Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:20

LOGOUT.hu

avast! összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2251) mrszitya válasza Ryder62 (#2250) üzenetére


mrszitya
senior tag

Állandó védelmek / Fájlrendszer védelem / Szakértői beállítások / Kizárások

Alapvetően a fenti helyen zárhatsz ki. Ha esetleg a viselkedés védelem jelez, az itt keresendő: Állandó védelmek / Viselkedés védelem / Szakértői beállítások / Megbízható folyamatok. Weboldalt értelemszerűen a Webvédelemnél lehet, ugyanígy.

[ Szerkesztve ]

(#2252) Ryder62 válasza mrszitya (#2251) üzenetére


Ryder62
őstag

Köszi.

(#2253) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Nem értem nem egy avast antivirus freet regisztráltam már,de ezzel nem boldogulok meg kértem a licenc kódott meg is kaptam emailben de nincs hova beírni,csak az a lehetőség van hogy licenc fájlt lehet beszúrni de nekem csak számsor van mi lehet az oka?

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#2254) Ryder62 válasza Pityu. (#2253) üzenetére


Ryder62
őstag

Tudtommal már nem kell kulcs. Elég rámenni a regisztrációra pár dolgot kitölteni (név, email stb) és regisztrálni. Innentől kezdve egy évig jó az avast.

(#2255) Pityu. válasza Ryder62 (#2254) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Nekem emailben akkor kulcsot küldött és az be kell írni oda ahova írja de nekm nincs olyan menüpontom,csak az hogy valami reg fájlt szúrjak be

A képen azt írja hogy regisztrált de amúgy azt írja ki hogy a regisztrációbol 0 nap van hátra,és van egy piros x hogy nincs kapcsolat az vastal vagy mi és frissiteni se tudom így az adatbázist

na pont ezt írja ki nekem is mint itt a képen és nem tudok így semmit sem kezdeni pedig frissíteni kéne

[link]

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#2256) Dontorrent


Dontorrent
tag

Sziasztok. Sokat agyaltam azon,hogy az Internet Securityt vagy az Antivírust tegyem fel a gépemre. Végül maradtam a 365napos Antivírusnál.Azt szeretném kérdezni,hogy ez is védi olyannyira a gépem a behatolásoktól mint az Internet Security,vagy csak csekély mennyiségben figyeli?

Köszönöm! :R

(#2257) McClane válasza Dontorrent (#2256) üzenetére


McClane
aktív tag

Itt össze vannak hasonlítva a verziók [link].

(#2258) mrszitya válasza Dontorrent (#2256) üzenetére


mrszitya
senior tag

Ha jól gondolom, Te akkor az Antivirus Pro-t raktad fel. Már a Free verzió is elegendő védelmet nyújt, több olyan extra szolgáltatás is van már ebben is, amit más gyártó a fizetős termékébe sem tett (még) bele (pl. AutoSandbox, Webvédelem.)

A Pro változatban már kézileg is lehet programokat elkülönítve futtatni a Sandboxban*, így pl. a böngészőt is, valamint a SafeZone (Védett zóna) funkció révén a böngészővel biztonságosabban lehet banki és egyéb kényes ügyleteket folytatni, így esetlegesen a gépen futó kémprogram nem férhet hozzá elvileg a böngészőben megadott adatokhoz.

Az Internet Security még egy tűzfallal és egy spamszűrővel bővebb. A tűzfal inkább csak Windows XP alatt lehet hasznos, Vista és a 7 beépített tűzfala már jóval fejlettebb, Avasté nem tud igazából többet.

Sandbox: "egy olyan speciális lehetőség, amely segítségével a gyanús alkalmazások egy elzárt környezetben kerülnek futtatásra (elindításra) anélkül, hogy azok bármilyen veszélyt jelenthetnének a rendszerére, vagy az egyéb fájljaira."

[ Szerkesztve ]

(#2259) Dontorrent válasza mrszitya (#2258) üzenetére


Dontorrent
tag

Szia. Nem,nekem a free van fent. Viszont most,hogy említed a böngészőmet,lehet valami köze az Avast-nak ahhoz,hogy nagyon sok esetben nem tudom megnyitni a Firefoxomat? Többszöri próbálkozásra igen.De ugyanez a gáz a Chrommal is. A hiba üzenet a következő szokott lenni: A Firefox működése leállt,a windows nem tudja megnyitni. Majd: keressen megoldást az interneten és zárja be a programot.Katt.erre,és bezárja,de utána sem történik semmi.vagy ha igen,kínlódással csak.

(#2260) mrszitya válasza Dontorrent (#2259) üzenetére


mrszitya
senior tag

Nem valószínű, hogy Avastnak köze lenne hozzá, nálam nincs ilyen gond a FF-xal. (Csak Avast Pro vagy IS tudná a böngészőt sandboxba tenni.) Valami más oka lehet szerintem. Egyéb tünetek esetleg?

(#2261) kranazoli válasza mrszitya (#2258) üzenetére


kranazoli
senior tag

"A tűzfal inkább csak Windows XP alatt lehet hasznos, Vista és a 7 beépített tűzfala már jóval fejlettebb, Avasté nem tud igazából többet."

Teljes mértékben egyetértek!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2262) Dontorrent válasza mrszitya (#2260) üzenetére


Dontorrent
tag

Szia. Egyéb tünetek nincsenek.csak amiket leírtam.

(#2263) mrszitya válasza Dontorrent (#2262) üzenetére


mrszitya
senior tag

Nehéz erre bármit mondani, kevés az információ. Ami furcsa, hogy azt írod, két böngészővel is hasonló összeomlások vannak. Lehet ennek oka például driver-probléma (videókártya főleg), esetleg a vírusirtó (ha igen, akkor egyébként ahogy írtam, valószínű nem a sandbox miatt) vagy valami más. Ha gyakori a probléma, esetleg megpróbálhatod egy másik vírusirtóval mi a helyzet a két böngészővel, illetve ha régi a videó-drivered, nézd meg, nincs-e újabb.

(#2264) Dontorrent válasza mrszitya (#2263) üzenetére


Dontorrent
tag

Rendben,megpróbálok minden lehetőséget! Köszönöm! :R

(#2265) DS39


DS39
nagyúr

üdv!

olyan kérdésem, "problémám" lenne az avast-tal, hogy ugye be van állítva hogy a vírusdefiníciós fájlokat automatikusan frissítse, beállítottam hogy 720 percenként (azaz naponta kétszer) csekkolja van-e újabb verzió, ennek ellenére minden windows indításkor, újraindítások után ellenőrzi, és ez eléggé meglassítja a windows startupot, mert a többi szolgáltatásokkal együtt indul ez is, és akadozóvá válik a működés így az elején.
szóval miért nem csak a megadott időközönként ellenőrzi? (megnéztem az ütemezett feladatok között, services.msc-ben is, semmilyen külön avast update szolgáltatás sincs beállítva hogy induljon együtt a win-nel csak maga a vírusirtó program)

köszi előre is a tippeket, ötleteket, hogy lehet ezt "megjavítani" :)

[ Szerkesztve ]

(#2266) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Nem tudom néha lassabbnak érzem a netet és valahol azt olvastam lehet az avast miatt szerintetek?

ezt az infót olvastam

"Szerintem a legjobb virusírtó program. Kedves Nóra és Attila nekem is ez volt a problémám, az internet lassú volt. A virusírtó programban a web-oldal beálításánál kell átálítani, hogy ne legyen ilyen lassú a net.

Leírom a pontos beállításokat, hogy gyorsabb legyen a netetek. Web vizsgálat - szakértői beálítások bejelölni, hogy csak a kijelölt fájl típusok ellenőrzése. A kizárásokban pedig kizárandó a URL-ek és a MIME típusok. Az érzékenyseget is lejebb kell veni. "

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#2267) mrszitya válasza DS39 (#2265) üzenetére


mrszitya
senior tag

@DS39

Ilyen indulás utáni belassulás nálam is volt már tapasztalható. A böngésző (Firefox) indulását szokta szépen meggátolni például, amíg le nem zajlott a frissítés. Viszont talán a legfrissebb verziónál ez már nem vehető (különösebben) észre.

A frissítési időt hiába állítottad, az nem befolyásolja azt, hogy indításkor/újraindításkor csekkoljon. Fog mindenképp. Rebootnál, indításnál gondolom mindig újrakezdi a számolást. Tipp: talán a Beállítások/Frissítések pontban, a paraméterekkel tudnád ezt a dolgot befolyásolni.

@Pityu.

Ha webvédelemmel rendelkező antivirust használsz, számolni kell a net kismértékű lassításával. Erre, itt a fórumban, más antivírusoknál is szoktak panaszkodni.
A lassulásnak a ping (válaszidő) növekedésében szabad elvileg érződnie.
Ez azt jelenti, hogy aktív webvédelemmel például némileg lassabban töltődhetnek be a weboldalak, mert maga a gépek (saját és honlapot tartalmazó szerver) közti kommunikáció zajlik lassabban. (Mondjuk 36ms helyett 89ms alatt történik visszajelzés.) Maga a letöltési sebesség viszont nem szabad, hogy csökkenjen.

Próbálj ki egy speedtest-et aktív és de-aktív webvédelemmel (többször is futtatva) és hasonlítsd össze a ping időket.

[ Szerkesztve ]

(#2268) DS39 válasza mrszitya (#2267) üzenetére


DS39
nagyúr

köszi, hát ez elég tré.

most bekapcsoltam hogy csak az egyéb rendszerszolgáltatások betöltése után töltse be az avast szolgáltatásokat, minimálisat javított, de hát...
a frissítési paramétereknél már korábban kivettem a pipát az elől, hogy "a számítógép állandó internetkapcsolattal rendelkezik", hátha akkor majd nem próbálja meg egyből indulásnál, feltételezve hogy úgysincs net, de leszarja :D

jelenleg úgy használom hogy csak értesítsen ha elérhető új frissítés, így legalább a telepítési fázis nem rögtön indulás után történik meg.

[ Szerkesztve ]

(#2269) sanyek2


sanyek2
senior tag

Sziasztok!

Alapjáratban feldobott az avast! egy ablakot, amiről nem tudom mi, mert még sosem volt ilyen.
Ti tudjátok mi ez?

(#2270) Pityu. válasza mrszitya (#2267) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Köszi ezt a sebesség mérős dolgot ki fogom próbálni

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#2271) mrszitya válasza sanyek2 (#2269) üzenetére


mrszitya
senior tag

Ezt a Windows dobta fel, mert az avast! GUI-ért (kezelőfelületért) felelős fájlja hibába ütközött memóriába írás közben. Ilyennel még nem találkoztam személy szerint avast!-nál. Ha többször nem találkoztál vele, akkor talán csak valami egyszeri hiba volt. Okés minden a rendszerrel, a működésben nincsenek esetleg zavarok? Avast! rendben működik a hibától eltekintve?

[ Szerkesztve ]

(#2272) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

New BETA 7.0.1468
This program update contains the following major features:
* Outlook plugin
- Fixed crashes
- Fixed unwanted subject changing
- Improved performance
* Improved stability of WebRep plugins
* Better tracking of BETA experience (automatic reporting of build stability)
* Improved performace and stability
* Compatibility with Win8 Action Center

Known issues:
* Win8 problems - work in progress (should be ready next week in the second beta)
- WebRep plugin for IE
- Glitches in METRO UI
- Sandbox stability
* avast! Free registration is not working
[link]

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#2273) kranazoli válasza ƵøŁĭ (#2272) üzenetére


kranazoli
senior tag

Dánkesőn!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2274) Vardar


Vardar
tag

Sziasztok!
Két kérdésem lenne avasttal kapcsolatban. Először is, milyen tűzfalat ajánlotok hozzá, ami ingyen van, és jobb mint a Win7 alap tűzfala és nem akaszkodik össze az avasttal? Én személy szerint a Comodora gondoltam.
Másodszor pedig csak a Pro verzió kiváltsága az, hogy a böngészőt sandboxba rakja. Nem lehet az ingyenes verziónál is ezt valahogy megoldani? Hogy "vírusnak" lássa a böngészőt akár csak 1 másodpercig is, és onnantól kezdve sandboxba kerüljön? Valamint még ezzel kapcsolatban, hogy sokat jelent a böngésző sandboxozása? Megéri előfizetni rá?

(#2275) mrszitya válasza Vardar (#2274) üzenetére


mrszitya
senior tag

A sandbox témáról:

Ha vmit sandboxban futtatsz, akkor az azt jelenti, hogy a cucc egy elkülönített területen lesz elindítva, amiből nem juthat ki (elméletileg). Azaz nem férhet hozzá a kritikus pontokhoz a gépen, mondjuk nem tudja magát a legközelebbi újraindítást követően elindítani automatikusan, vagy módosítani sem egy rendszerfájlt. Mindezt úgy, hogy egy normál program, illetve egy ilyen esetekre még nem felkészített vírus ezt nem is észleli. Minden amit csinál, azon a területen jön létre, amit a sandboxos program biztosít neki/felügyel.

Persze nem áthatolhatatlan védelmet jelent ez, de nagymértékben növelheti a gép biztonságát. Böngésző esetében, például ha van egy biztonsági rés, ami révén a támadó weboldal hozzáfér valahogy a géphez, akkor a sandbox miatt eredménytelen lesz a dolog.

Persze mindennek megvannak a hátrányai is. Bizonyos programok esetleg egyáltalán nem működnek sandboxolva (ez ritka), vagy hibák jelentkezhetnek (erre már nagyobb az esély). Böngésző esetében, ha nem elég okos a virtualizáló program, akkor az abban létrehozott könyvjelzők, előzmények, beállítások, stb. elvesznek, ha töröljük az elkülönített terület tartalmát.

Avast Pro ezen funkciójáról nem tudok nyilatkozni, mennyire okos, de ott a próbaverziója, nézd meg, ha kíváncsi vagy rá.

A Sandboxie nevű programmal (telepítőben magyar nyelv választható) tudsz még próbát tenni, ami nem ingyenes, de gyakorlatilag majdnem minden fontos funkció időkorlát nélkül használható benne, csak figyelmeztet a 30 nap után mindig, amikor benne indítasz valamit, hogy meg is veheted a teljeset. Ebben jól futnak a böngészők is, és konfigurálható is elég jól.

(#2276) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

*** RC Build 7.0.1472 ***

Changes in this build:
* Finalized METRO UI stuff (notifications, icons, etc.)
* WebRep plugins are now working correctly in all major browsers
* Fixed network problems on Win8
* Fixed various crashes/BSODs based on BETA reports

Known issues:
* Investigating occasional crashes on Win8 related to a new network driver
* Waiting for the final review of Win8 logo program from Microsoft

[link]

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#2277) lck


lck
senior tag

(#2278) kranazoli


kranazoli
senior tag

WebRep Firefox alatti nem(!) működéséről már van egy raklapnyi hsz a hivatalos fórumon. Tegnap Nekem sem működött, ma még nem tudtam nézni otthoni gépen. Nálatok sem működik?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2279) ƵøŁĭ válasza kranazoli (#2278) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Még most se jó.

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#2280) kranazoli válasza ƵøŁĭ (#2279) üzenetére


kranazoli
senior tag

Pedig Avast fórumon már írták, hogy javították és rövidesen megjelenik a tapasz. Lassúak most...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2281) HZoli87


HZoli87
veterán

NEW PROGRAM UPDATE 7.0.1474

This release includes following changes/fixes:

* Win8 BSOD fixed (but still investigating some issues)
* Crashes, freezes on WinXp 64b fixed
* WebRep issues fixed
* Sandbox stability improved

(#2282) kranazoli válasza HZoli87 (#2281) üzenetére


kranazoli
senior tag

Köszi! :R

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2283) Krisz86


Krisz86
csendes tag

Sziasztok

Észrevettem a napokba,hogy meg bolondult az Avast.Torrentbe,ahogy letöltődik egy fájl ami többnyire exe kiterjesztésű felemelkedik az AvastSvc.exe memóriahasználat terén,és egyúttal a virtuális memória is megnő annyira,hogy lefagy már szinte a gép.Pár perc múltán fejeződik be az egész.Eddig nem volt ilyen probléma.Nem mai gépem van,de lett nézve másik gépen is és azon sem lett másképp.Erre van valami beállítás vagy ez valami hiba? Külföldi fórumon olvastam hasonló problémát,csak nem nagyon értek angolul...
Ha jól szűrtem ott ki,akkor ez valami búg lehet talán..

[ Szerkesztve ]

(#2284) Viper26


Viper26
nagyúr

Üdv Mindenkinek!

Srácok kellene egy kis segítség...
A helyzet az, hogy nem fut az összes védelem, a védelmek kezelésénél látni, hogy 1 nem fut, és hiába választom, hogy "összes védelem engedélyezése", nem történik semmi, az avast ikon mellett tálcán ott a felkiáltójel.
Van erre valami megoldás? :F :R

Regisztrált természetesen, még 138 napig...

iPhone 14 | FR955

(#2285) McClane válasza Viper26 (#2284) üzenetére


McClane
aktív tag

Heló!

Ilyet nekem is csinált. Újraindítottam a gépet csökkentett módban és attól rendbe jött.

(#2286) Viper26 válasza McClane (#2285) üzenetére


Viper26
nagyúr

Köszönöm, nekem is megoldotta a dolgot! :R

iPhone 14 | FR955

(#2287) McClane válasza Viper26 (#2286) üzenetére


McClane
aktív tag

Örülök neki :)

(#2288) laszlo2


laszlo2
csendes tag

Helló.
Az avast azt irja ki,hogy 11.21-én lejár, aktiválási kódot kér.
Megtudja valaki adni a kódot.
7.0.1474 a program verzió.
Előre is köszönöm.

(#2289) Herjan válasza laszlo2 (#2288) üzenetére


Herjan
tag

Szia!
Nem kell kód, megnyitod az Avast-tot, bal oldalon a menüknél a karbantartásra kattintasz majd a regisztrációt választod és újra regisztrálsz, és újra jó 365 napig.

(#2290) laszlo2 válasza Herjan (#2289) üzenetére


laszlo2
csendes tag

Helló.
Nekem a karbantartásnál,nincs olyan,hogy regisztráció csak előfizetés.
Ezt irja ki,hogy előfizetés állapota: próba üzemmódban
Az ön próbaidőszaka 7nap múlva le fog járni.
Pedig már ez a vírus irtó van az év eleje óta.
Ezeket kéri.
Licencfájl beszúrása.
Aktiválási kód beszúrása.

(#2291) Herjan válasza laszlo2 (#2290) üzenetére


Herjan
tag

Akkor valószínű, hogy valamelyik fizetőst töltötted le. Töröld le és töltsd le az Avast free antivírust.

(#2292) Noxy


Noxy
veterán

Vajon mitől dobta be a szunyát Win8 alatt? :DDD

[ Szerkesztve ]

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#2293) Viper26 válasza Noxy (#2292) üzenetére


Viper26
nagyúr

Álmos lett. :DDD

iPhone 14 | FR955

(#2294) Valaki26


Valaki26
csendes tag

Sziasztok,
Nem tudom tud e valaki segíteni,de nekem is van egy ilyen problémám az Avastal,hogy mióta kijött ez a 7.0.1474 verzió minden .exe kiterjesztésű fájlokat annyira ellenőriz letöltés és áthelyezés során,hogy lefagy a gépem...Percek telnek el nálam is,hogy végezzen.Mindig Avastot használtam,soha se volt ilyen problémám vele,most ez miatt váltsam le,vagy minden olyan mappát rakjak kivételbe..
Valaki tud valamit erről a dologról? :)

(#2295) mrszitya válasza Valaki26 (#2294) üzenetére


mrszitya
senior tag

Ha még próbáltad volna, uninstalláld az avastot, aztán telepítsd újra. Ez bejöhet.

(#2296) Sztlaci


Sztlaci
aktív tag

Hali!

Hogy lehet régebbi verziót visszatenni?
Ez az utolsó frissítés irtó fos.
Sajnos nekem 3 éves licencem van, mivel kifizettem nem akarok mást használni.
De most használhatatlan az egymagos laptopom, most is ki kellett kapcsolnom, az avast, hogy használni tudjam.

A fenti 3-s végű linkről is a 4-es jön le.

Ötlet?

Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

(#2297) ƵøŁĭ válasza Sztlaci (#2296) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Jelenleg ezt az egy lehetőséget találtam de még ne töltsd le várd meg a többiek reakcióját :[link]

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#2298) mrszitya válasza Sztlaci (#2296) üzenetére


mrszitya
senior tag

Ha még nem próbáltad, akkor érdemes lehet egy újratelepítést csinálni, azaz töröld, aztán telepítsd újra.
Nálam se volt tökéletes a sima ráfrissítéssel, így viszont már rendben van.

(#2299) Sztlaci válasza mrszitya (#2298) üzenetére


Sztlaci
aktív tag

Gyalultam mindent, majd egy korábbi verziót feltettem, de amint a licence fájlt beszúrtam frissítette magát a legfrissebb pró verzióra, annak ellenére, hogy ki volt kapcsolva a frissítés.
Szerencsére az újratelepítéssel egyenlőre jónak tűnik.

Ui.: LiLxWaYnEx kösz a linket! :K

[ Szerkesztve ]

Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

(#2300) batagy válasza Pityu. (#2266) üzenetére


batagy
őstag

Sziasztok!

Win8-on 7.0.1474 van telepítve, és az oldalak nagyon sokszor rettenet lassan töltődnek be.
Számomra úgy tűnik, nem maga a szűrés okozza, hanem valami gond van a csomagok routolásával vagy DNS feloldással, vagy hasonló.
A böngészőben úgy jelenik meg, mintha egy oldal nem lenne elérhető.
Még a belső NAS-om weboldala sem akar betöltődni.
Amint kikapcsolom az Avastot, az oldal azonnal betöltődik.

Néztem a Pityu által ajánlott beállításokat. Ezt állítottam:
1) Web védelem -> Szakértői beállítások -> Web vizsgálat -> Csak a kijelölt fájltípusok ellenőrzése.

2) Web védelem -> Szakértői beállítások -> Érzékenység -> Heurisztikus érzékenység: Alacsony.

Így minden gyorsan betöltődik, de szerintem az a gond az 1)-es beállítással, hogy így viszont szerintem nem szűr semmit. Mert a kijelölt fájltípusoknál viszont nincs megadva semmi.

Nálatok tapasztalat?
Milyen köztes megoldást lehetne találni, melyik beállítások lehetnek még érintettek?

Kösz

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.