- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
z-csongor #4558 üzenetére
Javít, főleg ha golyós-rugós nyomásfokozóra raksz egy plusz SBS nyomásfokozót. Meg ha az őrlőt szorosabbra tudod állítani mint a gyári minimum. Itt nem nagyon játszik szerepet hogy a kések összeérnek-e, mert már rég összeérnek, mikor még lehet szorítani rajtuk és csúsznak egymáson, mintha rugó feszítené a tárcsákat, vagy maga a forgórész tartó műanyag rugalmas annyira, hogy nem okoz problémát még ha megszorulás határán is dolgozik.
Ilyenkor persze a Delonghi felé billen a mérleg nyelve, de tuningokkal eddig Saeco/Philips ami bevált nekem. Még a Jura sem.
-
MegalodonS
őstag
válasz
z-csongor #3857 üzenetére
Sajnos ezek a gepek nem erre lettek tervezve es allitgathatod az orlest, igazit soha nem fogsz kapni.Inkabb csaladi gepeknek neveznem es mindenkinek kiszolgalja az igenyeit.Tehat ha espresso + ristretto a fo profil akkor ez nem a te geped.Majd talan 5 ev mulva az ujabb tehnologia, megadja ebben az arban azt a minoseget
-
salapp
addikt
válasz
z-csongor #3857 üzenetére
Automata gépek csak őrlőmű utánállítással tudnak 25mp eszpresszókat, viszont a tömítéseik, egyéb részeik nem erre lettek tervezve. Az Esperto egy presszó kávét, előáztatás után 12 mp alatt főz le, de nagyon szépen kihozza az ízeket és olajokat, nem savanyú, nem égett ízű a kávé. Éppen most döntöttem el, hogy veszek egy karost is mellé, néha játszadozni a vendégházba, de nagyon szereti a kis család és barátok is az Esperto kávéját.
-
törölt tag
válasz
z-csongor #3530 üzenetére
Meg kéne nézetned szervizben, ezt a részt: https://youtu.be/MvSc2WAUoDo?t=636
A nyomásfokozót. Vagy tömítést amin elmehet a nyomás. Nem rossz gép, jó eredményt kéne adnia jó kávéval.
Nálam aromahiány egyenetlen őrlés miatt volt, amit imbolygó forgórész és csorba kés okozott. Arra is érdemes ránézni. -
törölt tag
válasz
z-csongor #3530 üzenetére
Ránézésre egy karos gép automatizálva, lehet hogy ki lehet hozni belőle presszót, bár ha fél ricnikkel kell vacakolni ha párásabb a levegő, akkor nem hiszem hogy hozza a naked karos nyomásfokozó nélküli pidelt űrgaggia minőségét. Nincs tapasztalatom. De ez áll tényleg legközelebb a karosokhoz.
-
nyikszi
őstag
válasz
z-csongor #2352 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, de úgy nézem nincs nagy különbség a kettő között. Néha ha jönnek vendégek, akkor szoktam tejet habosítani, de van amikor sikerül van amikor nagyon nem. És ugyanabból a tejből, ugyanakkor egymásután csinálva se egy forma. Ezért lesz majd egyszer egy olyan, amihez csak hozzákötöm a tejtartályt és szenvedjen a gép a tejhabosítással
-
nyikszi
őstag
válasz
z-csongor #2350 üzenetére
Már írtam, én azon főzögetem (Delonghi Etam) és sokszor elcsodálkozom, ha valahol iszok egy kávét, hogy ezt a sz@rt eddig hogy voltam képes meginni
Persze vannak helyek, ahol jó kávét adnak, de már nagyon kevés az olyan.
-
nyikszi
őstag
válasz
z-csongor #2333 üzenetére
Ezzel a Pacificaffe "Ház kávéja" blend-del nem lősz mellé, nekem ízlik. Bár a Pin Up-juk jobban, de most így ünnepekre mindkettőből veszek, fogytán van már a mostani kávé. Nézegettem valamelyik nap a Pacificaffe honlapját és vannak új blendek, ki is próbálnám, de ugye a szállítási díj... A kávégépboltban meg kevés blendet árulnak tőlük, pedig egy köpésre lakunk tőlük
-
törölt tag
válasz
z-csongor #2333 üzenetére
Régi Saeco Xsmall tuningolható volt, őrlőjét tekintve, az újakban már nem lehet összetekerni a késeket annyira, hogy elég finom legyen az őrlemény presszóhoz. Vonatkozik ez az összes új Philips gépre is. Ha valaki talál olyan beszerzési forrást ahol van még régi, szóljon, mert kerámia kést meg motort lehet benne cserélni kb. örökké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- eBay
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest