Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer187
tag
válasz Zolly444 #57026 üzenetére
Nekem azért lenne ez megfelelő mivel csak 1 számítógép van a házban, és ez így is marad + a wifi elérés maximum itt a szobában kell ahol a PC is van, csupán kényelmi funkciót töltene be az életemben ha már a telefonomon adott a Wifi-zés lehetősége, és nem kéne a rokonoméknál górni az internetet
-
TaylorXIII
őstag
válasz Zolly444 #57071 üzenetére
Az alaplapodon 4 db SATA 2 3Gbit/s csati van és a merevlemez meg ahogy néztem SATA 3 6Gbit/s és igaz jobb lenne ha SATA 3 lenne a lap is de igazából a vinyókat annyira nem fogja ez vissza szóval jó lesz ez. Kompatibilisnek mindenképpen kompatibilis mivel a SATA visszafelé is kompatibilis.
-
TaylorXIII
őstag
válasz Zolly444 #57080 üzenetére
Szerintem nyugodtan menjél vissza és írjad, hogy kisebb lett a keret és dobjanak össze egy másikat.
http://prohardver.hu/tema/milyen_asztali_gepet_vegyek_olvasd_el_az_elso_hsz_2/friss.html -
őstag
válasz Zolly444 #71825 üzenetére
spiritex:
Az usb 2.0 praktikus kábelhossz maximum 3 métert határoz meg, nagysebességű kommunikációnál (talán inkább erről beszélünk mobilnet sticknél) 5 métert. A hossznál nem a táp miatt kell aggódni, mert nincs akkora feszültségesés, inkább amiatt, hogy nagy lesz a késés.
Wifi stickekhez működik, hogy egy tésztaszűrőbe teszik, és úgy az ablakhoz.
Igaz, hogy teljesen más frekvencia a wifitől a mobil hálózat, de talán ez is segít valamennyit.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Rivaul
addikt
válasz Zolly444 #71836 üzenetére
Miért? Csak egy oldal meghívásáról van szó. Az hogy milyen tartalom van az oldalon az jelen esetben semmit nem számít.
ExpertEndrenCoron beállítások és azon belül a meghívók menüpont. Amennyiben van meghívód akkor a többire rájössz.
Amennyiben nincs úgy igényelned kell. a bejelentkezett felületen rámész a wiki menüpontra és a keresőbe megkeresed a meghívó leírását. Abban benne lesz a link a meghívó igényléséhez és szabályaihoz.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
őstag
válasz Zolly444 #71969 üzenetére
D
JohnnyXKét fontos dolgot nézzetek meg:
-Nem csinált valamit a BIOS a boot sorrenddel? Elképzelhető, hogy eddig nem volt bedugott pendriveval bekapcsolva, és a bios nem tette a boot order listára a "removable device" vagy "usb flash" opciót. Viszont ha most úgy lett elindítva, lehet hogy rászkennelt, és megtalálta. Volt már dolgom olyan biossal, ami nem volt hajlandó túltenni magát az elsődleges boot eszközön, és ha nem volt benne semmi, nem ugrott át a másodlagosra. Ami nagyon sántít, hogy az MBR sem lehet okés, ha XP betöltő fogad W7 mellett. Teljesen formáztad a gépét anno, mikor feltetted a W7-et? Nincs esetleg több fizikai meghajtó a gépben? Gondolok itt több winchesterre pl.-Bootolható Linuxról nézzétek meg, hogy a meghajtón jelen van e a fájl. A hibaüzenetkor kiírja, hol kéne lennie, általában C:\Windows\system32\hal.dll Ha nincs ott, töltsétek le, másoljátok be, és tegyetek próbát.
Ha ezek ellenére sem javul, még egy W7 javítólemezt ki lehet próbálni, de ha az sem megy, akkor újra kell tenni az oprendszert.
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Doky586
nagyúr
válasz Zolly444 #72086 üzenetére
Én pont azért szeretem ezt a boltot mert ingyen szállítanak pick-pack pontra....
Egy másik cég futárszolgálatával jártam úgy hogy házhozszállítás előtt közölték hogy reggel 9 és este 6 óra közt érkezik a futár, még telefonos érdeklődésre se voltak hajlandók pontosabbat mondani. Ülhettem otthon egész nap, se bevásárolni se sehova nem mehettem... Az ilyen házhozszállításból soha többé nem kérek, inkább pick-pack ponton veszem át.
-
Tim82
félisten
-
Rivaul
addikt
válasz Zolly444 #74357 üzenetére
Nem tudom miért raktad off-ba a kérdésed de google segítségével elég egyszerű lett volna a dolgod. Azért segítek egy kicsit.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Zolly444 #74359 üzenetére
Akkor elsőre a vírusvédelem lenne a fontosabb nem a mappa védelme nem? Malwarebytes és esetleg mellé egy norton 360 sztem most a legjobb de szabad az út más irányba is. Utána meg pl az origo szoftverbázis, letöltés.hu stb nyílt oldalakról szedd le ahol látható hogy több ezren szedtek le ilyesmit. Az hogy milyen a kérdés nem az off-on múlik, így könnyebb elcsúszni felette. az itteniek mindent végigolvasnak így nem kell attól tartanod hogy nem kapsz választ, kivéve ha az aktuális fent lévők nem tudnak válaszolni.
-
-
Doky586
nagyúr
válasz Zolly444 #74362 üzenetére
Ugyan nem árultad el mire kell, de az látszik hogy magad se tudod mit akarsz.. A winben is van jogosultságkezelés ha az kell, és a másik user nem tud bemenni a mappába. WinProf-tól kezdve van EFS titkosítás is. A titkosítás abban jobb a jogosultságkezelős dolognál hogy pendriveról bútolva se fér hozzá a titkosított fileokhoz, de a jogosultságkezeltekhez hozzáfér. A 'rejtett' dolgokról felesleges beszélni, talán a "ne nézz bele" nevű mappához hasonló biztonságot adnak.
Titkosított meghajtó: Dekart Private Disk Light szoftvere ami kikapcsolva csak egy nagy file a lemezen (bármilyen néven. pl .DAT), bekapcsolva jelszót kér és egy meghajtóként (pl: G: ) jelenik meg amibe bármit másolhatsz vagy progit telepíthetsz bele.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Zolly444 #85980 üzenetére
1-2 nap alatt megerkezik postan.
ha van olyan ,aki fel tudja adni.
de ez HARDVERES reszleg.
a kerdesed fardtgozos.( link a jobb felso sarokban)[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
MODERÁTOR
válasz Zolly444 #85980 üzenetére
Le tudja kérdezni a rendőr, de nem fog vele vesződni, hidd el! Ezen kívül Neked ettől függetlenül is kötelességed magadnál tartani, anélkül nem vezethetsz!
326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról
23. A járművezető, a járműtulajdonos (üzemben tartó) kötelezettségei
a) vezetés közben magánál tartani a vezetésre jogosító okmányt, valamint
b) a közúti ellenőrzés során az ellenőrzésre jogosult hatóságnak átadni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest