Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Újlenyomat olvasó...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz zoo8800 #2161 üzenetére
Ez egy terjedő jelenség sajnos, én is "figyelem" egy ideje, ez nem más, mint a "copy-paste újságírás", már ha egyre gondolunk...
A linkelt oldal mellett még az ismertebbek közül az Index is ilyen, bár azt egy ideje nem olvasom.
Sajnos gyakori, hogy a cikkekben két egymást követő mondat / bekezdés sem függ össze, sokszor még ellent is mondanak egymásnak. Jól látszik, hogy akiösszeloptaösszeollózta, az nem vette a fáradtságot arra sem, hogy legalább egyszer átolvassa és értelmezze, és ezért még pénzt is kapnak, ez a bosszantó...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz localhost #2169 üzenetére
Mit nem értesz ezen?
Az 1.1-es fejezetben van egy hangfal, ami eladó. Továbbá lent a mélyben van még egy "100w" típusú erősítő, felette van egy ugyanilyen típusú hangfal.
Az erősítő 13000 m mélyen van, a másik csak 5500 láb (ft) mélyen található.
Az egész berendezést pedig egy 30 cm mély műhelyben használták bulizásra, de még nincs befejezve (a fejezet).Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz enginev3.0 #2187 üzenetére
A "devices" szó tűnt fel először, azt hittem, hogy angolul van, de kiderült, hogy (sajnos) "magyarul". És még 11-en be is lájkolták hájjákmeg...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz enginev3.0 #2192 üzenetére
+ Tibii91:
A "Zoro" is kemény, a "Jozsi"-n nem is csodálkozom, Marikának meg szerencséje volt, hogy nincs benne semmilyen furfangos nyelvtani elem (bár nyilván őt sem zavarná különösebben).
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz enginev3.0 #2198 üzenetére
Gyanús ez nekem, túl jól kezdődik...
"A mai naptól..." - túl hibátlan, aztán jön a többi... Az "m" betűt is megtalálta, de az "ember" szóból már kimaradt... Aztán a bonyolult műveleteket igénylő "és" szó, tökéletesen leírva, nem lehet, hogy ez egy troll?Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #2218 üzenetére
Ha a mondatkezdést nem is, de az idegen szavakat legalább nagy betűvel írja...
Még az aláírásában is hemzsegnek a "bugok"...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #2229 üzenetére
Lehetséges, sok mindent "átvett" a világ már a magyaroktól... (számítógép, atombomba, stb...)
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #2238 üzenetére
Nekem egy Szécsényi István nevű osztálytársam volt...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #2241 üzenetére
Az elsőt még láttam tegnap, a másodikat csak most... Kiejtés szerint ír...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Találtam egy gyöngyszemet...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #2259 üzenetére
Az is egy kuriózum volt, már ha egyre gondolunk... (bézbózütő díjas)
szabogabor10: ez is egy érdekes dialektus...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #2275 üzenetére
Mondasz valamit, még a nevét is elírta, Tibii lett belőle...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #2282 üzenetére
Ez igen.
Bár helyesbítenék, 64 szó, egy "h" betű, egy vessző és egy pont.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz Krystal_s #2307 üzenetére
"Lehet csak számomra volt ekkora döbbenet, hogy az országban mennyien nem tudnak beszélni és írni, de azért büszkén interneteznek."
Ma már a közösségi oldalak teret adnak annak, hogy az ilyenek mutogathassák magukat, és meg is teszik. Régebben talán a kevésbé elterjedt internet miatt hittük, hogy kevesebben vannak. A 90-es években az általános iskolában nekem is voltak ilyen osztálytársaim, olyan helyesírással, hogy az már katasztrofális volt. Jót nevettünk az ilyesmin, de akkor még főleg csak az iskolában volt számítógép, így otthon ez már nem köszönt vissza, ma már minden percben ezzel találkozunk.
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest