- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-05-20 18:40 Téma összefoglaló
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
De ugye október után (sőt már most is ha csak nem igényled) nincs biztonsági frissítés. Ilyen gépekkel én már nem foglalkozom. Főleg hogy 45-től már kapni HA-n olyan notit ami már win11 támogatással rendelkezik. Így ezeknek a gépeknek nincs már értelme.
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Szia. Arra linuxot tegyél max vagy szekrény alátétnek még jó lesz.
Viccet félre téve, lehet kis kosz volt alatta, vagy levegő, vagy csak ragadt. Lehet nem lesz más baja. Ez majd kiderül. -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Szia. Használt gyári olcsóbb jóval, de persze ha megvan hogy tuti az a bűnös.
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Szia. A képből látszik, hogy a csavarfészek tört el, mai a hátlapon van (volt), így 90% hogy a zsanérod nem törött. A hátlap csere megoldja, de érdemes ilyenkor picit állítani lazítani a zsanéron, meg pl bicikli fehér zsír-ra bekenni, így sose fog kitörni ott újra.
Ezt szokták még próbálni ragasztani is, de ugye az vagy bejön vagy nem.
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Még nem találkoztam olyan géppel, ahol pl. háttértár nélkül ne tudjam állítani a secure boot-ot. Ergo miért kell a háttértáron partíciónak lenni ahhoz hogy állítani lehessen ezt a BIOS-ban?
Ezt is a chatgpt mondta? Mert ez nincs így és nem is logikus. Az ok hogy előbb konvertálom, és a BIOS-ban utána állítom át. De a BIOS-ba bármikor kell tudni állítani a partícióktól függetlenül. -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Nem értem miért veszed magadra. Állítottál vmit amire írtam hogy ilyet nem csináltam, nem is vagyok benne gyakorlott. Persze elhiszek én mindent, csak még nem láttam ilyet. Így most sem. Ez viszont nem egyenlő azzal hogy nem hiszek neked.
Viszont kábelesen nem lehetséges szerintem, csak arra nem jött még válasz.
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Csak hogy értsem, mert továbbra sem tudom elképzelni azt hogy egy output-on keresztül lesz input jel. (Ami lehet az én tudatlanságom).
Magyarul azt mondod, hogy ez az eszköz képes átvinni a pc videó jelét úgy hogy (a hogy a kép ott mutatja) pc-n az usb-ről, a laptopon a HDMI-n keresztül megjeleníteni a laptop LCD-n a PC videójelét?
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
diktafon néven fut azt hiszem
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Szia. Ha pl a windows saját hangrögzítőjén jól visszahallgatható, akkor lehet valami nála lesz. Ha jó a teams tesztjében is akkor még tutibb hogy nála van gond. Ha másk nem panaszkodnak, akkor már közelítünk a 100% hogy nála van valami.

Gondolom type-c?
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Ha ezen kívül stabil akkor persze. De ugye nálad a gép te tudod mi mást produkál.
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Fn+printscreen?
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Szia.
Hát vannak neten róal elég negatív tapasztalatok bőven. Tuti kihagynám.
Én ezt venném (Van is ilyenem) [link]
Ugye alap használat mellett elég bőven a 65W(67W) is, de a 67W töltésnél maximális teljesítményigény alatt lassabb töltést vagy teljesítménykorlátozást tapasztalhatsz.
Szerintem nem drága ez sem ez a 120W -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Retro teló rajongók OFF topicja
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx