Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
A korábbi link is jó volt, de akartam mondani tényleg a banggood-ot is, hogy érdemes arra is átfutni. Amúgy meg igen, olcsó kategória, szerintem bőven megérik, onnantól meg majd eldöntöd szükséges-e jobb vagy bőven megfelel, max, ha több minden kell veszel kicsit komolyabbat szintén olcsón
Tipp, alsó gombok nem új gombok általában csak remap, én az L3 és R3-at szoktam rárakni, hogy a stickeket a lefele nyomkodással se terheljem, de ez totál egyéni dolog. -
Steve1207
veterán
Én is azt nézegettem pont ezt a fenti kábeles "hol szeretem, hol nem" dolog miatt és talán pont a Nova lite vonalat (csak nekem itt a box kontroller meg egy jó vezetékes). Alin 6-8e-ért is behúzható ez szerintem majd az akciók alatt most, figyelni kell a kuponokat, meg most mindjárt 11.11 is lesz és okosan megkuponozni.
-
Steve1207
veterán
Talán az adaptív trigger megy, de úgy emlékszem kábelen, hogy azon kívül mi megy az passz. Anno DS4-et használtam, nem volt vele gondom pc-n alapvetően, eltérőbb gombkiosztás is szokható gyorsan, de azért zavaró volt itt-ott.
Viszont én tuti nem vennék gyári kontrollert, piszok olcsón vannak már a hall-os, tmr-es kontrollerek, bt-on csatlakozol, ha kell a vezetéknélküliség és kész. Féláron vannak, amik már többet nyújtanak és pc-vel alapvetően mind kompatibilis. Formára meg olyat választasz, amilyet szeretnél. Gamesir anno nagyot ment és van sok kontrollere (nagy a kínálat, de most ritkábban jelenik meg kontrollere és inkább licenceltek), 8bit do-nak egy-egy szériája jó ár-érték arányú, de sokszor túlárazattok inkább és manapság megjelent még pár hasonló brand a piacon (easysmx, olyanom nem volt még, de arról is jók a vélemények). Formára meg van mindenféle, régi ps kontrollerre hajazó, box-ra, kettő ötvözetes stbstb. Én pl vezetékeset használok, bár amennyire megszerettem a kábelezést annyira elkezdett most zavarni is, de valami piszok jó a pihe könnyű kontroller is, csak megszokás kérdése. Gamesir tele van jó kontrollerekkel, de bármelyiket válaszhatod.
Ami engem zavar, az a microswitch buttonok, jobban szeretem a membrános standard megoldásokat még mindig, mert ez hiába pontosabb van egy felső hangos "tick", amikor nyomkodod és ez zavar, míg a membrános megoldás tompa hangú és gombból sose volt hibásom, szóval nem kell nekem arra annál pontosabb se.
-
Steve1207
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Milyen oldalról egyszerű? Mint játszani vagy mint gépigényre megy egy számológépen is?
Én a nagyon fapadosakat nem igazán ismerem meg az indie vonalakat ott mik vannak.Nem feltétlen splitscreen, hanem egy területen való coop, de együtt kell működni:
Komolyabb címek: It takes two, Split fiction, Brothers Tale of two sons, SackBoy, A way out
2d: Degrees of separation, Unravel 2, Trine, Never AloneEmellett Brawl szériák oldalról verekedni (de ott is 2vs2, szóval segíteni kell egymást is kicsit, de inkább dara), vagy sok lego játék jó lehet, amiben van coop, hogy egyszerre harcoltok. Akkor ott vannak a "konyhás" játékok, ahol segíteni kell. Emellett kimondott split screenben még ott vannak az autósok (FM7 talán, Horizon Chase Turbo, de abban nincs mit segíteni).
Hogy egy billel hogy mennek az passz, hisz alapvetően egy játékost is tudnak szívatni a gagyibb billek, mert pár gombnyomáson kívül nem érzékelnek többet egyszerre. Két játékosnál meg... A normálisabb mechanikusoknál már nincs ilyen gond vagy valaki kontrollerrel tolja addig.
-
Steve1207
veterán
válasz
Werkly
üzenetére
Nem jobb egy ubi+ -szal végigtolni? 5-6e-ből van egy hónapod meg játszhatsz mást is (vagy pl megvárod az AC-t és egy kalap alatt azzal letolod, addig ezt is még javítgatják). Lehet, ha nem használtad még a 14 napos trialt is engedi, aztán akkor nullából megvan, nem kell refundolgatni se meg semmi, igaz sose követtem mennyire van ott esetleges limitálás új címekre trialnál (már, ha még engedik).
(#15555) Werkly: egy sima subscription, belépsz az accountodba, rányomsz az előfizura, megadod a kártyát, levonja a pénzt (szerintem, ha létezik még a trial csak ellenőrzi és csak 14 nap utána vonná) és hozzáférsz a felsorolt játékokhoz az accountoddal, ami az előfizetés alá tartozik. Utána meg lemondod, vagy csak az utolsó pár napban (én nem szoktam sose rizikózni, ha valahol hülye lenne a rendszer, így utolsó napokra hagyom a lemondást, nehogy ne tudjam addig is használni
), kártyát eltávolítod a fiók alól és le van tudva.
Legalábbis nem hiszem, hogy sokban eltér a szokásos előfizetési sablonoktól, pontosabban én se tudom, de majd a többiek elmondják, ha lenne még valami extra. -
Steve1207
veterán
válasz
Apophis
üzenetére
Pl akkor The Signifier vagy fikarcnyi esélyben a Get Even? Bár inkább akkor az első, mert az volt 20 körül. Még egy jutott eszembe, de csak látványról emlékszem, kicsit future, kicsit nyomozós beszélgetős, kicsit logikai, közepes graffal, de ott nem tudom kellet-e "emlékezni". Majd a címe is beugrik, lehet fent van xbox kívánságlistán vagy könyvjelzőzve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tipp, alsó gombok nem új gombok általában csak remap, én az L3 és R3-at szoktam rárakni, hogy a stickeket a lefele nyomkodással se terheljem, de ez totál egyéni dolog.