- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Help! - építményadó
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
vettem eMag-on egy Orico 2189C3 2.5" HDD tokot. Az a probléma hogy 500GB HDD-vel működik (Seagate Momentus Thin), de az 1TB-ossal nem (ST1000LM024).
- Rádugva PC-re megvan a csatlakozási hang, de nem jön fel mint meghajtó. A lemez felpörög, kék visszajelző LED is világít a házon
- Lemezkezelőt megnyitva inicializálni akarja a lemezt (amin már ott az NTFS partíció), ha leokézom hogy MBR vagy GPT-re csinálja, akkor hibaüzenet: Nem megfelelő funkció. Ismeretlen, nem inicializált lemezként jelenik meg.
- MiniTool Partition Wizardban MBR 0.00GB-ként jelenik meg.A lemez egyébként hibátlanul működik SATA-USB kábellel, amivel eddig is használtam. Több gépen próbáltam a tokot, egyiken sem működik. Van még valami ami kipróbálható, vagy ez így mehet is vissza eladóhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest