- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga #40177 üzenetére
rendszerben újra átnéztem most nem tapasztalható! És csak olyan oldalakon fordul elő amit újonnan nyitok meg! Ha CTRL+F5-el újra frissítem akkor általában bejön facebookon pl van hogy egyáltalán nem tölt be semmi képet... egyszerűen nem értem mi van vele... azért a 30mb-s nettel pikk pakk be kéne töltenie igazából még ha csak nem töltené be az ok van ilyen de hogy így félig színes sormintákat tölt...
Leginkább google-ban tapasztalható mikor képeket böngészek de ott 10 ből 8 kép ilyen mint a linkelt képen :S
és baromira idegesítő már 3x raktam újra a laptopot de ugyanúgy megmarad a hiba...AVG-van fent és full formázásnál a vírusnak illene eltűnnie... Másik gépre ugyanezeket a cuccokat rakom fel mint erre ott semmi probléma nincs...
Nem talált vírust én is gondoltam már rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest