Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
konfar.dani
aktív tag
Egy WMA lejátszót nem tudnátok ajánlani 3650-re?
Próbáltam egy olyat hogy WMA Plus, de az nem ment, még 6600-án se, 7-es Symbian felett meg nem próbáltam.Köszönöm szépen előre is.
Los ángeles nunca mueren
-
Badb0y
addikt
Régebben volt szó számvándorlásról hálózatok között. Létezik ilyen? Konkrétan megtartani egy t-s számot 30-cal együtt, de pgsm-es ? Vagy valami úton módon van ilyenre megoldás?
Vagy ez régen is mese volt ?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Fecogame
veterán
Milyen érintős telefont tudnátok ajánlani, ami 35-40ezer Ft között van használtan?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
konfar.dani
aktív tag
válasz Fecogame #15305 üzenetére
Samsung S5230
N99i
LG KP500
Skyworth E738Hirtelen ezeket találtam.
De rajtuk kívül van még rengeteg másik is, nézz körül az apróhirdetések között.Los ángeles nunca mueren
-
Bluedevil
csendes tag
válasz ikiviki #15281 üzenetére
Nem hiszem. Az enyémet én csináltam volna a megadott adatok alapján, de valamiért nem sikerült. Természetesen az új szolgáltató (piroska) ügyfélszolgálatán nem segítettek. A pannonos meg 1 perc alatt megcsinálta. Kérdem mit csinált vele, hogy sikerült. Azt mondta azt ütötte be ami a papíromra le volt írva. Nem hiszem, de a pont akkor is a Pannoné, amiért a távozó ügyfélnek segített.
-
MaxTorque
tag
Egy gyors kérdés:Samsung s5230 vagy LG KP500?Kérhetnék esetleg egy érvek-ellenérvek leirást?
-
MaxTorque
tag
LG lesz a dologból A samsung ukrajnában jóval drágább,már túl van a ''kiadok ennyit mobilra'' kategórián.
-
AsusBoy
senior tag
hi
A Mobilom kiírja kb 1-2 óránként ezt a hiba üzit :
Kopo DNS-hiba .. (kopo) = bluetooth nick-em
Kb 4-5 hónapja hajtottam rajta rom frissítést de ez a hiba üzi kb 1 hete jelentkezett!
Mostani verzió : F48FXEIA3 -
AsusBoy
senior tag
up
-
AsusBoy
senior tag
most a kopo blúútusz nevet átírtam másra és akkor is ugyan úgy azt írja hogy kopo dns -hiba
-
konfar.dani
aktív tag
válasz kaller1 #15322 üzenetére
Navigálásra semmiképpen sem, vészhelyzet esetén esetleg GoogleMaps-ban tudsz megnézni egy szerintem igen rossz térképet.
Egyáltalán nem részletes.
Szóval navigálás terén szerintem is nulla, de nem is GPS-nek veszi senki ezt a telefont, gondolom.
Inkább most divatba jött hogy érintőképernyő, meg ugye eddig drágák voltak az érintős telefonok, és olyan "hú de drága" telefon hatását kelti, közben meg elég olcsó, magához képest.
Na meg ez a rózsaszín változat.
Nincs vele baj, de ez bizonyítja hogy divattelefon lett belőle.ikiviki: Szerintem az S5230 jobban néptelefon, mint a KP500. Több ember kezében látok S5230-at.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
atesss
addikt
válasz ikiviki #15297 üzenetére
Oks, asszem megprobalom majd a Garmint is.
Bar itt baromi lassu a net, ugyhogy sokat letolteni nem lesz egyszeru.Mas otlet esetleg, foleg ami kevesebb helyet foglal ?
Az se artana ha nem kellene szignozni / all files hack-et csinalni hozza.Az sem tul jo, hogy merul, mert itt ugynezki holnap napkozben is -10 fok korul lesz.
-
AsusBoy
senior tag
A Mobilom kiírja kb 1-2 óránként ezt a hiba üzit :
Kopo DNS-hiba .. (kopo) = bluetooth nick-em
Kb 4-5 hónapja hajtottam rajta rom frissítést de ez a hiba üzi kb 1 hete jelentkezett!
Mostani verzió : F48FXEIA3 -
konfar.dani
aktív tag
válasz AsusBoy #15314 üzenetére
Szerintem mindenképp vidd vissza garanciába.
Azért nem mondom, hogy csinálj egy FW update-et, mert akkor ha nem szoftveres a gond, és visszaviszed garanciába, akkor beléd köthetnek.
Viszont lehet hogy ikiviki-nek lesz igaza, de mindenképp vidd garanciába vissza.
Külső hatás nem érte, amitől rossz lehet a bluetooth?MOD: Próbáld meg ezt: *2767*3855#
Írd be a billentyűzetbe, ettől azt hiszem a garanciád sem veszik el.
Mindent visszaállít, hátha a bluetooth is megjavul, ha szoftveres a gond.
A garancia akkor veszik el, ha állítgatsz valamit a szerviz menübe, nem hinném hogy ez állítgatásnak minősülne.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
ikiviki
aktív tag
-
ikiviki
aktív tag
válasz konfar.dani #15323 üzenetére
Nekem van KP500 és S5230 is ..megcáfolom azt hogy jobb teló lenne a KP500 mint az S5230...,,megfelelő szoftverekkel külőnbség csak a márkákba van ,de LG hidegben hamarabb lefagy mint a s5230-as..Igaz minkét ősszeszerelés egy helyen folyik ..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
killipoly
aktív tag
Erre a hsz-re legyszi lessetek ra,nem nagyon kaptam ra valaszt,csak a masodik felere,de arra is csak ennyit,tehat nem tudom hogy a gomb funkciojat ki lehet e loni valahogy:
"Samsung Jet-en biztos van lekódolás.
Beállítások --> Biztonság." -
konfar.dani
aktív tag
-
ikiviki
aktív tag
válasz konfar.dani #15331 üzenetére
A legjobb Filmware :S5230MXEIL2 (Hun)
Találtam egy rejtett beállítást arra, hogy hogyan növelhetjük meg a telefon, valamint a headset hangerejét.
Elsőként nézzük a telefon hangerejét :
Először is irány az adminisztrátor menü : *#6984125*#
Majd itt megint a 4. pontot válasszuk, Internals
Üssük be a "Master Key"-t : *#9072641*#
Teszt Üzemmód, majd kattintsunk ezekre a számokra : 5, 3, 4, 5, 1
Most eljutottunk a hangerő beállításaihoz, nincs más dolgunk mint megnyomni a 6-os gombot ismét, ekkor láthatjuk hogy a READ átváltott WRITE-ba, most kattintsunk a szöveg beviteli részre és írjuk be értéknek az 510-et. (ha ennél nagyobbat adunk meg, akkor automatikusan eldobja az értéket a telefon) Majd kattintsunk az OK-ra, ekkor fehér képernyő, még egyszer OK.
Láthatjuk, hogy a 6-oshoz kapcsolódó érték át lett írva, valahogy így : 6.[14] 510 Ezek utén nincs más dolgunk, mint kilépünk, újraindítjuk a telefont, és máris sokkal hangosabban szól.
Hasonló a dolgunk a fülhallgató beállításánál is :
Adminisztrátori menü - *#6984125*#
Majd itt a 4. pontot válasszuk, Internals
Üssük be a "Master Key"-t : *#9072641*#
Teszt Üzemmód, és ezt a számsort üssük be a virtuális-billentyűzeten : 5, 2, 4, 5, 1
Most megint láthatjuk az értékeket, válasszuk ismét a READ-nél a 6-ost, ekkor átvált WRITE-ba a kezelő, és itt hasonlóképpen a szövegbevitelre kattintunk és megadjuk értéknek az 511-et. (itt is nagyobb érték törlődik, igen 1-el több mint az előbb)
Kattintsunk az OK-ra, majd megint OK, és láthatjuk hogy az érték megváltozott, valahogy így néz ki : 6. [14] 511 (0h1fe
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
konfar.dani
aktív tag
válasz ikiviki #15332 üzenetére
Én ma délután fogom frissíteni.
Ezt az FW-t tegyem akkor?
Ebben van olyan, hogy fent a menüben van egy kommunikáció menürész?A hangerő növelését azt tudtam hogy hogy kell.
Csak ennyiben különbözik a KP500 hogy hangosabb?Lehet rajta olyat, hogy valamit irkálni kell, és egy szimpla szürke téma lesz, nem zöld, és nem piros. Azt nehéz megcsinálni?
Elromolhat a telefon?
Mert nagyon tetszik, csak nem tudom belekezdjek-e.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
konfar.dani
aktív tag
válasz konfar.dani #15333 üzenetére
Ez én FW verzióm: S5230CJIF2
Nem a legfrissebb szerintem..Los ángeles nunca mueren
-
band1103
őstag
Sziasztok!
Érdekes problémával találkoztam, segítséget kérek. Adott egy Nokia 3120-as classic amibe let vásárolva egy kingmax 4GB-os microSDHC kártya amihez adtak SD adaptert is.
Betettem a telóba, fotózgattam filmezgettem mp3-at töltöttem le a wap-ról és mind mind a 4GBos kártyára mentettem majd onnan bármikor vissza is tudom őket játsazni. De szeretném ezt a PC-re lementeni.
Úgy gondoltam hogy csak annyi lesz a dolgom hogy kiveszem a telóbol, beteszem az adapterbe, azt beteszem a 7in1 kártyaolvasóba azt pedig feldugom usb-n a gépre.
Megtettem és az fogadott hogy a jól működő kártyaolvasómba a W7 nem látta a kártyát. Csak magát az olvasót. XP-t nem tudok kipróbálni.
Mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
donantonio
csendes tag
nokia2680 hoz kellene unlock kod ha vki tudna segiteni
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.
-
kaller1
veterán
-
psyho777
tag
hali olyan problémám van hogy turbosimmel használnék egy telefont én tudok róla hivást inditani de engem nem tudnak felhívni.. ez miért van??
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
band1103
őstag
válasz konfar.dani #15339 üzenetére
Úgy lesz
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
kaller1
veterán
-
ikiviki
aktív tag
válasz donantonio #15337 üzenetére
Na ahhoz nincs kód..
-
ikiviki
aktív tag
válasz konfar.dani #15333 üzenetére
Ez mai fw-é..
S5230MXEIL2 (Hun)S5230MXEIL2_By_DroiDMester_v1.03[link]
Fontosabb Jellemzők:
Törlésre került az összes Orosz Widget és Java alkalmazás
Törlésre került az összes gyári kép és csengőhang is (helyettük vannak újak integrálva)
Telepítés után önműködően a Fekete téma aktiválódik (nem kell vele bíbelődni)
Integrálva lett a HTML verzios Widget telepítő (Egyéb Fájlok mappában érhető el)
Új Widgetek lettek integrálva: Birthday Countdown, Calculator, Facebook, HTCHeroCloc,
iclock v4, MySpace, Twitter, Unit ConverterJava alkalmazások: Mobile G-Maps, OperaMini5, TTPod (Magyar nyelvű), Asterix &Obelix da Cleopatra
Egyszerűen telepíthető Java nem kell hozzá semmilyen egyéb módszer
Futtatható Java mérete 4 Megára. bővítve és egyszerre 3 alkalmazás indítható el
Magyar nyelv és szövegbevitel és időzóna önműködően aktiválódik
GPRS-EDGE jel önműködően rejtett módban van
Tartalmazza mindhárom Magyar szolgáltató Net, Wap, Streaming Profiljait, amik automatikusan aktiválódnak a behelyezett SIM-kártyának megfelelően
SMS-Karakter Támogatás: (Béta változat) ezt sajnos még csak normál álló helyzetben való szövegbevitelnél lehet elérni fektetett QWERTY. beviteli módban nem elérhető a teljes magyar ékezet támogatás
Egyéb:
OperátorMenü: *#5239870*#
Preconfig: *#27236*#
Internal: *#7092463*#
GPRS-EDGE jel bekapcsolása: *#4777*8665# (Power on attach ot ki kell pipálni és alul menteni, következő újraindítás után lép érvénybe)[ Szerkesztve ]
-
sgsm
tag
válasz donantonio #15337 üzenetére
Nem lehet,patch unlock van hozzá (szervizbox+szervizkábel kell hozzá),sima nck-val nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest