Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:20

LOGOUT.hu

avast! összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3088) thyeby válasza LamerGyuri (#3086) üzenetére


thyeby
őstag

Először is nagyon hálásan köszönöm a hatékony segítségedet a linkjeid által!
Gyakorlatilag Te élesztetted fel számunkra a Turbo Pascal 7.0-t - kifogástalanul megy a delay eljárás (ami eddig nagy galibát okozott), és kezdhetjük a fiammal a fejesugrást a programozás alapjaiba.

Az off-ba terelt kósza gondolatodra is reflektálnék:
Annak minden betűjével maximálisan egyet értek. Alapvetően két fő oka van annak, hogy felélesztettem értetlenkedésedet, ám mindkettő nyomós ok. Első az, hogy nem tudtam arról, hogy a DosBox-nak van, és még él is (múzeumi dolog ma már a DOS) a saját honlapja. A Google a Chip Magazint hozta fel hamarabb, és én szépen bekaptam a horgot. Bíztam abban, hogy mint patinás és elég hozzáértő csapat lévén jó helyen járok. Ez naivitás volt részemről, tanultam is belőle. (Úgy tűnik, hogy valóban fertőzött fájlt tettek közzé.) Van azonban egy még nyomósabb okom. Nevezetesen az, hogy nem tudok angolul. A hajlott kor küszöbén állva már nem is nagyon érzek késztetést, hogy megtanuljak, lévén igen rossz a hallásom, és a nyelvtanuláshoz ez nem igazán jó ómen. Példával is élnék: Mivel Lenovo gépen pötyögök, a drivereket a Lenovo honlapjáról kínlódtam össze. Számtalanszor eltévedtem ott nyelvismeret híján ott, míg végül meglett, amiket akartam. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy nem alakult ki bennem mindaz, amire nagyon érthetően és világosan, valamint méltán utaltál.
Magyarul fogalmazva ami Neked néhány egérkattintás volt, és önzetlenül meg is tetted ügyem érdekében, az számomra fél délután kilátástalan bolyongást jelentett volna kétséges végkifejlettel.
De hogy valami plusz értelmet is adhassak válaszomnak, jelzem, hogy bennem maradtak a nem is kifejezetten nekem szánt "kósza gondolataid", mert számomra itt a PH-n szokatlan eleganciával világítottál meg evidenciákat, amiknek valóban híján voltam. És ezért köszönettel tartozok. Amikor megkaptam egy csokorban több irányú hatékony és diszkrét segítségedet, akkor ezt éreztem: Ilyenekért éri meg az internet előfizetés.

Több fa van, mint asztalos!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.