Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz mrlujoak #10765 üzenetére
Szia mrlujoak! Sokat kínlódtam én is az SMS írással de, ahogy adtad, az öletet ki is próbáltam. Úgy néz ki, működik, csak az ( ű, és ő ) betűnek nincs balra dőlő megfelelője. Egyből át is írtam a szó jegyzékemet balra dőlőre. Köszi a jó tanácsot!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz S W A T #10806 üzenetére
Szia S W A T! A kijelző fény erején is lehet spórolni, egyébkén a lakásban nem is indokolt teljes fényerő. Ha már átlátod a telefon menüét, próbálj saját listákat szerkeszteni, nem nagy ördöngösség! Többet is lehet, nem úgy, mint egy-két Samsungba.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Borify Péter #11282 üzenetére
Szia Borify Péter! Érdemes átnézni az MMS beállításokat, esetleg új beállítást kérni a szolgáltatótól. Nagyon fontos a videó fájl mérete 300Kb ne legyen nagyobb, legtöbb szolgáltató ezt támogatja. Lehet, hogy a fájl típus nem támogatott, próbáld 3gp-vel, lehet, hogy az MP4 sok neki. Próbálkozhatsz a videó képfelbontás csökkentéssel. Lehet, hogy a küldeni kívánt videónak a hang fájl része nem támogatott, aac helyet amr hanggal társítsd. Ha van a telefonodon olyan gyári videó, amit eltudnál küldeni, ennek a fájlnak nézd meg a tulajdonságait valami PC programmal és hasonló módon convertáld át a videódat. Többet nem tudok segíteni.
-
addikt
válasz Borify Péter #11289 üzenetére
Szia Borify Péter! Ha a telefonoddal vetted fel a videót, állítsd át, hogy MMS üzenethez méretezze. Biztos van ilyen opció a Samsung telóba is, habár én nem ismerem ezt a típust. Ha ezután filmet veszel fel automatikusan 300Kb le fog állni a felvétel. Ha PC.én szeretnél MMS szerkeszteni használd a magyar nyelvű Format Factoryt [link] Ezzel nagyon könnyen tudsz majd konvertálni! Fontos, hogy olyan paramétereket adj meg a átalakítás előtt amilye a telefonod saját felvételénél látsz. Megéri kísérletezni, mert csak így tanulod meg, hogyan küldjél videó MMS. Nem kell megijedned tőle nem olyan bonyolult. Sok sikert kívánok hozzá! K850
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bendzso #11366 üzenetére
Szia bendzso! Szomorúan olvasom, hogy milyen szerencsétlen helyzetbe keveredtél. Én azt szeretném a történethez hozzá tenni, hogy ne legyen senkinek biztonság érzete a személyes adatai miatt, hogy be van kapcsolva a telefon zár. Én a saját Sony Ericsson telefonomon sajnos azt tapasztaltam, hogy nagyon könnyen ki tudom kerülni a biztonsági kódot. Azért nem írom le a módot, hogy a rossz embereknek ne agyak tippet, de a profik biztos mosolyognak most, mert ők biztos sokkal jobban tudják ezt, mint én. Ha a telefonomra bizalmas képet, videót, dokumentumot teszek fel a Moby Explolerer [link]titkosítom, pont ilyen események miatt, hogy a személyes dolgaimat ne lássam vissza a netten. A program nagyon egyszerűen kezelhető, csak egy a gond vele, hogy angol nyelvű. A kódolt fájlokat nekem nem sikerűt még PC-se vissza állítani, tudom, hogy nincs tökéletes biztonság, de nem árt ha meg nehezítjük a tolvajok dolgát.
-
addikt
Ezek szerint a Vodafon megcsinálta a tuti W302 telefon szoftvert, sokan örülnek neki biztos. Ha legközelebb telefon vásárlásra adod a fejed, csak szolgáltató független készüléket vásárolj! Olcsó húsnak híg a leve!
-
addikt
válasz mesica #11841 üzenetére
Mesica! Kapcsolat módosítás ( kiválasztod), a fölső ikon soron addig lépkedsz oldalra, még elérsz a képek ikonjához. Kép (módosítás) és kiválasztod a kívánt képedet. Itt egy mozgókép segítségül, de ha most sem megy a beállítás akkor a te rendszeredben van a hiba! [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz skrabi #11860 üzenetére
Karma kollega ötlete a legjárhatóbb út. Ha netán a PC-re volt mentve a telefon névjegyzék, akkor csak rá kell tenni az új készülékre, természetesen hasonló típusnak kell lennie a készüléknek. Ezért érdemes gyakran frissíteni a mentéseket a PC ill. valami adat hordozóra is kiírni, hogy elkerüljük a hasonló problémákat. Most jut eszembe, próbálkozhatok a szervizben is, ott biztos meg tudják oldani a telefonkönyv másolást!
-
addikt
válasz Thusor #11864 üzenetére
Szia Thusor! Látom, hogy nincs most fent a fórumon hozzá értő. Megpróbálok én adni egy-két tippet. Ha Vistára akarod PC-suitet felteni azt, olvastam róla, hogy kapcsolatteremtési problémák vannak. Próbáld meg letölteni a legújabbat, hátha sikerül vele. Egyébként XP alatt PC suitel mindig sikerült kapcsolatot teremteni a készülékeimmel (T310, Z600, W550, K850). Ha feltelepítetted a PC suitet, az felteszi neked azokat a segéd programokat, ami kell majd a kapcsolódáshoz. De ezen a ponttól ne foglalkozz a PC suitel, hanem töltsd le a My PphoneExplorer programot [link] , százszor jobb szinkronizálós program, erősen ajánlom.
-
addikt
válasz nviktor7 #11896 üzenetére
Szia nviktor7! A kérdésedre azt tudom mondani, hogy igen van több Java alkalmazás, amivel a MP3 infóját át lehet írni. Én ezeket használom, és jól működnek: MP Tools_v2.1_HUN.jar; TagTools_2.3_HUN_default.jar. Arra nem tudom a választ, hogy a Nokia 5800-ben van-e ilyen alap funkciója, de nem elképzelhetetlen. De ezeket a Java progikat simán fel lehet telepíteni a Nokia 5800-is. Így szerintem a haverodnak van igaza.
-
addikt
válasz pety27 #11901 üzenetére
Szia pety27! Ezzel a magyar nyelvű programmal tudsz majd a telódra optimalizálni filmeket. Format Factory [link] Az egyik leg felhasználó barát program.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Cső Ayg0! A SE W595 nincs WLAN tehát ez egyértelműen kilőve. A SE W705 nincs infóm, hogy wifin lehet-e rádiót hallgatni, de mind a kettőben van rádió beépítve. Nekem is volt hasonló kérdésem valamelyik fórumon, de nekem az volt a problémám, hogy a szimpatikus telóban nincs rádió. Állítólag 3G hálózaton keresztül működik a netrádió, de nagyon sok adat forgalommal jár.
-
addikt
Cső Ayg0! Nyári szabadságon vannak a tudorok. Láthatod, hogy most nem pörögnek annyira a fórumok. Egyébként se minden napos problémád van, nem piszkálni akarlak de, valami jó fajta rádióval nem próbálkoztál? A WLAN egy láthatatlan póráz, ha nem lefedett helyen tartózkodol akkor semmi értelme az egésznek, ha meg otthon vagy munkahelyen használnád, akkor már egy profi rádióvevő kell, amivel még Ausztráliát is befoghatod. De mint technikai megoldás érdekes, én is várom, hátha valakinek vannak tapasztalatai a WLAN Net rádióval.
-
addikt
válasz nyecsi #12174 üzenetére
Szia nyecsi! Nem ismerem a Samsung telefonokat, de ha be lehet állítani, hogy az SMS-t a memória kártyára mentse és te ezt megtetted, akkor nézzél szét a Totál Commanderrel a System mappában. Ha a telefon memóriából vesztek el az SMS-ek, akkor félő, hogy örökre. Ezért ha fontos egy SMS üzenet, akkor mentést kell csinálni a PC-re, de sokkal fontosabb a telefonszámok mentése, a baj megelőzése céljából!!!
-
addikt
Cső icons! Két féle megoldást tudok javasolni. Az első, a MyPhone Explorer program mentési mappájába keresd meg PB_Backup.vcf fajlt, ezt másold be a telefon memória kártya Sytem majd a PIM nappába. Utána a telefonkönyv, lehetőség, speciális, visszaállítás a memória kártyáról. A másik lehetőség a MyPhone Explorer- rel szinkronízálod a telót, csak itt be kell állítani a progit, hogy a PC-küldje át a készülékre a telefonszámokat, mert ha fordítva történik meg a kapcsolat, akkor felülírja a régi mentésedet és akkor az nagy katasztrófa.
-
addikt
Szia icons! Tegnap nem voltam PC közélében, a telefonról ( Opera Mini) segítségével próbáltam segíteni. Most látom, hogy nem teljesen emlékeztem jól a dolgokra, ezt szeretném pótolni. Ha nem csináltál biztonsági mentést akkor értem, hogy miért nem találod a fájlt a PC-én. Én itt hibáztam nem PB_Backup.vcf fájlt kell keresni, hanem Backup…mpb fájlt, de ha nem mentetél nem is találhatod. Ezzel a mentéssel vissza lehetne állítani az elveszett adatokat. Ha a telefonban készítettél a telefonszámokról biztonsági mentést, akkor azt a memóriakártyán találod ez a fájl kiterjesztés viszont Backup vcf. Lásd a mellékelt képen. Nagyon úgy néz ki, hogy ha nem készítettél mentést, akkor reménytelen a helyzeted. Remélem, hogy én tévedek és valaki másnak lesz valami mentő ötlete. Általános jó szabály, hogy ne bízunk a jó szerencsében, mindig mentsük adatainkat, és ne felejtsük frissíteni. A SEUS-al való frissítéshez nem kell benne hagyni se a SIM-et, se a memóriakártyát. Sajnálom, hogy érdemben nem tudtam segíteni, de remélem mások, tanulnak a hibából! Cső!
-
addikt
Cső icons! Ha meg próbálod szinkronizálni a MyPhone Expolerrel, figyelj nagyon az adat másolási irányra. Amikor én a SEUS-al frissítettem a telómat, utána a MyPhone Explorer nem ismerte fel. Félő, hogy te is így járhatsz, nekem csak a feljegyzéseim ill. naptáram íródott felül. Most már sejtem, hogy mi történt a telefonom memóriája üres volt és a program ahhoz igazította a naptáramat. Ezért nagyon fontos, hogy helyesen állítsad be a másolási irányt, PC-ről a telefonra. Nem fordítva!!! Próbáltam egy kis beállítási segítséget készíteni, remélem, hogy látható lesz, hogy merre keresgéld a beállításokat a MyPhone Expolerben.
-
addikt
válasz ThaBoss #12251 üzenetére
Szia Tha Boss! Amiről kérdezel az a flash menü. Általában a szolgáltató függő telók ezt nem támogatják. Meg lehet tuningolni de ez garancia vesztéssel jár.
-
addikt
válasz ThaBoss #12261 üzenetére
Cső ThaBoss! Nem teljesen, nem az a lényeg, hogy szolgáltató független legyen, a telo szoftverét kell fleshelni. Nem vagyok jártas a témában, de röviden az a lényeg, hogy a flash menüt egy bizonyos mappába egy segédprogrammal be kell másolni. Itt egy link, érdemes keresgélni benne! [link]
-
addikt
válasz Algieba #12319 üzenetére
Az Nokia E65 egy magasabb kategória, ha olvastad a tesztjét láthattad a különösen ajánlott plecsnit. De azért nem ilyen egyszerű eldönteni a kérdést. Nagyon fontos, hogy tisztában legyél a saját igényeiddel, pl. mire használnád, mennyi pénzt szánnál rá, mennyire fontos az 5Mp-es kamera stb.?
-
addikt
válasz Thusor #12353 üzenetére
Szia Thusor! Nem tudom, hogy hány db SMS-ről van szó, de ha anyagilag nem probléma küld át egy olyan készülékre, amiről le tudod menteni. Második lehetőség a SIM kártyán is lehet egy-két SMS mentést tárolni, ill. egy olyan készülékbe kell helyezni, amivel az üzeneteidet, tudod szinkronizálni a PC-el. Lemented, törlöd a SIM-ről vissza az Alkatelbe és ismétled a mentéseket, amíg a kívánt eredményt el nem érted. De legegyszerűbb megoldás, ha nekiveselkedsz és átmásolod manuálisan a PC-re, ha annyira fontosak az SMS-id.
-
addikt
válasz zombinyul #12417 üzenetére
Én biztos vagyok benne, hogy nem vagy bal fék, de szerintem nem ez a te márkád. Tudom, hogy most földöntúlinak fog tűni, de a telefonoknak is van „lelkük”. Én, ha egy Nokiát a kezembe veszek, mindjárt el kezd rosszalkodni, mintha nem akarna engem. Próbálj szerencsét más márkával, hátha az lesz az igazi.
-
-
addikt
Cső tothm! Ha 250 kontakt ( tel.szám ill. email cím stb.) kevesebb van, akkor másold mind a SIM-re és tedd át az új készülékbe. Ha több bejegyzésed van, akkor Nokia Suitetel ( telefon szinkronizáló prg.). Bluetooth-al, ill. szinkronizálod a Outlookkal, egyszerűen manuálisan átírod. Ha a Nokia 6230-ban van olyan mód, hogy telefonszám mentése memória kártyára, akkor próbálkozhatsz kártyaolvasóval is. Sok sikert!
-
addikt
válasz Chosen #12537 üzenetére
Szia TheChos3nOne! Én nem állítottam, hogy hülye vagy, ezt te vetetted fel. Erre konkrétan nem tudom a választ. Egyébként a kérdésedből nem derül ki számomra egyértelműleg, hogy mi a problémád. Ha előveszed a használati utasítást ott azt láthatod, hogy oldalra kell billenteni. A legtöbb Sony Ericsson telefonommal a csatlakozási hiba volt a leggyakoribb hibaforrás. A csatlakozó hajlamos oxidálódni ezért érdemes néha megtisztítani. Az utángyártott csatlakozókról nincs jó véleményem, vagy olyan szoros, hogy alig lehet kivenni, vagy a másik véglet, hogy nem tartja bent stabilan a helyén. Egyébkén nagyon sokan utálják ezt a csatlakoztatási formát. Én se vagyok elájulva tőle. Cső!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szia tizbe! Nem javaslom a Java PDF olvasót, ha sikerülne is nagy nehezen feltenni akkor is csak a szöveget fogod látni. Én próbáltam már, csak egy ikon jelzi a kép helyét. Ha csak a szöveg olvasása a fontos, akkor a legegyszerűbb a txt. fájl forma.
-
addikt
válasz rep3at #13549 üzenetére
Kapcsolat típusa: POP3; Kiszolgáló címe: pop3.live.com; Titkosítás: SSL; bejöv.port: 995 Kiszolgáló címe (kimenő): smtp.live.com; SMTP-hitelesítés: POP3 adatai; kimenő port: 25 titkosítás kimen.: TLS; Kapcsolódás:pl T-Mobile_NET vagy valamelyik szolg.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz keratom #13592 üzenetére
Cső keratom! A V630 telefonkönyvéről készíts egy biztonsági mentést (Bakup.vcf) a memória kártyára. Telefonkönyv: -lehetőség-egyebek-speciális-bizt.mentés kártyára. Ezt a vcf fájlt a memóriakártyán a system nevű mappában a PIM almappában fogod megtalálni. PC-vel átmásolod a W302-as memóriakártya hasonló szerkezetű könyvtárban. Beteszed a karit a telóba és a telefonkönyv funkcióban van olyan megoldás, hogy visszaállítás m.kártyáról. Ha van igazság, akkor beolvassa a telefonszámokat a készülék. Én így szoktam csinálni a Sony Ericsson telefonjaimmal, nálam eddig működött a dolog, egyébként a m.kártya system mappában lehet megtalálni az SMS, MMS, emaileket is, ha oda vannak irányítva.
-
addikt
válasz Wictor #13969 üzenetére
Ha a készüléked úgy van beállítva, akkor a keresőbe tudsz ékezetes betűket írni, de a találatban az ékezetes betűk már nem fognak helyesen megjeleni. Erről már volt szó az OperaMini topikban. Szerintem a Béta verzió még nem támogatja az ékezetes karaktereket, reméljük, hogy a végleges magyar változattal nem lesz ilyen gond! A képen jól lehet látni, ahogy a keresőbe beírom az ékezetes betűket, majd keresés után, csak kis négyzeteket lehet látni a betűk helyén.
-
addikt
Cső! Én SE K850-ön a OM 5.0 Beta2 használom, az Ű betüvel nincs gond, de a többi hosszú ékezetes betűkkel gond van a javaslatod után is.Maga a találatban helyesek a karakterek, csak a kereső keretben nem. Egyébként a javaslatod, csak teljes kijelzőre váltást állítja át szerintem, de azért kösz!
-
addikt
Ingyenes megoldás nincs! Vagy is én nem találtam eddig. Egy-két oldalon találtam lelkes barkácsolók leírását, de szerintem azok se volnának a W760-ra működő képesek. Én is a MobileGmaps-ot használom, de kell hozzá mobilnet előfizetés, mert nélküle nagyon drága mulatság volna, ill. navigációra alkalmatlan. Úgy segít tájékozódni mint egy térkép.
-
addikt
"belehet állítani, hogy az max. sms karakterek 160 karakter legyen. Mert így csak 80..." Ha minden féleképen szeretnél ékezetet, akkor a francia visszafelé állót használd. Ha így mented el a szavaidat, akkor a T9-is fel fogja kínálni lehetőségként.
-
addikt
válasz Tybee21 #15135 üzenetére
S40-es Nokiára, hogyan lehet dokumentumot, illetve nagyobb karakterszámú fájlt felrakni, hogy olvasn is lehessen rajta? txt fájl formátumban, a javas dokumentum szerkesztők, csak fölösleges időpocsékolás az S40 rendszeren.
-
addikt
"Az SE butafonjai meg ezt olyan szintre vitték (konkrét típust nem tudok mondani, egy ismerőssel próbáltuk ki nemrég), hogy egyes ékezetes betűk helyett kérdőjelek jelennek meg. Persze a küldő ismét nem látja ezt." Nem vagyok biztos benne, hogy úgy van ahogy állítod, szerintem lehet, hogy a fogadó készülék a "butafon". Itt egy kép SE K850 küldve Nokia 6131-re francia ékezettel, 160 karakter 1 db SMS-ben. Tökéletes mindegyik karakter. Az igaz, hogy a Sony Ericssonnal hagyományosan nem lehet 160 ékezetes karakter küldeni egy SMS-ben, erre a problémára ott a visszafelé dőlő francia ékezet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egy kérdés, Opera Mini 10.0 beta2 magyar verzió van, és ha van hol találom? Keresgéltem, de csak idegen nyelvűt találtam, megköszönném ha valaki tudna segíteni.
-
-
addikt
válasz KennyONE #16634 üzenetére
Cső! lame_enc.dll le is lehet tölteni, de biztos vagyok benne, hogy a gépeden is van ilyen dll. Csak meg kell adnod az elérési utat, utána már MP3-ba is tudsz majd számot elmenteni.
-
addikt
Az Aino és Vivaz-ban csak az a hasonlóság, hogy mind a kettőt a Sony Ericsson gyártja. Más kategória mind a kettő, az egyik egy zárt op.rendszerő a másik Symbian-os. A Vivazról még nincs sok felhasználói információ, nem rég kezdték forgalmazni. Dönteni neked kell, nincs tuti tipp, én a Vivaz mellet voksolnak, a T-mobilnál csak 5000 Ft-tal drágább, de jóval többet tud.
-
addikt
válasz kw3v865 #16971 üzenetére
Szia kw3v865! Nem akarlak elkeseríteni, de félő, hogy sohasem lesz meg a telefonod, ha csak bűncselekményben nem fogják felhasználni. Gondolkodj logikusan 1-2 Ft-os telefonért nem fognak nyomozni a rendőrök. Többe kerülne a leves, mint a hús, a másik kapacitásuk sincs ilyen piti dologra. Biztos nagyon kedvesek lesznek veled, ígérnek majd fűt-fát, majd amikor elmész a feljelentési lapot elteszik jó mélyre. Ha a készüléket IMEI szám alapján kitiltatod, akkor több mint valószínű, hogy kukában fog landolni a készülék, ha valakinek sikerülne a telót kikódoltatni azt gondolom, hogy a számok a telefon készülékből el fognak veszni. Az a szerencséd, hogy nem volt bekapcsolva, így legalább a SIM-ed kontrolljára nem ér anyagi veszteség. Nagy valószínűség szerint a SIM kártyától megszabadultak, hogy ne legyen bizonyíték hozzád. Elvben csak akkor kapnád vissza, ha egy hatalmas balhéban (gyilkosság, kábítószer) használnák fel, és a rendőrség elfogná a tettest, de ebben is gáz van, mert lefoglalná mint bizonyítékot és csak akkor kapnád vissza ha majd a bíróság lezárta az ügyet, ez nálunk több éves procedúra. Arról nem is beszélve, ha bűncselekményekben használnák fel, téged keresne a rendőrség legelőször, mint lehetséges elkövetőt. Szerény véleményem szerint biztonságból tegyél feljelentést, hogy legyen alibid, másik próbáld a számaidat valahogy más módon vissza szerezni. Ilyen esetek miatt kellene mindenkinek telefonszám mentést készítenie! Nem akartalak bosszantani, de ne ringasd magad hiú reménybe, hogy majd valaki becsönget és visszaviszi a készülékedet. Sajnállak én is lehetek még ilyen szar helyzetben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kw3v865 #16976 üzenetére
Legalább a telefonszámaid akkor nem vesztek el, gondolom mind a két készülékben azonosak voltak. Az emlékek a szívedben ott maradnak, " a hernyó halála, a pillangó születése" itt az idő, vigaszul egy vadi új készüléket venni helyette!
-
addikt
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata WG5 mobiltelefonról, eddig nem is halottam róla, ma láttam egy működőképes darabot, hát egy kicsit meglepődtem. Külsőre úgy néz ki, mint egy Sony Ericsson Satio, de ahhoz képest gyorsabbnak tűnik, ki-be kapcsolás után pillanatok alatt működésre lehet bírni, de ami legjobban meglepett az a földi TV adás vétele, épületen belül a kihúzott antennával nagyon jó minőségbe lehetett nézni. Kerestem több mobilfórumban, de nem tesztelték sehol sem. A vaterán több készüléket is felkínálnak vételre, de komoly véleményt vagy tapasztalatot nem találtam róla. Azért keltette fel az érdeklődésemet, mert nekem 22 ezer forintért kínálták fel megvételre. Ha ez a készülék valóban azt tudja, amit leírnak a paramétereiben, akkor rohadt nagy gáz van a mobil piacon az árak tekintetében. [link] videó: [link]
-
addikt
válasz Teszla_ #17303 üzenetére
Köszi a felvilágosítást, egyébként ezen volt magyar menü. Nem foglalkoztam kina klónokkal, kaller1 kitett egy linket, majd utána olvasok. kaller1 nem vagyok elájulva, de őszintén megvallva meglepődtem, majd megpróbálom kölcsön kérni kipróbálás céljából.
-
addikt
válasz benjoepapa #17576 üzenetére
Idézet meroly: "Hát ez attól függ, hogy ő elküldi-e a számát, meg hogy nálad be van-e állítva a kártyához a hívószámkijelzés. Alapjáraton ez nem készülékfüggő, hanem hálózatspecifikus beállítás." Tömören és szakszerűen. Ha mégsem volna elég érthető, nem csak neked kell beállítani, hanem a SIM kártyához tartozó profil beállításokban is kell engedélyezni. A szolgáltatód kell megkérned, ha nem működik, hogy állítsa be neked ezt a szolgáltatást. Tudok olyan szolgáltatót ahol ezért a szolgáltatásért fizetni kell az előfizetőnek, na nem horror összeget, de pofátlanságnak tartom.
-
addikt
Illetve a szolgáltatónak is kell ezt támogatni. Amikor vásárolsz egy előfizetést jobb helyeken megkérdezik, hogy milyen szolgáltatást veszel igénybe pl. SMS értesítés nem fogadott híváskor, hangposta, MMS vagy WAP profil és telefonszám kijelzés stb., de ha az előfizetői profilodba be tudsz lépni, akkor te magadnak is be tudod állítani. Én úgy vettem észre, hogy a feltöltős kártyával fele annyi beállítási gond van, mit az előfizetőivel. Ráadásul a dominó kártyánál nincs érte szolgáltatási díj, előfizetőnél van. Amikor én is ezzel a problémával küszködtem az ügyintéző azt mondta, hogy természetesen bekapcsolja részemre ezt a funkciót, de fizetni kell érte. Még egyszer: "Hát ez attól függ, hogy ő elküldi-e a számát, meg hogy nálad be van-e állítva a kártyához a hívószámkijelzés. Alapjáraton ez nem készülékfüggő, hanem hálózatspecifikus beállítás."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Nokia, retro mobilok, régi telefonok, samsung, alcatel, sony ericsson,sagem, motorola
- Samsung Galaxy S20FE
- Ericsson 198, 337 eredeti, BONTATLAN kézikönyvek, Motorola, Nokia 2110, RETRÓ Mobil
- Siemens A55 a retróra vágyóknak - Telekomos, működik, szép állapotú
- Panasonic KX-TU110 Mobiltelefon időseknek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest