- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Van egy none USB-s billentyűzetem, ami sem USB-vel, sem PS2 átalakítóval a gépre kötve nem működik a windows felállása előtt. Mi lehet az oka, illetve billentyűzet cserén kívül van-e bármi mód az orvoslására?
Újra kéne raknom a rendszert, de nem merek, illetve nem is tudok belevágni, mert nem tudom még azt sem átállítani, hogy lemezről bootoljon?
Jó volna tudni mi a gondja, mert addig nem akarok felslegesen új billentyűzete sem venni amíg nem biztos, hogy azzal nem fogja csinálni.Régen egy logitech volt, azzal nem tapasztaltam ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen egeret válasszak?
- Internet problémák
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest