- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csupingo
veterán
válasz
zsolt200 #126914 üzenetére
Most azt nem találod, hogy a spéci ház spéci csatlakozóját hova kell dugni az alaplapon, vagy ennek a a spéci csatlakozónak a lábkiosztására vagy kiváncsi? Innen letöltheted a könyvét. A manual and Documents-et angolra állítva a Dell OptiPlex 9010/7010 Mini-Tower Owner's Manual-t letöltve, a 35-ös oldalon találod a bekötést. a 12-es alkatrész a power sw.
-
Pityu.
nagyúr
-
Cs1csó
titán
válasz
zsolt200 #115085 üzenetére
Jegyezd fel mely napokon, mettől meddig és jelentsd be a szolgáltatódnak. Ha nem egyedi eset akkor biztos más is jelentette és tudnak róla és előbb utóbb megcsinálják ha pedig egyedi akkor meg a központból is rád tudnak nézni ha az nem segít akkor kimegy egy szerelő.
-
quailstorm
félisten
válasz
zsolt200 #111865 üzenetére
4k felbontás a fullHD-nak aszem 4-szerese.
Emiatt ha beállítanád a 4k-t a fullHD-n és átskáláznád, olvashatalan, használhatatlan lenne. Klónozásnál muszáj, hogy egyezzen a két felbontás.
Szóval ha mindkét monitort ki szeretnéd teljesen használni, csak a kiterjesztett mód maradt.
-
VoidXs
nagyúr
-
C. s.
addikt
válasz
zsolt200 #99866 üzenetére
Szia!
A partíció törlése, aztán a formázás kell neked. A kiterjesztés más.
Jelöld ki a partíciót, töröld, aztán, ha kell, tedd ezt a másikkal is. Utána valószínűleg kell a formázás, már régen csináltam, nem emlékszem pontosan. Ha van betűjele és látja a fájlkezelő, rendben vagy. -
válasz
zsolt200 #98915 üzenetére
Ha nem megoldas volt ez akkor mi?
Az a feladat hogy hozzaferes nelkul ujra kell inditani a routert.
Gondolom a tap-hoz se fersz hozza s ahhoz se ahova a tap van kotve.
Ezert lekapcsolod a biztositekot egy nano mikro szek-re s kesz. Bar ha hasadoanyaggal dolgoztok inkabb ne foleg ha meg nem uzemeltetek be a generatorokat -
Balathruin
veterán
-
flymi
addikt
válasz
zsolt200 #82190 üzenetére
Ez a gond, hogy halvány lila pukim sincs, hogy hatott-e a kártyára. Mondjuk egy régebbi táppal próbálkoztam az elején de úgy, hogy nem kötöttem rá kábelt, csak benne hagytam a lapban, de úgy még felpörgött, ott más kódot dobott ki, valamit a déli híddal. De volt BIOS reset, utána inkább nem erőltettem, bevártam az új tápot. A VGA a dobozában pihent.
Egyébként garanciás még, de jó lenne kideríteni valahogy, hogy valóban érte-e kár, mielőtt bármit is lépnék gari ügyben. -
-
sgergi
veterán
válasz
zsolt200 #80456 üzenetére
Az USB teljesen más csatlakozókra megy. Nem tudom, hogy a te házadban hogy vannak a csatik, de sokban különállóak a kábel végei, és könnyen rossz tűre lehet őket rádugni. De, ha biztosan jó a csatlakoztatás, akkor biztosan a driverben, vagy vezérlőben nincsen jól beállítva valami.
-
wolfman
veterán
válasz
zsolt200 #72889 üzenetére
Avast mély tisztítást nyomtam neki most, meg rendszerindításkori ellenőrzést is. Előbbinél 17 dolgot talált (töröltem), utóbbinál plusz egyet (ezt is), most egyelőre normális minden. Ettől függetlenül ha kijátszottam az AC IV - Freedom Cry-t akkor újratelepítem a rendszert, de egyelőre nyugi van.
-
Rivaul
addikt
válasz
zsolt200 #72020 üzenetére
Szerezz be egy malwarebytest és futtasd mielőtt telehúzza az egész gépet minden vacakkal. Ezen kívül nem árt fent is hagyni utána. Tudom sokan nem így gondolják de egyáltalán nem árt az aktív védelem a gépre... Nekem ha bekapcsolom a kapás jelzéseket akkor egy raklappal fognak meg minden szemetet az irtóim.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BMW topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!