Hirdetés
Aktív témák
-
nygma
addikt
válasz Barett 50cal #7748 üzenetére
a legujabb BIOS verzió kell csak hozzá nem???
Igen..
-
Thrawn
félisten
Plusz 3+1 fázisú tápellátója van a lapnak, ami kevéske egy Phenomhoz
szerk: Mondjuk a 125W-os FX-62 támogatott, talán mégsem veszett fejsze nyele.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
zsolt1129
addikt
Most akkor nem tudom.Mert valaki azt mondja hogy támogatja valaki azt hogy nem.Szerintetek egy 9850-est miért nem támogatná ha a 9600-ost meg igen??
-
raskolnikoff
őstag
Hi! Sürgős help kéne.
Vettem egy lézernyomtatót s mikor mbedigtam egy eddig nem használt konnektorba levágta a biztosítékot. Majd bedugtam máshová (próbálkoztam visszanyomni a biztosítékot de nem engedte.) és akkor már nem volt vészes. Na jó mondom telepítsük. Na ekkor történt hogy a gépem nem indult be. Elkedztem gyanakodni a tápra, mert még hangot sem adott, szokott egy kis sípoló magas hangot kiadni mikor bekapcsolom hátul - meg közben át is lett dugva a nyomtató miatt másik konnektorba. Szal egyáltalán mintha nem is kapna áramot a gép. Se a táp. Zalman 460W. Aztán mivel van itt nálam egy másik gép amiben van egy FSP 350es, azt beraktam, cmos clear a tuning miatt, 2 vinyót dugtam rá, a 8800gtvel. És láss csodát így se megy. Minimalizáltam a fogyasztást és még így se. A monitor eközben nem volt rádugva, valamint ha jól emlékszem a biztosítés lecsapásakor a gép készenléti állapotban volt. De gondolom ezek nem kizáró tényezők...azóta az történt hogy a saját tápom a másik gépben jó. Alaplap?!
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
sgergi
veterán
válasz raskolnikoff #7761 üzenetére
A konnektor, amiben próbáltad mással működik? Esetleg másik konnektor, illetve módszeres alkatrészvizsgálat, de a legvalószínűbb az alaplap lesz.
-
Interceptor
addikt
Milyen 2*16-os SLI-s lapot érdemes venni én erre gondoltam de még mindig túl drága : P5N32-E SLI
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
nygma
addikt
válasz Interceptor #7763 üzenetére
Szvsz jó választás...
Várj míg lejebb megy 10k-val és akkor vedd meg...
-
nygma
addikt
válasz Interceptor #7765 üzenetére
Szvsz jó választás az is...
-
nygma
addikt
válasz Interceptor #7767 üzenetére
Asus Striker Extreme pl...
-
7Heads Drago
veterán
Hi all
Van egy K7nf2-raid -es lap ami csak a következő hiba üzivel hajlandó elindulni: Mac address are invalid in both CMOS and Flash!
És néhány beállítást már kiprobáltam a boot menüben...Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
nygma
addikt
válasz 7Heads Drago #7770 üzenetére
Mi ez?
Csak MAC rendszert hajlandó elfogadni...
-
törölt tag
válasz 7Heads Drago #7770 üzenetére
Tiltsd le a hálóvezérlőt. A BIOS-ban nem tudod állítani a MAC címet. Esetleg a BIOS frisítése segíthet.
nygma: Tájékozottság mindenek felett...
-
nat
senior tag
7739hsz
[link][ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Helllo! valami nem tudna mondani egy alaplapot amibe belemegy egy Intel Celeron proci és egy ATI 9600pro (AGP) és DDRII memi foglalat kéne, DDR I -est is mutathattok. És ami fontos: hogy hol lehet venni mert már nem is találok olyan lapot sehol amibe AGP-s vaga belemegy. és még valami: a legető legolcsóbb alaplap kell. max 12k!
[ Szerkesztve ]
-
nygma
addikt
válasz Blood Mage #7780 üzenetére
Asrock hibrid csodái képesek ilyesmire...
-
nygma
addikt
válasz Blood Mage #7782 üzenetére
[Itt] van egy 8k-ért..
-
nygma
addikt
válasz Blood Mage #7784 üzenetére
Ennél nagyon többet nem tudok tenni...
Kerestem google-ban de semmi...
-
7Heads Drago
veterán
válasz #65675776 #7772 üzenetére
Köszönöm
Egy másik fórumon is ezt ajánlották.[link]
Valamit ír is a gyártó honlapján. Csak nem vagyok tuti a bios frissitésben.(dos-ból még sose csináltam, a win-es meg nem megbizható állítólag, habár nekem már két lappal sikerült), ez meg dos-os.
Majd a hálóvezérlőt megprobálom.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
desert_camo
tag
Sziasztok!
Mi történhet legrosszabb esetben ha egy komolyabb gépre gyenge tápot köt az ember? Pl egy 300W-osat egy ds3-ra, egy 3gigás core2duora és 2giga ramra? Lehet baja vagy egyszerűen meg se mozdul? A régi tápnak nincs annyi pin-je mint amit az alaplap kér, de inkább még nem próbáltam ki, megvárom mit irtok rá, előre is köszi
desert_camo
-
nygma
addikt
válasz desert_camo #7787 üzenetére
Én nem próbálkoznék vele 10k-ért vannak jó tápok..
Ha valaki ilyen gépet vesz,akkor egy jó tápra ne sajnálja a pénzt...
-
törölt tag
válasz desert_camo #7787 üzenetére
Ha valami normális táp, akkor bőven elég.
-
desert_camo
tag
Én is csak azért próbáltam volna ki egy pillanatra, hogy működnek-e az alkatrészek, de akkor inkább várok vele, míg meglesz a saját Tudom hogy ezt akkor már egy tápos topicban illene feltenni, de ha már itt tartunk, egy márkásabb fajából, pl chieftecből elég lenne egy 450-es úgy hogy még egy 8800 gt csücsülne az alaplapon?
desert_camo
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Mennyire káros ha a rendszerem fix 110-es PCIe órajellel járatom?
Mert Fix 100-on csak 340-es fsb-t tudok beállítani, felette alapbavágja magát a rendszer. -
nygma
addikt
válasz desert_camo #7790 üzenetére
Igen,elég de akkor csínján bánj a tuningal...
Én FSP 450W-ot ajánlanék a Chieftec 450W helyett. A milyen tápot vegyek topikban is ezt mondanák...
-
zuhi_
senior tag
Hali!
'Amptron PII-2300'-as alaplapról tud valaki valamit?
A helyzet az, hogy hiába állítom be neki a "CPU RATIO SPEED"-et 400MHz-re, akkor is csak 266-osnak látja az 'SL3EE' procimat...jumperelni nem lehet rajta semmit, mert a szorzó állító jumpertüskék gyárilag nincsenek benne.
Valakinek esetleg valami ötlet?
Szerk.: poffsoft kolléga 550MHz-es procival használta állítólag...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest