést azt majd a napokban megejtem. -
abdulka1
őstag
válasz
anonymus89 #36058 üzenetére
Közben a tulaj hívott, hogy a töltést jelző led, pirosan villog. Mivel garanciás, javasoltam, hogy beszéljen a gyártó ügyfélszolgálatával, hátha mondanak neki okosságot.
Köszönöm a tanácsokat.
-
abdulka1
őstag
válasz
anonymus89 #36055 üzenetére
Szia!
Nem mindig indul el egy gombnyomásra.
Nem az enyém a gép, de a napokban megkapom hibakeresés céljából, majd akkor tudok Aida eredményt mondani, de mivel 6 hónapos gépről van szó, és nincs folyamatos használatban, nem gondolnék az elhasználódásból fakadó problémára. -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Az alany egy Asus x751nv, ami Win10 x64-et futtat.
Egyre sűrűbben jelentkeznek problémák. Pl: A hagyományos kikapcsolási móddal a kijelző ugyan kikapcsol, de a bekapcsolt állapotot jelző led, nem alszik el, és hallhatóan megy benne a ventilátor is. Ekkor jön a power gomb hosszan nyomva tartása, amire szintén nem kapcsol ki, csak 3., 4. próbálkozásra.
Másik probléma, hogy akkuról használva 95% töltöttséget mutat, majd minden előjelzés nélkül egy pillanat alatt kikapcsol, és töltés nélkül vissza sem lehet kapcsolni.
Harmadik, hogy a fedél felnyitása után, elvileg altatásból visszatérve, gyakran nem kapcsol be a kijelző.
Lehetnek ezek az operációs rendszer hibái, vagy az akku környékén keresendő a probléma? -
abdulka1
őstag
Szia!
Jelenleg SATA csatlakozású merevlemez van a gépben, ezért leginkább ezen a vonalon(2,5" SATA3) kellene keresgélni.
DDR3 SO-DIMM 1333MHz memóriával van szerelve. Talán kérd meg a kedves ismerősödet, hogy nézze meg a pontos típust, és próbálj megegyezőt keresni, mert az lenne a tuti, kompatibilitás szempontjából. Természetesen más megegyező tulajdonságú modullal is működik.
Egyébként ez az ismerős ért is hozzá, vagy csak a csavarhúzót tudja használni?
Nem tudom, ki hogy van vele, de ha én valakinek alkatrészt cserélek, szeretek személyesen meggyőződni a szükségletekről, és nem hagyatkoznék egy látatlanban, másodkézből kapott véleményre. -
abdulka1
őstag
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Adott egy ASUS x751Nv notebook, win10 x64-el.
HDMI kábellel van összekötve egy LG TV-vel. Kép van, de hang nincs a TV-n, csak a gépen szólal meg.
A hangkártya programja szerint nincs csatlakoztatva a tv, és nincs is semmiféle állítási, vagy választási lehetőség ami orvosolná ezt.A tulajnak van egy Lenovo notija is, és azt csatlakoztatva automatikusan, és hibátlanul működik minden ugyan azzal a kábellel. (a kábel 3-4 éves)
Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest