- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donqatto
csendes tag
Sziasztok!
Borzasztó rosszul jártam...egy DELL Latitude E6400 laptopot akartam most eladni, itt is volt a srác pont nézte, erre leesett a székről a laptop és azóta azt írja ki, hogy A DISK read error occured!!
Tönkre ment volna a HDD? Annyira nagyot nem esett...Van valami ötlete valakinek mit tudok csinálni? HDD-t kell vegyek?
Várom a segítő üzeneteket -
hkari
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy régi Sony SVF152C29M tipusu laptopom. Olyan gondja van, hogy nem kapcsol be, hanem egy nagyon rövid időre bekapcsol, felvillannak a ledek aztán ki.
Most jön az érdekesség. Ha kihúzom a tápból kiveszem a ramot visszadugom elindítom, akkor bekapcsol nyilván nincs kép, de nem is kapcsol ki egyből. Ha utána visszateszem a ramot, akkor bebootol a gép, de csak egyszer. Utána kezdődik elölről a procedúra.
Bios resetet próbáltam, másik rammal próbáltam, másik slotban is. SSD nélkül is próbáltam.
Van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a baj?
Köszi a segítséget!
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Samsung 9 series NP940X5N notin [link] szeretnék sw update-,t futtatni.Meglepődve láttam hogy a noti hivatalos oldalán nincsenek le töltögethető driverek. A gyári oldalon ami fent van [link] le töltöttem. Szoftver néven van fent és sw update ként jön le.Az a gond hogy mikor telepiteni akarom mindig ez bukkan fel a rendszer le tiltotta ezt a programot forduljon a rendszer gazdához.Hiába akarom futtatni akár,rendszer gazada ként és ki kapcsolom a defendert,és a windows biztonságot is teljesen,akkor sem engedi.Win 10 home 64 bit van a notin.Tudna valaki ebben nekem segíteni? Valamint kérdezném hogy támogatja e ez a noti a sima M.2 sata ssd helyett az M.2 NVME ssd-ket.Köszi előre is.
-
fauv
őstag
Kösz, tárgytalanná vált.
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak a mostani i3 10-es proci széria teljesítményben hogy viszonyul az i5 8 as procikhoz l?
Köszi előre is a választ
-
robi212
tag
Sziasztok,
Bocs, újra bedobnám, mert munkaeszköz:
Az a problémám, hogy mostanában elkezdte azt játszani a laptop (HP ZBook G3 17), hogy amikor lemerül az akksi 20%-ra, kiírja, hogy Tölteni kell. AMi nem baj, csak ezt egészen addig csinálja teljesen random módon (gondolom aktuális fogyasztástól függően) 5-10-20 mp-ként, amíg újra el nem éri a 20%-ot. ÉS ez persze munka közben elég idegesítő.
Ma pl. hiába dugtam rá a töltőre egyből (hogy elkerüljem ezt a szívást), azt írta ki, hogy tölt, közben merült tovább és 17%-tól kezdett el csak tölteni.
Gondolom a töltőnek az nem tesz jót, hogy állandóan áram alatt van. Vagy ez mindegy? Ha feltöltött, akkor a laptopból húzom ki, nem a hálózatból.
Szerintetek a töltő kezdett elszállni vagy az akksi vagy ez vmi Win10 dolog?Köszi előre is.
-
Hosssszu
őstag
Köszi mindenkinek a kommentet!
A linkelés eszembe sem jutott, de szerintem is ez lesz a tuti és korrekt megoldás. -
Girmin93
tag
Sziasztok.
Toshiba C855 laptopban, Aida 64 szerint a kijelző LP156WH4-TLN1
a kérdésem elsősorban ez lenne: érdemes a kijelzőt kicserélni mattra? Nem akarom lecserélni a laptopot,és hajlandó vagyok rá költeni.
Sajnos sokszor zavaró főleg nyáron a tükröződés illetve kint a szabadban szinte semmit sem látni a képből erős fény mellett. Találtam egy 1600x900-ast viszont nem tudom,hogy kompatibilis-e ugyanis a mostani 1366x768 felbontást tud.
[link]
vagy esetleg ez jó lehet? [link]
Ha az 1600x900-as is jó lenne, érdemesebb 15.6" kijelzőn a nagyobb felbontásút használni/megvenni? Észrevehető a különbség? -
-
Papooo
senior tag
válasz
Hosssszu #40184 üzenetére
Simán írd bele a hirdetésbe:
"A hiba leírása az alábbi linken:" és megadod az itteni beírásod linkjét.
Persze, minden vevőjelölttől kérdezzrá, hogy figyelmesen elolvasta-e a linket, mert ezzel levéded magad az esetleges későbbi "én nem is figyeltem" jellegű relkamációktól. -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Volt itt egy gondom: [link]
Azóta lett bele másik kábel, de a helyzet maradt ugyanaz.
Igazából már nincs kedvem vele foglalkozni, dobom fel hardverapróra.
A kérdésem csak annyi lenne hogy mi frászt írjak? Mi lehet a hibája a laptopnak? Nem akarok a hirdetésben novellát írni, de szerintem az kevés infó lenne hogy nem ad képet, valahogy konkrétabban szeretném leírni, de mégsem 100 oldalt megtöltve.
Tudom ez nem az a topik, de ha valaki írna rá egy árat, annak hálás lennék! -
Béló
aktív tag
válasz
Pyttawrx #40178 üzenetére
Köszönöm a választ! @Pyttarx és @Hosssszu
240 gb Patriot ssd van benne és 1TB HDD, 4 x 2gb ram társaságában.
A gép csak archiválásra volt használva, de most a kényszerű otthonlét miatt inkább ezen próbálok dolgozni, és erre a p8400 már kevésnek tűnik.A hűtő elég csendes és a gép qx9300-ig támogatja a processzorokat, persze ennek a processzornak már irreálisan magas ára van.
Inkább itt az a kérdés számomra hogy a magasabb órajelű kétmagos vagy az alacsonyabb órajelű 4 magos a jobb döntés?
A táp 240 W-os, így az nem probléma. -
oreg0503
tag
Sziasztok.
Mi a különbség a kettő laptop kijelző közt? Csak az hogy egyik IPS a másik meg nem?
Acer Comfyview™, LED háttérvilágítású matt
Acer ComfyView™ IPS LED-háttérvilágítású matt
Ha külső monitorral használnám (még nincs meg a lapi) ezzel Samsung S27E500C megéri a többletet az IPS kijelzős laptop?
Illetve ez a dedikált kártya megéri a + költséget ha csak netezek és filmezek a fent leírt monitorral? Vagy elég a Ryzenben levő is? Ebben:
AMD Ryzen™ 5 3500U Quad Core + SMT (4MB Cache, 2.1GHz - 3.7GHz)
Köszi ha valaki felvilágosít. -
Hosssszu
őstag
Hali!
Csak a hűtés szempontjából nézve a dolgokat inkább a T9600.
A jelenlegi proci 25W TDP a Q9600 45W TDP a T9600 35W TDP.
Így is 10 Wattal több lesz a fogyasztás, ha jó a hűtés, akkor talán elbírja, viszont a Q9600 esetében majdnem kétszeres lenne, ami azért szerintem elég meredek lenne a hűtőnek. -
Béló
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régi dell m6400 notebookom amiben szeretném a processzort fejleszteni (p8400).
Melyik lenne jobb hozzá:
q9000 vagy
t9600Felhasználási terület: Office, enyhe 3d programok, kevés játék.
Előre is köszönöm a választ!
-
Sanyzi0915
újonc
Sziasztok!
Adott egy Toshiba Satellite A500 1E5 laptop. Lehetséges ebbe az eszközbe belerakni egy jobb videókártyát ? Laptop témakörben ( is ) eléggé elveszett vagyok. Hogyan tudnék utánanézni, hogy milyen videókártyák mennek bele? Köszönöm szépen! -
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Nem pont hardver de laptopos kérdés. Ismerősöm kérdezi email-ben (típus megjelölés nélkül), hogy a járvány idején, hogyan történik egy laptop garanciáztatása.
A kérdésből ítélve, kisker lehet ami zárva van...
Mik a lehetőségek? Gondolom netes vásárlás esetén egyszerű a helyzet. -
AMD1975
tag
válasz
SeniorTilla #40157 üzenetére
Megoldódott, a szalagkábel gyári hajlítását megfordítva működik.
-
KD6-3.7
őstag
Acer A315-55G
2 napos a cucc, jogtiszta Windows, minden drivert felraktam amit az acer honlapjan találtam ehhez a modellhez. Windows mai napig frissitget. Többször is dobott már kékhalált.
"Unexpected Store Exception" és "Critical Process Died". Akkor történik, mikor felnyitom a gépet. Gyorsindítással lesz a gubanc? Pedig tök jó funkció! -
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok.
Adott egy Acer 7738G laptop. Hibátlanul müködik, viszont van egy aprócska bibi. Ahogy torrentezni kezdek, szétkapcsol a net, és nem is lehet visszacsatlakozni, csak ha újraindítom a gépet. Ha csak simán töltök le valamit böngészőből, nincs probléma. 500as Digi netem van, nincs router, a LAN kábel közvetlenül a laptophoz kapcsolódik. Eddig ilyen gondom nem volt, ez a laptop tegnap került hozzám, csak nála jelentkezik. Van valakinek ötlete ?
-
lypen99
aktív tag
Üdv.
Adott egy Fuji E743-s laptop.
Ráfolyt kisebb mennyiségű olaj a gép alja részére. ( billzet alatt úgy majdnem végig)
Nem látom végigfolyni, inkább csak a touchpad alatt.
Kellene szétszedés és takarítás vagy túléli?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
SeniorTilla #40162 üzenetére
Értem.
én nem találtam erre opciót sehol, csak az energiagazdálkodásnál lehet beállítani, hogy jelezzen bizonyos százaléknál. -
totya1973
csendes tag
Kedves fórum társaim olyan problémám lenne hogy van egy Acer Aspire E5-532 laptopom ami reggel bekapcsoláskor nem indult el a led felvillan kattog cd-rom és se kép se hang egy ideig csinálja majd elindul utána tökéletesen működik amíg ki nincs kapcsolva aztán bekapcsoláskor kezdi elölről, memóriát leteszteltem, ssd-t cseréltem, rendszer friss, aksit kivettem akkor is ugyan ez.
-
-
KD6-3.7
őstag
Hello!
Olyan Windows opciot keresek vagy 3rd alkalmazást, ami jelez, ha az akkumulátor 25, illetve 80%-os töltöttségi szinten van. Létezik ilyen beállítás vagy program? Új a gép, aztán megóvnám az akksit amig tudom.
Köszönöm! -
Mayweather
tag
Sziasztok srácok.
Egy kis segítség kéne.
Van egy HP Pavilion gaming model 15 ak033ng laptopom.
Az i7-es verzio.
A probléma az hogy meghalt az alaplapon a déli hid csip és nem tudom a pontos típusát és így nem tudok rendelni bele.
Esetleg valaki akinek van ilyen laptopja segítene és meg tudná nekem nézni aida64-ben a csip pontos típusát?
Nagyon hálás lennék! -
robi212
tag
Sziasztok,
Az a problémám, hogy mostanában elkezdte azt játszani a laptop (HP ZBook G3 17), hogy amikor lemerül az akksi 20%-ra, kiírja, hogy Tölteni kell. AMi nem baj, csak ezt egészen addig csinálja teljesen random módon (gondolom aktuális fogyasztástól függően) 5-10-20 mp-ként, amíg újra el nem éri a 20%-ot. ÉS ez persze munka közben elég idegesítő.
Ma pl. hiába dugtam rá a töltőre egyből (hogy elkerüljem ezt a szívást), azt írta ki, hogy tölt, közben merült tovább és 17%-tól kezdett el csak tölteni.
Gondolom a töltőnek az nem tesz jót, hogy állandóan áram alatt van. Vagy ez mindegy? Ha feltöltött, akkor a laptopból húzom ki, nem a hálózatból.Szerintetek a töltő kezdett elszállni vagy az akksi vagy ez vmi Win10 dolog?
Köszi előre is.
-
AMD1975
tag
válasz
SeniorTilla #40157 üzenetére
Ok, nemsokára próba
-
-
-
AMD1975
tag
Srácok, adott egy dell vostro n500 laptop. Elemcsere után nem müködik egy két billentyű az összerakás után. Lehet megsérült a szalagkábel? Tippeket várok.
-
Girmin93
tag
válasz
SeniorTilla #40153 üzenetére
én ezt értem, de a 802.11n szabvány 2.4/5Ghz, ami hivatalosan 600mbit-et tud.
Vagy ez csak az 5Ghz-re vonatkozna?
a kártya is mind 2 gépben b/g/n/ac -
-
Girmin93
tag
válasz
Pyttawrx #40151 üzenetére
akkor ezzel kapcsolatosan most én is kérdeznék.
2.4Ghz-en hogyan lehet 100Mbit-nél többet átvinni laptopon keresztül wifi kapcsolaton?
Toshiba C855 laposom van, Intel 7260 ac-s wlan kari van benne.
Telekomos modem, ha 2.4/5Ghz mix van beállítva valamiért csak a 2.4Ghz-et akarja erőltetni( gondolom a jobb jelerősség miatt, mert az 5 Ghz kisebb terjedésű) de itt a 150mbitből csak 89-94mbit-et akar átvinni, de 5Ghz-en minden további nélkül átviszi a 150-et. (ez minden csatornán így van végig próbálgattam)
Lenovo Y520 beépített wifijénél ugyanez a helyzet..
UPC-s modemnél ugyanez volt, egyszerűen 94nél több nem jött át 2.4Ghz-en, de 5Ghz-en minden probléma nélkül megy. Több ismerősöm is jelezte, hogy wifin 2.4Ghz-en 100Mbitnél több nem jön át sehogy. -
prannk
őstag
Hali. Lenti gépen 300 as net van a hálózatnál 1 gbit et ír. felvittem egy cat6 kábelt az emeletre a notebooknak de ott csak 100mbit ír. Pedig a lankártya támogatja a gbit-et.
Integrált 802.11 b/g/n vagy 802.11 a/b/g/n (WiDi)
10/100/1000/GigabitBaseT
BT 4.0 támogatás (WLAN+ BT 4.0 combo kártyával)
Ötlet,hogy miért 100mbiten van a sebesség? -
buresz8
tag
Siasztok!
Huawei Matebook D 53010GWA gépről mik a vélemények? Árkategóriájában jó választás, vagy van esetleg jobb?
-
strunyo
tag
Sziasztok!
Adott egy HP 250 G1-es laptop.
Olyan gondom volna vele, hogy kikapcsolás után nem kapcsol be a gép, csak úgy ha kiveszem az akksit meg lehúzom a töltőt és hagyom kis időre magára a gépet majd bekapcsolom vagy szintén kint az akksi, töltő lehúzva nyomom a power gombot kb 1 percig és utána akár akksiról akár töltőről bekapcsol gond nélkül. Majd kikapcsolás után újra ez a procedúra jön.
Töltő, akksi, CMOS jók.
Nem tudom más is járt-e már így.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Sequadon
tag
válasz
Sequadon #40140 üzenetére
Kivettem a 2GB-os modult, ekkor a 4GB-ból 3,6GB volt használható. Érdekes, hogy a Catalyst-ban ekkor is 2GB-ot írt. Visszaraktam a modult, most 6GB-ból 5,6GB használható. Catalyst-ban 3GB-ot ír neki.
Ki érti ezt. Lehet felrakok egy AIDA-t, nem hiszek sem már senkinek... -
-
Sequadon
tag
Sziasztok,
Egy régebbi Lenovo notebook-ot telepítek újra. A gondom az, hogy alapból 2GB memóriát dedikál a rendszermemóriából az integrált grafikus vezérlőnek (Radeon HD 7310M, E1-1200 APU), de 512M is elég lenne. 6GB van benne, az oprendszer is írja hogy 6GB-ból 3,6GB használható. Amúgy ezt sem értem, az 2,4GB difi de elvileg csak 2GB-ot adott a videókártyának. BIOS-ban kerestem de semmi lehetőség, a Vision Engine Control Centerben sincs rá opció. Hol a fenében kéne tudnom állítani?
Előre is köszi!
-
mckay
aktív tag
válasz
SeniorTilla #40125 üzenetére
oks, köszi, most akkor frissítettem bios-t
meglátom holnap hogy viselkedik... -
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28 #40132 üzenetére
Meglett a fejlesztői résznél kellett engedély. Köszönöm. :)
-
válasz
Remekelek28 #40128 üzenetére
És nem lehet, hogy nem a gps jelet nézi? pl wifi, meg ip?
-
válasz
Remekelek28 #40126 üzenetére
Szia. Komoly cuccal biztos, ami már nem biztos hogy legális.
de miért szeretnéd?
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Laptopon vagy mobiltelefonon be lehet úgy állitani a gps paramétereket,mintha egy más helyszinen lennék? Tehát ugy jelezze az intenet,hogy vagy egy adott app,hogy bár budapesten tartózkodom,de Érdet mutat.
-
-
vihartigris
őstag
Üdv!
Utángyártott akkumulátort keresek Fujitsu UH 552 laptopba magyarországi beszerzéssel, számlás vásárlással.
Van ajánlott bolt vagy kerülendő bolt vagy teljesen mindegy? -
Girmin93
tag
válasz
AMD1975 #40119 üzenetére
Jó bele szükség megoldásként, csak akkor 1333Mhz-en fog menni az 1600as is. De célszerű 1600ast rakni az 1600as mellé, mert egy idő után a kisebb órajelű kinyiffan ( a gyakorlat ezt mutatja ) ez bekövetkezhet 1 hónap múlva is, de 2 év múlva is. A ramon kívül, ha HDD van benne célszerű SSD-t belepakolni.
-
mckay
aktív tag
válasz
SeniorTilla #40117 üzenetére
Értem.
És mi okozhatja, hogy erre van szükség, vissza-visszatérően? -
-
dj79
senior tag
Sziasztok!
Dell G5 15 (8300h+1050ti) kiépítésű gépet használok most már egy éve.
Throttlestopot bekonfiguráltam, a napi felhasználásnál a disable turbo opcióval bőven jó irodai/homeoffice használatra, a hőfok és ezáltal a zajszint is alacsonyan marad.3d alkalmazások (COD warzone
) alatt bizony megjön a hangja, ami egy csendes környezetben nem annyira kellemes.
A kérdésem erre vonatkozik: érdemes lenne valami hűtőpadot bedobni alá, és ha igen, mely típusok lennének ajánlottak a hűtés kialakítása és a gép fizikai mérete miatt?
Előre is köszi az építő jellegű hozzászólásokat/tapasztalatokat a témában
-
-
Girmin93
tag
válasz
AMD1975 #40110 üzenetére
Üdv, az enyémben egy i5 3320M CPU van, 8gb ram, 256os ssd. A sebességgel semmi gond Windows 10 Pro-val. Van hozzá minden driver. Ha lassú, akkor érdemes CPU ,Ram SSD bővítésen/fejlesztésen gondolkodni. Bár nem tudom Amd-s konfigon milyen lehetőségek adottak, de az Amd E szériás cpuk nem egy erőgépek. Én már általános célra sem használnék 8gb ramnál kevesebbet.
-
-
válasz
mateszz099 #40106 üzenetére
Szia. Elégnek elég, de a rog melegedni fog, illetve sok panasz van itt a rog-okra az asus topikban is.
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
A szomszédban van egy HP laptop, és egyre gyakrabban nem indul: A bekapcsoló gomb világít, de fekete a képernyő.
Egy éve van ez, ilyenkor áthozzák, kiveszem az akksit, cmos reset, és utána elindul. (Neten millió találat van rá, mindenhol ezt írják.)
Most viszont többett használják, és már lassan naponta fordul elő. És kiszedni az akksiját nem kettő csavar...
Kérlek segítsetek véglegesen megoldani a kérdést! Mi a szösz lehet??
Próbáltam már úgyis, hogy az elemet lehúzom, de nincs hatása, nyilván, hiszen az akksi jó.
Ha a HDD-t egy SSD-re cserélem, úgy jobb lehet?
A szomszédban egy középiskolás lakik, ezen kéne tanulnia... Segítsetek! -
mateszz099
újonc
Sziasztok!
Egy Asus Rog laptop vásárlása előtt állok.
Érdeklődnék, hogy egy i5 9300H elegendő lenne -e egy RTX 2060 6gb videókártyához.
16 gb ram
Játékra lenne használva csak.
100%ban ki tudja szolgálni a proci a kártyát?Köszi a segítséget!
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Van egy néhány éves ASUS laptop, aminek elromlott a töltője, és sajnos ki lett dobva.
Szeretném pótolni, és van kéznél egy 19V-os 3.95A-es Toshiba töltő.A kérdés, hogy egy laptop töltőnél lehet feszültségben vagy polaritásban eltérés?
Kellene működnie a Toshiba töltővel az ASUS laposnak?Illetve ha netán a Toshiba töltő gyengébb, mint a gyári ASUS, az nem fogja a töltő túlmelegedését okozni, csak legfeljebb lassabban tölti, ugye?
Köszi!
-
Angel2014
addikt
Sziasztok tudnátok abban segíteni lenne egy hp probook 6460b nem kamerás verzio inteles lap..
Ha holnap veszek egy kamerát hozzá és egy kábelt ezt hova dugom fel a lapra?
Ilyen a lap ...ahol a nyilak vannak? vagy hova kell dugni?
De itt meg a jobboldalra esik..
Vagy az is lehet az inteles lapon nincs kamera aljzat? Mondjuk ezt kizártnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch / i7-10850H 32GB / 512GB / nVidia Quadro / IR workstation tervező
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia