Hirdetés
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
DDR400: A Speed grade for DDR SDRAMdevices.
The nominal operating (clock) frequency of such devices is 200 MHz (meaning that although the devices operate over a range of clock frequencies, the timing specifications included in this speed grade are tailored to a 200MHz clock frequency).Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
joi29
őstag
-Hát az alaplapotok nem ép a játék őrültek legvadabb álma,
de azért nem olyan vészes a helyzet.
-Persze az nem ártana,ha támogatná a memóriák dual-ch. működését,
és az is jobb volna ha nem nyavalyás kis VIA® KT400-as chipszetje lenne.
-De az hogy a vga-t nem hajtja ki rendesen az nem a lap hibája hanem a cpu-é,
ami ebben az esetben éppen megfelel a 6600GT mellé. -
Blood Mage
senior tag
-
nygma
addikt
válasz Blood Mage #7905 üzenetére
Ha nem szeretnél semmit tuningolni jó lesz az a lap ahhoz a ramokhoz...
-
Gorneck
legenda
válasz Blood Mage #7908 üzenetére
Az a helyzet, hogy fsb*2...400fsb*2 az már 800 a ramoknak...innentől már minden mhz ajándék.
A lap bőven tud 500fsb-t. Kérdés mit tud a ram és a proci.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
SwissSwatch
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hozzáértők mit szólnak ehez a konfighoz? Körülbelül mennyit érdemes adni érte?
Abit NF7-S alaplap
AMD 2800+ Barton processzor
ATI Radeon 9800Pro 128 Mb videokártya
2X256/400 DDR-RAM
Ház
Hűtő
Floppy
160 Gb Samsung winchester
Gigabyte CD/DVD+/-RW/RAM íróKöszönöm,
-
joi29
őstag
válasz SwissSwatch #7910 üzenetére
-Itt kérdez rá biztos pontosabban be tudják lőni a cucc árát.
-Mire szeretnéd használni? -
Blood Mage
senior tag
No, mind1, megrendeltem a memot Ipon-ból, remélem nem lesz semmiféle gond az alaplappal... kár hogy a gépem többi része csak 1hónap múlva lesz meg... de most olcsó volt, a ram
-
nygma
addikt
válasz Blood Mage #7912 üzenetére
Ha egyben lesz a géped jelentkezz és a procit kicsit tuningolhatod,segítünk...
-
Dawe88
csendes tag
Köszönöm!
Bepróbálom akkor a jelenlegi lappal, aztán meglátjuk mi lesz belőle...
Mégegyszer kössz mindenkinek!(U.i: azért írtam, hogy 200MHz-es RAM-ok, mert nem 400-asok... )
-
Roland35
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen alaplapot vegyek max 22k. én ezt néztem ki... csak a chipseteket nemismerem... szerintetek jó ez a chipset...? P35
[link],, Arcom piros szemem ragyog, ha kerestek szarni vagyok!"
-
dchard
veterán
Naponta egyszer lehet uppolni, nyilván azért tettem, mert senki nem reagált.
Bios reset megvolt, kábelek átnézve stb., a probléma az, hogy minden alkatrész jó, a táp is, és egyszerűen nem kapcsol be a gép. Bekapcsoló gomb és a zsinórja nem is lehet rosz, mert mikrokapcsolósak a BTX-es lapok. De mikorkapcsolót és megnéztem is az is jó.
A gond hogy áram alá sem kerül a lap, tehát maga a post nem indul el.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
greatchaos
addikt
válasz SwissSwatch #7923 üzenetére
beáraztam
-
NFree
addikt
Kellemes jó éjszakát mindenkinek
azt szeretném kérdezni ,hogy mi a külömbség tuning szempotjából a két alaplap között :
ASUS P5K premium és a P5K Pro között ?
Ha jól tudom mind a kettőnek 8 fázisu a proci áram ellátása ?
Csövivga
-
raskolnikoff
őstag
Nem tud esetleg vki olyan lapot amelyiken elfér a Scythe Ninja és az OCZ Reaper (heatpipe-os)? Sajnos a cpu fan-je nem fér el a ramoktól/a ramok nem férnek el a fan-től.
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
goodboy007
senior tag
Hali!
A következő lenne a probléma:
A gépem indulásakor olyan 30-szor végigmegy a csík a bootoláskor, pedig régebben a 3.4. után indult a rendszer. Régebben olvastam, hogy ez az s939-es széria hibája és az IDE eszközökkel kell átkötni, hogy megoldódjon. Nálam azóta van ez a hiba, hogy kitisztítottam a gépem és átszereltem egy másik házba és máshogyan kötöttem be a kábeleket. Valaki felvilágosítana, hogy pontosan mitől is van ez a hiba és hogy lehet megszűntetni?
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Tigi
őstag
Hali
Q9300 alá szeretnék venni relatíve olcsó deszkát, de sajna korlátozottak a lehetőségeim.
Asus iP35 P5KC
Asus iP35 P5K PRO
Gigabyte iP35 GA-P35-DS3
Gigabyte iP35 GA-EP35C-DS3REzek a lapok jöhetnek szóba ár és választék miatt.
Melyik az amelyik biosfrissítés nélkül is felismeri az említett procit?
Mivel nem lesz lehetőségem régebbi procival frissíteni, hogy felismerje a Q9300-ast, és egyébként is melyik lap a jobb?Előre is köszi.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
nygma
addikt
válasz goodboy007 #7931 üzenetére
Üdv!
Szedd szét a kábeleket és dugd össze újból őket,valószínű megoldódik a hiba ha ez a baj...
Ha nem oldódik meg próbáld újratenni a Windows-t...
Ennyit tudok javasolni...
-
pok.tom
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
válasz raskolnikoff #7927 üzenetére
ugye hogy nehéz ilyet találni?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
pok.tom
aktív tag
válasz goodboy007 #7931 üzenetére
én az alaplap cdről nem szoktam feltepíteni az ide drivert és akkor tök gyors 1csik se megy le induláskor
-
Dot
őstag
Helló!
Haverom vett Gigabyte GA-N650SLI-DS4L alaplapot, 1. észerevételem az volt, windows install után, hogy az északi hídon lévő borda kb 70°C azaz a kezem alig viseli el 1mp-ig Nem meleg ez 1 picit?
A cpu hűtője/alap intel/ fújja rá a levegőt de az édeskevés. Az everest 40°C nak jelzi az északi hidat.
Az előző alaplapját /ASUS P5N-MX/ et ezért cserélte le, mert az északi híd túlmelegedett.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Tigi
őstag
válasz raskolnikoff #7940 üzenetére
Köszi.
Akkor valszeg az lesz, amúgy is afelé hajlottam.
-
Tigi
őstag
Köszi.
Mostmár biztos, hogy Giga lesz.
Attól félek, hogy úgyjárok mint haver, megvette a P5E-t és elsőre elindult neki a gép, de többet nem amíg egy régebbi procival fel nem frissítették a biost, csak azt nem értem, hogy akkor elsőre miért indult elMivel nem nekem lesz a gép lehet, hogy inkább egy E8400-ast hozatok bele mert nem szeretek kockáztatni.
-
Tigi
őstag
Igazság szerint az én procimmal is meglehetne csinálni, csak vagyok annyira szerencsétlen (tapasztalat), hogy ha 1szer szétszedem a gépem akkor utánna tuti, hogy valami nem lesz jó és ezért nem kockáztatok.
Tehát 2 lehetőségem van:
1. Kockáztatok és megveszem a cuccot aztán majd járok utánna ha nem működik.
2. Az E8400-est veszem meg.Hétfőig még eldöntöm.
-
dzsambo
tag
Lenne egy kis problémám. Van egy asus p2b-s alaplapom és 192Mb rammal és 4Mb-os videókártyával stabilan megy, de ha a ramokat felbővtem 256Mb-ra vagy a videókártyát 32Mb-osra akkor nekiáll a ramokat leszámolni és net is elszáll rajta. A bios a legfrisseb és a tápkondikat is kicseréltem. Én vagyok szerencsétlen vagy állítani kell valamit. Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest