Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#39837) Eastman válasza EmberXY (#39833) üzenetére


Eastman
őstag

Rendben, mivel jelen portálon diskurálunk, formáljuk másmilyenre, egy másik naptári napra!

Akkor én, a logout.hu fórumának egyik "őstagja", itt és most kinyilatkoztatom és deffiniálom az eljövendő időpontot Eastman-féle palindrom időpontnak, amely - mivel a RI/OS fórummotor a hozzászólások idejének másodperceit is megjeleníti:

2022. 02. 22. 20:22:02

.

Ez a számsor a mai naptól egy egyedi palindrom. A hozzá kapcsolódó időpont legyen a fórumtagok közti jószándék jelképes időpontja!

Az, aki a fent vastagon jelzett időpillanatban hozzászólást közzétesz itt a fórumtémák bármelyikében, akarva vagy akaratlanul kifejezheti jószándékát a fórum minden élőlénye felé, nem mellesleg kiérdemli a Jó Arc jelzőt itt és a való életben. Igény szerint a nem hivatalos F@sza Gyerek titulus is használható a továbbiakban.

Mivel a Jó Arcoktól távol áll az önteltség, bárki aki a fent meghatározott időpillanatban a https://logout.hu/forum/index.html bármelyik témájában hozzászól, azt követően aláírásában büszkén elhelyezheti a 20220222202202 számsort, vagyis az Eastman-féle palindrom időpontot.

Mindezek kiegészítéseként bárki aki jószándékát közvetítené bármely fórumtársa illetve bármely élőlény iránt itt, vagy a való élet bármely időpillanatában, azt kifejezheti pusztán a 20220222202202 számsor, vagyis az Eastman-féle palindrom időpont megjelenítésével.

Kelt: Budapest, 2022. január 22.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.