- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz
bbsofficial #8732 üzenetére
Én szervízmenüben addig szoktam bacogatni a vízpumpa menüt, amíg ki nem préseli magából a levegőt. Utánna jó.
-
TA68
őstag
válasz
bbsofficial #8732 üzenetére
Próbáld ki Aquaclean nélkül. Ha úgy jó, akkor rossz a szűrő.
-
törölt tag
válasz
bbsofficial #6919 üzenetére
Az a jó, még jók a tömítések és a nyomásfokozó sem koszos. Megnövelt nyomásfokozóval nekem mindig kattan. Gyári kerámia pöcökkel, rugóval már nem annyira.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bbsofficial #6919 üzenetére
Ha a főzőegységet kézzel tekered oda-vissza (a retesz kioldása után), akkor is érzékelhető egy csattanó hang, ami a működés normális része. Van egy bent egy műanyag fül, ami átpattan egy helyen.
-
törölt tag
válasz
bbsofficial #4825 üzenetére
Fúvóka, amiben lerakódhat a tej. Tűvel óvatosan ki lehet piszkálni.
-
tepenzed
őstag
válasz
bbsofficial #4825 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Két probléma volt a Panarelloval. Voltak benne lerakódások, illetve a végén az a műanyag bigyuszka beljebb nyomódott. Kivettem teljesen, jól kitakarítottam a csövet belülről és visszaraktam a műanyagot és teljesen kitoltam a másik végén, ameddig csak ment. Illetve a tejet is érdemes megnézni, múltkor egy másik fajtát vettem, na az aztán képtelen volt normálisan habosodni.
-
jambiyya
őstag
válasz
bbsofficial #3391 üzenetére
Ezek a DM/RM termékek jobbak mint a philips sajátja, vagy ugyanazt tudják, csak sokkal olcsóbban? Úgy értem miért nam ajánljátok csak simán a gyárit?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bbsofficial #3389 üzenetére
Van folyadék is a dm-ben? Én csak ilyen port láttam a neten, de akkor szétnézek, hogy milyen folyadék van
Most hirtelen ezt találtam folyadékban ez az amire gondoltál? [link] -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bbsofficial #3175 üzenetére
2 hét bőven elegendő a penészgombák szaporodásához, hiszen a párás, alig szellőző környezet és táptalaj adott, hőmérséklet is kellemes hozzá. Úgyhogy ezt én nem szoktam kivárni, hacsak nem felejtem el véletlenül.
Egyik régi Saeco utasításban láttam (lényegileg azonos főzőegység), hogy minden nap végén vegyük ki és öblítsük le meleg vízben.
Ezt mondjuk túlzásnak találom, hacsak nem céges használatnak van kitéve a gép. Otthoni használatnál 1-2 hetente lezuhanyzom, éjszaka megszárad, ennyi csak.
-
rigoberto
őstag
válasz
bbsofficial #3175 üzenetére
Nálam is penészesedik.
-
törölt tag
válasz
bbsofficial #2986 üzenetére
Zsírra nem tudok, vettem valami kimértet ami kávégéphez jó de sokkal ragacsosabb mint a gyári. Az Oxett a meg folyik. Van akinek nem!
Tömítést én a kávégépboltból vettem eddig. 275 forint, érdemes pár dolgot összevenni, hogy megérje a posta. -
nyikszi
őstag
válasz
bbsofficial #2975 üzenetére
Ezek mennyire megbízhatóak?
-
Bacusuz
őstag
válasz
bbsofficial #2975 üzenetére
köszi mindenkinek
esetleg aldis, lidl-ös dm-es megoldás arany középút? ők nem forgalmaznak ilyesmit? -
törölt tag
válasz
bbsofficial #2900 üzenetére
Ott gyárilag is viszonylag sok gőz jön fel, ezért nem is érdemes őrölt kávét önteni bele.
Eleinte filterpapírból hajtottam bele tölcsért ennek kiküszöbölésére, de sokkal egyszerűbb őrölt módra állításkor kinyitni az ajtót, kivenni a főzőegységet, beleszórni a lefőzni kívánt mennyiséget, visszatenni és őrölt módban lefőzni.
Propelleres őrlővel kicsit megcsapott rooibos teát is le lehet főzni ilyen módon, red espresso, nagyon jól mutat ír kávés pohárban, habosított tejbe öntve, egy kanál mézzel, fahéjjal a tetején. -
tomi5244
őstag
válasz
bbsofficial #2719 üzenetére
Ezt pontosítanád kicsit kérlek, mert nem találok róla infót. Melyik boltnál és milyen feltételek mellett?
köszi
T -
törölt tag
válasz
bbsofficial #2685 üzenetére
Ha sokat gőzölsz, hamarabb kicsapódik a vízkő. Azt hiszem én az Xsmall óta nem próbáltam csapvízzel, de akkoriban hetente kellett vízkőmentesíteni 27-es nk víznél.
-
IG55
senior tag
válasz
bbsofficial #2542 üzenetére
Nem vízkőtelenítettél? A gép nem jelzi, amikor kéne?
-
törölt tag
válasz
bbsofficial #2075 üzenetére
Nagyon sehogy, de szerintem nem kell vízkőteleníteni két hónap után. Miért is kéne? Akár öt szűrőcsere után se kell.
#2076 oszy Éljen éljen!
Ennek örömére legkisebbre vettem az őrlésfinomságot, az aromát meg 1-esre, mert akkor őröl 7 g-ot. A főzet 22 ml lett, ez most már így marad amíg el nem fogynak a maradékok.
Egy 150ml tejből gőzölt lattéhoz ez a jó adag, próbáltam 10g/30ml-t, nagyon erős lett, a fele meg kevés, szóval marad a ~7/21. Kár hogy nem lehet a hosszú kávét beállítani 10/30-ra, hülye szoftveres korlátok, utálom. -
törölt tag
válasz
bbsofficial #1756 üzenetére
Feloldja a kávézsírt, amit a citromsav nem.
-
Gabesz87
veterán
válasz
bbsofficial #1611 üzenetére
Karácsony óra kétszer volt takarítva?
Én hetente elöblítem. Havonta meg kávéolaj-elvátolító/tejkör-tisztító tablettázok.
-
Zolom89
senior tag
válasz
bbsofficial #1611 üzenetére
a használati útmutatóba le van minden kérdésedre írva a válasz, havonta ajánlott elvégezni a karbantartást..
-
csabulaxi
senior tag
válasz
bbsofficial #513 üzenetére
2016 aug-ban 3000.- ft volt ez a kiszerelés, azóta kb az ötöde fogyott el nálam.
-
törölt tag
válasz
bbsofficial #490 üzenetére
A legolcsóbb megoldás talán az utángyártott Brita-kompatibilis kancsós Tesco-s szűrő, ezer alatt van darabja, havonta kell cserélni.
-
törölt tag
válasz
bbsofficial #488 üzenetére
A baktériumok elszaporodása miatt kell legalább 3 havonta cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged