Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz EmberXY #3102 üzenetére
Nézz fel a mindmeghalunk.com-ra. Vannak ott cifrábbak is.
-
Bjørgersson
félisten
Mintha egy kis fájdalmat éreztem volna olvasás közben.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
localhost
Közösségépítő
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Kernel
nagyúr
válasz zoo8800 #3110 üzenetére
Még szerencse, hogy nem így írta:
50.000
Ettől tudok még hülyét kapni, egyszer írtam is valamelyik Indexes majomnak emiatt. Mert nem elég, hogy fórumokon ezt kell látni időnként, de még egy cikkírótól is? Egyszerűen nem értem, hol tanítanak ilyet? Magyar iskolában ezt tanulta?
Mi akar ez lenni? 50? De nálunk tizedesvesszőt tanítanak, ha jól tudom, tehát értelmezhetetlen.
Hogy angol szokásokat majmol, az már a legkevésbé érdekel.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
zoo8800
veterán
válasz ígyvanferi #3114 üzenetére
Én pedig ponttal szoktam tagolni nem tudtam, hogy helytelen.
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz zoo8800 #3115 üzenetére
Ha a számokat számjeggyel írjuk, az öt- vagy ennél több jegyű számok írásában a számjegyeket a hátulról számított szokásos hármas számcsoportok szerint tagoljuk, s az egyes csoportokat közzel választjuk el egymástól: 1552, 5286, 9710; de: 20 611, 357 864, 5 602 164; stb. [link]
Mea culparip and tear, until it is done
-
localhost
Közösségépítő
"85- Mini hangszóró uj ingyen postával előreutalással csak.
2500 Ft – Abony
Megjegyzés: Kérjük, hagyja masszázs a szín tetszik, othewise küldünk a fekete színt.
A termék jellemzői:
1.Compatible legtöbb eszközzel, amely kihasználja a fejhallgatót.
2.LED teljesítmény mutatója hatalom és a töltés.
3.360 fokos hangteret intergrates kúp design egy egyedi építésű hangszóró a projekt hangot minden irányban.
4.A 1.4 mélynyomó, a vákuum bázis kínál mély és gazdag hangzást HI-FI eredmény.
5.Pioneering szabadalmaztatott technológia: hosszabbítható rezonancia a basszus doboz technológia lehetővé teszi, erősebb hatást.
6.New fogalom integratív hordozható mini hangszóró, kis tömege játszhat a központja.
7.Embedded típusú lítium elem, az USB-kábel vagy a hálózati adapter töltés.
8.More kényelmes és felhasználóbarát, költségtakarékos pruphase elemeket.
9.Built, újratölthető lítium akkumulátor minden díj tarthat 3 - 5 órán át. További részletek a hangszóró: Típus: hangszóró erősítő kimenet: 2.4w Értékelés Teljesítmény: 2.2w Méret: 50mm (W) x 50mm (L) x 35mm (H) /1.97 '' (W) x 1,97 '' ( L) x 1,38 '' (W) (kb.) Socket Méret: 3,5 mm-es hangszóró: 36mm Micro hangszóró, 4 Ohm Frekvencia átvitel: 200 Hz - 20k (Hz) Singal-zaj:> 89dB torzítás: <0,5% Akkumulátor feszültség: 3.7V akkumulátor töltése Feszültség: 4.2V töltési idő: DC (2.5Hours), USB (4hours) A csomag tartalma: 1 x USB Power Input kábel 1 x mini hangszóró"¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Villámkérdés:
'Dínomdánom', vagy 'Dínom-dánom', esetleg 'Dínom dánom' a helyes?
Én az elsőre szavazok.Köszi!
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
zoo8800
veterán
Nokia lumia 930 32gb fűgetlen
Nokia lumia 930 32gb fűgetlen fekete. Doboz töltő. Meg fekete tok. Win10 rencer fut rajtarip and tear, until it is done
-
Vanir
veterán
usb-ét
-
zoo8800
veterán
elado a képeken látható olel astra ami mekimélt álapodban van redszeresen szervizelt jo erös motoral és váltoval jo karoszériával viszont egy helyen található hibát a tak beöntö ajtonál van korodálás azon kivül semi kulturált utastérel és jo futomüvel garantált 4-5 literes fogyasztásal az ár irány ár.elado a képeken látható opel astra ami redkivülien megkimélt és jo álapodban van jo motoral és váltoval rozsda mentes karoszériával kulturált és szakadás mentes utastérel és jo futomüvel garantált 5-6 literes fogyasztásal autobeszámitás lehetséges az ár irány ár.
rip and tear, until it is done
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #3145 üzenetére
A második mondat teljesen hibátlan, van még remény...
Ha nem vagyok indiszkrét, lehet tudni, hogy hány éves az illető?Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #3146 üzenetére
Először tizenpárnak saccoltam volna, de így, hogy piacra jár zőlcséget venni.
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #3149 üzenetére
Mindegy, de kiraknám a sivatag vagy az óceán kellős közepére úgy, hogy csak teljesen polkorrekt módszerekkel jöhetne haza...
Egy hülyével kevesebben lennénk.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs