- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz panzer2 #55207 üzenetére
Nem egy könnyű döntés az biztos Az első konfigban a gyengébb a proci az igaz de elvileg elég a diszkrét 7850 s 7870(mert ugye ilyen teljesíményű kariról van szó most) közötti karihoz fullhdban. Viszont fele annyi a ram és még i7 procival társított 7970mnél is pl egy metro 2033ban job egy 6970 cf i7-tel párosítva. Szóval ténylegn em könnyű döntés. Ami szerintem fontos lehet, hogy GCN architektúrára épül a 7970M ami most mint mindenki tudja a jövőben(szóval nem a metro 2033ban) még tartogathat meglepetéseket a Mantle API miatt(pl BF4).
-
spiritex
veterán
válasz panzer2 #55202 üzenetére
Mondjuk nálam a matt kijelző az kapásból kizáró ok, úgyhogy én mindig először a kijelző alapján szűrök. Mindjárt jönnek azok, akik meg a fényes kijelzőt gyűlölik, de hát ez a világ már csak ilyen, ízlések és pofonok. Laptop-ban és tv-ben is fényesem van, sajnos a Dell moncsim matt (azóta se tudom megszokni a zizis, hangyás bevonatát), de amikor vettem, sajnos még nem gyártottak fényes IPS-t Dell-ben... azóta már igen, le is fogom cserélni.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Rivaul
addikt
válasz panzer2 #48221 üzenetére
Megnézted hogy a gpu egyáltalán megfelelően van-e fedve? Ezt látni kéne inkább hogy mit s hogyan csináltál de elképzelhető hogy meg kéne nézni azt az érintkezést. Esetleg egy kicsit vastagabban alápasztázni. Lehet valami elfeszíti a hűtőt a gpu-tól. Persze ezek csak spekulációk.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA VI
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest