Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz Hunork #47264 üzenetére
Szerintem másolás és formázás a leggyorsabb (ha már törölni is akarod az elsőről). Tapasztalataim szerint az áthelyezés mindig lassabban megy, mert áthelyezés=másolás+törlés, vagyis az áthelyezés során átmásolás után törli a fájlt, és az is eltart egy ideig. A formázás meg sokkal gyorsabb, mintha mindent egyenként törölne.
Megint megelőztek[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz ch003067 #47291 üzenetére
Ha ilyen bonyolultabbakra gondolsz, ezek biztos Adobe After Effects-el vannak megcsinálva.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz ch003067 #47299 üzenetére
Hmm, ezen videó szerint nem is olyan nehéz, lehet megint ráveszem magam hogy kipróbáljam
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Predator2 #52726 üzenetére
Ezt találtam, van egy csomó válasz, mind mást mond. A leírás szerint pedig nincs is benne narancs led, csak zöld.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Milyen jó rádióprogramot ajánlotok Windowsra? Főled di.fm-et és a magyar rádiókat hallgatnám rajta, rögzítési lehetőség sem lenne rossz.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Tuccciii #52802 üzenetére
A HDMI digitális, az RCA pedig analóg jelet továbbít, hogy egy kábel hogy alakít digitálisat analógba, nem tudom. Anno vettem egy HDMI-VGA kábelt, ami nem volt jó semmire, kellett vennem egy konvertert hozzá ami nem volt éppen occó'
De lehet hogy valaki okosabb megcáfol engem, hülyeséget nem akarok mondani[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Én az EaseUS Partition Mastert ajánlom. Bár lehet hogy a Win7 ezt tudja alapból is, de ez nekem jól bevált program.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Igen, utánaolvastam, a Windows nem engedi a pendrive particionálását. Ezt találtam magyarul, gondolom ugyanúgy működik mint az EaseUS.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
A laptopon tárolt filmeket a TV-n az AllShare segítségével játszom le. Gép, TV is a routerbe megy UTP kábelen. A probléma az, hogy negyedóránként lecsatlakozik a gép a tévéről, és megint ki kell választanom a filmet. Továbbá, ha épp nem a gépről nézek filmet, hanem rendes tévéműsort, akkor is 15 percenként előjön bal alsó sarokban hogy a gép csatlakozott. Mit lehet ezzel kezdeni?
Ha szükséges lenne:
Dell Vostro 1015 Win7 32bit
ZTE ZXV10 H201L (T-s wifi router)
Samsung UE37C50004 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Honnan tudnék letölteni angol szótárt dict+idx vagy ling kiterjesztésben? Már feltúrtam érte az egész netet, egyszerűen nem találom.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
SquirrelMail-ba érkező leveleket hogy lehet átirányítani másik email fiókba? Vagy legalább összehozni a Thunderbird-el? Mert ez az online SQmail olyan rondán néz ki és olyan béna, hogy csak na.Közben meglett
echo "nev@domain.hu" > ~/.forward
chmod go-w ~ ~/.forward[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
5V-os USB tápfeladót keresek, eddig egyet találtam össz-vissz a magyar információs sztrádán, de ehhez egy felesleges tápot is adnak. eBay-en erre hogy tudnék rákeresni?
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Ennek a csavarnak mi a neve? Bedöglött a kenyérsütő, és ilyen szarokkal van összetéve.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Az miért van, hogy ha elindítom a letöltést, közben fel is tölt? Ne nézzetek hülyének, nem torrentről beszélek
Letöltök egy 10 gigás zip-et Chrome-al, lefele jön 11MB/s-al, közben pedig tölt fel stabilan 250kb/s-al. Ez engem nem zavar, csak érdekel, hogy azalatt a 15 perc alatt amíg lejön a 10 giga, feltölt ~220MB-ot, de miért?
Kép róla[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Lompos48 #54925 üzenetére
Most nézem nekem is kellene ilyen. Ezek közül melyik az ajánlott? Csak mert a legújabb nem mindig a legjobb.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Nem találtam jobb topikot, így itt kérdezem meg:
Az miért van, hogy az online Google Calendarban beállítom az esemény színét pirosra, az Androidos appban viszont van amelyik sárga színű lesz? És mellette van még néhány, ami marad piros. Ha telefonon akarom beállítani a színt pirosra, akkor is marad sárgán.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz -HajTömeg- #57278 üzenetére
Ott van a hozzászólás írásánál hogy kép beszúrása, megkérdi az URL-t és beszúrod.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Ha egy hálózaton tiltott a P2P, és feltelepítek a gépemre egy VPN klienst, akkor ettől függetlenül még megb***hatnak vagy nem fogják látni a P2P használatot?
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Akkor mégegyszer: ha egy hálózaton tiltott a P2P, én meg felteszek egy VPN progit, akkor láthatják hogy P2P-t használok vagy ezzel megúsztam? Konkrétan Spotflux-ról lenne szó.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz jfehervari1 #57347 üzenetére
App Store esetleg? Flashre meg ott van a Skyfire Web Browser vagy a Photon Flash Player.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Keresek olyan online felületet vagy esetleg Win-es programot Twitterhez, ami megjegyzi hogy hol tartottam legutóbb, és onnan tudok kronológiailag előre menni a tweeteken. Mint FalconPro vagy egyéb telefonos kliensek esetében,
4 8 15 16 23 42
-
-
tonyrulez
őstag
válasz nubreed #58126 üzenetére
A SumatraPDF nagyon gyors, a Foxit Reader már nem annyira, de többet is tud.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz #85154688 #58245 üzenetére
Próbáltad azóta újra lefuttatni? Ha nem, akkor tel
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz peter889 #58382 üzenetére
boot.ini-t kell szerkeszteni hozzá, végül így fog kinézni.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Úgy ahogy kispx mondja, ilyen nem lehet megcsinálni. Mármint lehet valamilyen macro programmal, pl. Macro Manager, és csinálsz egy scriptet ami megnyitja az adott URL-t adott böngészőben, beírja felh.nevet-jelszót és beléptet. De gondolom ennél egyszerűbb megoldásra gondoltál.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Melyik biztonságosabb? Az ha WPA2-PSK jelszót megadok és ennek birtokában mindenki használhatja a wifimet, vagy nem adok meg jelszót, de MAC cím szerint megadom hogy pontosan ki használhatja. (Tudom hogy a legbiztosabb a jelszó+MAC, de most az nem játszik). Azt tudom hogy a jelszó visszafejtése airmon-ng-vel pár óra (sajátomon kipróbáltam, sajnos valóban így van), egy engedélyezett MAC címet viszont gondolom nehezebb megszerezni. Vagy rosszul gondolom?
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz atesss #59134 üzenetére
Szerintem natívan sehogy, de van valami online app ami direkt erre van kitalálva csak nem jut az eszembe.
Meg is van, PrintFriendly
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Gergő170 #59163 üzenetére
Ha tényleg az olcsóak érdekelnek akkor meg itt a helyed: Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja. (dual-simtől nem kell befosni)
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz fehér_ember #59696 üzenetére
Kétlem hogy lenne ilyen. Ha nem elérhető helyen van a modem/PC UTP aljazata, vagy védeni akarod azokat, akkor vegyél egy UTP toldót, és akkor ezt tudod huzogatni.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
.is2 kiterjesztésű hőkameraképet mivel tudnám megnyitni? Neten csak a fizetős IRT Cronista-t találtam hozzá, nincs valami más, ingyenes program hozzá?
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Satyricon #60175 üzenetére
Én anno ezt vettem meg, nem mintha nagyon tudtam volna válogatni mert ez az egy volt a boltban Több évig használtuk, tökéletesen működött. A fejek száma a funkciók miatt lényeges, állítólag léteznek többcsatornás hangú kazetták, műsor végét felismerő verzió stb. Hogy több fej jobb minőséget biztosít az néphiedelem.
4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest