- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
falaci2002 #85490 üzenetére
Táp nélkül is forog a venti, én úgy tudom. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy gyenge a táp.
-
varmi2
nagyúr
válasz
falaci2002 #85488 üzenetére
Kettő dolog jut az eszembe. Ha kellett táp a videokártyának, akkor rá volt dugva? A monitor kábel, mire volt dugva? Legyen a vgaba dugva. Illetve jó az az uefi beállítás, ha autómatán van.
-
nyunyu
félisten
válasz
falaci2002 #37092 üzenetére
Abban a listaban a legjobb proci Core Duo.
Te meg az eggyel ujabb architekturaju Core 2 Duokat probaltal beletenni, amit az a chipset nem tud kezelni.Itt tudsz utananezni egy-egy konkret procitipusnak.
Ahol jobb oldalon az all, hogy "Products formerly Yonah", azok jok neked, Merom mar nem. -
Dell XPS
veterán
válasz
falaci2002 #37025 üzenetére
Szia,
és most mi a "helyzet", ugyanaz? Milyen laptopról beszélünk?
-
nyunyu
félisten
válasz
falaci2002 #37023 üzenetére
Regi proci vissza, BIOS frissites, ujra probalkozas?
-
tikshow
addikt
válasz
falaci2002 #34417 üzenetére
Ettől függetlenül lehet, hogy a komplett panel a rossz, vagy ha olyan a laptop, akkor lehet, hogy nem is lehet csak szalagkábelt cserélni, hanem komplett kijelzőpanelt kell.
-
tikshow
addikt
válasz
falaci2002 #34415 üzenetére
Ez inkább szalagkábel meghibásodásra utal, mint videokártyára. Ha a videokártyával lenne gond, akkor torzulna a kép, néha feltűnnének nem oda tartozó dolgok a képernyőn és ezeknek a kombinációja. Persze a szín is változhat, de nem egy árnyalat felé húzna el, hanem a szivárvány millió árnyalatát látnád.
-
brd
nagyúr
válasz
falaci2002 #25985 üzenetére
Valami akkor nem települ fel (vagy hibás a hozzáadott csomag). Lehet, XP alatt kevés Next-Next-Finish módon telepíteni, és kézzel kell kiválasztani valami komponenst.
-
vilmaboy
őstag
válasz
falaci2002 #25980 üzenetére
a nyomtató tulajdonságaiban, ha tesztoldalt akarsz nyomtatni, akkor csinál valamit?
-
brd
nagyúr
válasz
Ez biztos XP? Mert ez nekem nagyon Vista/Win7 stílusú ablaknak néz ki. A nyomtatónak van kezelőpanelje/gombja? Ha ott próbálod elindítani a scan-t, mi történik a gépen?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Próbáld meg irFanView val beolvastatni, nekem azzal sikerülni szokott, ha van fenn driver (Ctrl+Shft+A)
-
brd
nagyúr
válasz
falaci2002 #25943 üzenetére
Nem lehet, hogy ez másképpen működik? Pl. a régi támogatta az XP scan varázslóját, ez meg nem, hanem a saját software-ével kell ezt megoldanod (valami HP-s ikon az asztalon, és ott valami scan jellegű dolgot keress).
-
brd
nagyúr
válasz
falaci2002 #25903 üzenetére
Én már ott "belezavarodtam", hogy USB-s a kapcsolat, de a hálózati réteg kötéseit hasonlítgatod. Szerintem egyszerűen a driver a fos (van egyáltalán hivatalos XP-hez?), vagy az XP-d valami okoskatörp edition, és okoska pont a scanner kezeléséhez szükséges részt okoskodta ki belőle.
-
brd
nagyúr
válasz
falaci2002 #25885 üzenetére
Eredeti XP-vel le tudtam tölteni, egyébként tessék.
-
Realradical
őstag
válasz
falaci2002 #25885 üzenetére
szerk: bár ez V6. Ötös verzió fenn van Isohunton esetleg kapd le onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest