Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Gebriel #22436 üzenetére
Ilyenkor valami kínja van. Találkoztam ilyennel az enyémmel. Egyszerűen nem látta a gép. Aztán valahogy összehoztam, de akkor nem látta a tartalmát. Formázni kellett...
Ez egy nagyon jó kérdés.
Annyit még tudsz tenni hogy vannak ilyen recovery progik. Aztán visszaállítani a cuccost.
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Gebriel #22439 üzenetére
Ha garis akkor garanciavesztést. Ha nem, talán tapasztalatot. Szétszeded sem fogsz látni szerintem semmi különbséget.
Milyen program ami...
itt a srácok tudnak ajánlani neked ingyenes és nem ingyenes progit is. Sajna amit én használtam nem tudom a nevét, de ingyenes volt azt tudom. Megosztó oldalakon is keresgélhetsz."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Dell XPS
veterán
válasz Gebriel #22439 üzenetére
Félreértettél, én is ugyanarra a megoldásra gondoltam,(megkésve írtam) mint Ł-IceRocK-Ł az az megnézni egy külső házban, vagy egy asztali gépben. Bár az hogy a WD sem látja, az érdekessé teszi a problémát. Azért én megpróbáltam volna, nyilván nem tudom mi áll rendelkezésedre.
Üdv, Dell XPS
-
Lompos48
nagyúr
válasz Gebriel #22460 üzenetére
Hasonlóképpen jártam én is. Eredeti formájában semmit nem tudtam kezdeni vele. Ha jól látom egy 2.5"-os lemez lehet/van benne. Én szétbombáztam, azaz kivettem a külső tokból. Hibás az USB-SATA interfész, ami a dobozban van. Klasszikusan csatolható bármilyen géphez SATA kábellel. Most egy külső USB-SATA/PATA adapterrel használom gond nélkül (ami persze kényelmetlenebb, mint eredeti formájában). Rendeltem hozzá kb. 5USD-ért és várom az új tokot, amibe beleszerelve visszakapja eredeti teljes rendeltetését.
Ha van hozzá garanciád, tekints el a fenti mesétől.PS. Megkeresve a WD-t, hogy ajánljanak egy helyet, ahol be tudnám szerezni a hibás pár négyzetcentis lapocskát cserére (akár a gyártól), udvariasan válaszolták: sehol, nem foglalkoznak ilyen ügyekkel (pedig az ő termékük).
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz Gebriel #64720 üzenetére
Ha jól látom ez egy noti dvd. Kell neki driver, nem megy nélküle? Ritka hiba. Aida64-be nézd meg a pontos típust s az alapján keress úgy hátha, esetleg egy driver keresővel. Google-nek nem ugrok neki mert nem hiszem hogy ennyire béna lennél ahogy fogalmaztál.
Mod: Látom van gyorsabb remélem az jó lesz
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Vertigo18
addikt
válasz Gebriel #64731 üzenetére
Ugyanaz maradt minden... Bár szkeptikus voltam, mivel a router a másik (amiről írok) gépnek osztja a netet, de azért kiiktattam. Összekötöttem a gépet a modemmel, beállítottam a netet, csatlakoztam a netre, ki is írta ugyanazt (Internetelérés), de semmi változás...
A másik, ami miatt nem hiszem, hogy hardveres lenne a hiba, mivel az egyik gép látja a másik gép által megosztott fájlokat, az pedig nem menne, ha hibás lenne a router, vagy a hálókártya...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Potyka03
senior tag
válasz Gebriel #64768 üzenetére
Ahha,csak az a baj hogy nem tudok a live-ra belépni se..... Tehát lehet a beálíltással van a baj. UPC net,ide vagy oda... akkor is gondban vagyok mert semmit se nyit meg :S
Bocsánat a késői válaszért.
Ha valaki tud segíteni esetleg még akkor: Xbox360 internet kábelről van szó,bedugom az UPC-set és nem tudok netezni a boxon[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
orion1025
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs