- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
Dzsekó #135894 üzenetére
Közben kipróbáltam az elfekvőben lévő Windows XP laptopommal is a vezetékes hálózatot. Ugyanaz a helyzet: böngésző megy, le is töltöttem és telepítettem a Trojan Remover-t, de a program már nem tud fellépni a netre frissíteni. Próbáltam frissíteni a gépen lévő HDD sentinelt is, de az sem tud csatlakozni. Így most már biztos, hogy a modem (Vodafone?) a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest