- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- leslieke farmerzsebe
- Durrogtass
-
LOGOUT.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this_is_why
csendes tag
válasz dethroner #3266 üzenetére
Amit linkeltél Costa, az ennyiért éppen jó még, kóstoltam, rendben van. Mondjuk a Mantaro-hoz képest szinte minden. Én 4 ízben próbáltam a Mantaro-t.
Személyes vélemény:1-1 adag után ment mind a kukába nagy lendülettel. Valódi hulladék. Azok gyártják akik a Bravos-t is. Kb. olyan, mintha a megdöglött Bravos-t átcsomagolták volna. Pedig a marketing része tetszik nekem, arra ment el a pénz.. -
this_is_why
csendes tag
Nekem is DeLonghi-m (ECAM350.55) van, ezen a részen mindig van egy kis minimális víz. Szerintem ezzel nincs gond.
Azt próbáld ki légyszi, hogy tudsz-e külön csak tejhabot készíteni: 2x megnyomod a cappuccino gombot. Nekem volt ilyen gépem emagtól és az nem tudta, ezért vittem vissza, de mondjuk közvetlenül a DeLonghi szervíznek. Elvileg nem is kéne tudnia, de van itt fórumtárs aki 1 évvel korábban vette és akkor még tudta ezt a funkciót.[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
Gratulálok, végre meg lett a gép! Köszi a részletes beszámolót, szerintem igen hasznos lehet másoknak is, akik ilyen gép beszerzésén gondolkoznak.
Az "eszpresszó" amit készít, az véleményed szerint milyen? Mondjuk a Gaggia Classic-kal összehasonlítva ugyanabból a kávéból?pro tipp: amikor a tejtartályt használat után leveszed és eltörlöd a csatlakozásánál, akkor azt megdöntve (mosogató felett) még jön ki belőle pár csepp tejes-vizes lötyi. Érdemes ezt elvégezni mielőtt visszakerül a hűtőbe.
-
this_is_why
csendes tag
Érdemes amúgy a bestbuy topikot olvasgatni, szoktak kuponokat megosztani.
-
this_is_why
csendes tag
Nem gondolom jobbnak a LatteGo-t a DeLonghinál. Én konkrétan az emag miatt írtam hogy azt a gépet nem ajánlom, amit a kérdező linkelt. Ugyanis én megjártam velük már egy DeLonghi géppel, ami nem azt tudta, amit tudnia kellett volna....hosszú sztori, korábbi hsz-kban leírtam.
A DeLonghi LatteCrema system igenis nagyon jó, állítható a habsűrűség is. Elmosogatni is kb. 1 percbe telik a tejtartályt és a rendszert magát. Viszont <=150k-ért nem kapható jelenleg. -
this_is_why
csendes tag
válasz Motion_Blur #2849 üzenetére
Ezt az Emag-os DeLonghi-t nem ajánlom, amúgy a DeLonghi LatteCrema-s rendszerű gépeket igen, csak nem innen (saját negatív tapasztalat alapján).
A Tchibo Esperto Latte verziórol több helyen olvastam, hogy gyenge a gőzölője.Ami jó lehet árban is, az most tényleg egy LatteGo-s Philips 140 körül pl most itt. Vagy a Philips honlapon a fentebb már említett kuponnal vagy amit WaterWave fórumtárs linkelt.
[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
válasz Palesztin994 #2826 üzenetére
Nincs mit! Ez egy ilyen közismert kupon amúgy, szerintem mindig működik.
Majd kérünk beszámolót a gépről! -
this_is_why
csendes tag
válasz Palesztin994 #2811 üzenetére
Amúgy akkor most megrendelted a DeLonghi 23.460.W-t végül?
-
this_is_why
csendes tag
válasz Palesztin994 #2804 üzenetére
Itt egy ízelítő video, amit ma reggel készítettem egy dupla espresso készítéséről a DeLonghi ECAM350.55.B gépemen. Elég közel áll a valódi espresso-hoz szerintem (tuning GC tulajként is mondom).
2020 novemberi pörkölésű Barbera Classico-ból készült. Ez egy igazi nápolyi kávépörkölő üzem REMEK terméke!
5 éves gari van a gépemen nekem is. -
this_is_why
csendes tag
válasz Palesztin994 #2798 üzenetére
Azért az biztos, hogy a DeLonghit egyszerűbb karbantartani. Központi egységet hetente vízbe áztatni, öblíteni és ennyi. Philips/Saeco-nál kell szilikonozni, alaposabban tisztítani. Nézz videokat mindkét gépről.
DeLonghi jó kávét főz azt tanusíthatom. Philips/Saeco nem tudom, de többeknek is van itt.[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
válasz Palesztin994 #2787 üzenetére
Mindenképp írd meg itt, ha meglesz a gép hogy:
1. Van-e főkapcsolója hátul
2. Kihúzható-e a tápkábel a gépből
3. A “Cappucino” gomb kétszeri megnyomásával készít-e csak tejhabot (kávé őrlés nélkül)A W csak a színt jelöli.
-
this_is_why
csendes tag
válasz keke_no1 #2782 üzenetére
Ha 150k a plafon, akkor pl. a Philips oldalán Series2200 LatteGo vagy Saeco PicoBaristo mindkettőt 150 alá tudod kuponozni.
Amúgy ilyen minimális használatra lehet hogy inkább valami Nespresso Lattissima gépet vennék, ami tejes italokat is tud - bontatlanokat találni olyan 60k körül már. -
this_is_why
csendes tag
válasz cipofuzo87 #2746 üzenetére
Pall&Yotz-t mondanám. Van néhány jó blend-je, meg single origin kávéja is. Ő a biztos jól bevált pörkölő, akihez mindig visszatérek. Ha bp-i vagy, akkor a kiszállítást is rugalmasan meg lehet beszélni vele.
[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
Laica esetén ennél jobb deal nincs szerintem, én még novemberben vettem ilyet. A coffee&tea filtert pedig máshonnan, pl. Auchan, de mindenhol olyan 5 és 6 ezer között van (3db-os).
Brita-ról írtak a fórumtársak, nekem nincs tapasztalatom. Elvileg valami Tesco-s filterrel is működik. -
this_is_why
csendes tag
Gratula a géphez, ezekszerint akkor volt még amit írtam. Majd becsatolsz egy képet róla, kérlek? El nem tudom képzelni milyen színű lehet valójában
Nem tudom, hogy lehet-e a víztartályba másik szűrőt tenni. Viszont használhatsz szűrt vizet eleve pl. Laica kancsó tea&coffee filterrel, Brita stb. -
this_is_why
csendes tag
Auchan-ban most 15% kedvezmény van minden kávégépre 01.06-ig. Pl. a DeLonghi ECAM350.55.B 186k elég jó vétel.
-
this_is_why
csendes tag
válasz Dzsuri89 #2724 üzenetére
Gratula a géphez!
Szerintem simán belemegy az italautomatás Dallmayr kávé, csak legyen minél frissebb. Meg gyanítom, hogy ezek magasabb robuszta tartalmúak, ami egy erős reggeli kávénak jó is. Szóval ha olcsón hozzá tudsz jutni, szerintem próbáld ki őket - gondolom több fajta van. -
this_is_why
csendes tag
A 23.123-nak van egy külön “Long” gombja is:
A rövid és hosszú kávén túl, 1 EXTRA recept: LONG: alacsony nyomáson készülő, filteres kávé, dupla őrlési ciklussal, hossz: 160 ml
Ez nekem valami emagos tuti nem itthoni piacos verziónak tűnik, nem erőltetném.. tapasztalatból mondom! Inkább 23.120.B típus számmal keresd.
Az Esam jónak tűnik vagy nézd meg ezt. Nagyon jókat írnak róla ebben a kategóriában itt is, amazonon 18k vélemény alapján 4,5 csillag.[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
Megjött a gép a sparból. Ez egy 2018-as gyártás [link] , szóval tényleg egy megmaradt készletből lehet. 70k-ért Viszont jobb is, mert ezen van még americano gomb, az újak csak espresso és crema gombot kaptak.
[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
válasz mastodon #2690 üzenetére
Én csak jókat olvastam róla. Ez már ráadásul az 1.1-es változat ha jól tudom, szóval egy széria kifutott. Nem hiszem hogy szabadulni akarnak a készlettől. Létezik nem csak Severin hanem Beko, ETA, Koenig, Sencor, Grundig márkajelzésekkel is. 85-nél olcsóbban általában nem kapni.
A spar-os rendelésemet törölték készlethiány miatt... Viszont utána felhívtak hogy mégis tudnak hozni a pesterzsébeti depo-ból.. hát várom most ezt -
this_is_why
csendes tag
válasz mastodon #2655 üzenetére
Ezzel egy kávét lehet főzni egyidőben, mert csak egy kifolyócsöve van. Nincs rajta gőzkar tejhab készítéshez, sem csészemelegítő. Kisebb bab- és víztartály. Nagyjából ezek a különbségek hagyományos automatákhoz képest. Ebből el lehet dönteni, hogy melyek hátrányok is egyben. Részemről a gőzkar hiànya az csak max. Mondjuk egy indukciós tejhabosítóval együtt már a tejes italok sem jelentenek problémát. Van rá viszont 2 év garancia, ami a felújított gépeken nincs. A kompakt méret, érintős gombok, a design , és LED csészevilágítás menők. Rendeltem is egyet szüleimnek ( nekem ott a DeLonghi ECAM350.55 )
[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
ha valakit érdekel esetleg, itt van Tchibo Esperto automata gép elég jó áron
-
this_is_why
csendes tag
Be- és kikapcsoláskor öblít magától az enyém. Pl. az első kávé előtt nyomok egy öblítést pluszba kicsit még átmelegíteni a rendszert.
Megnéztem a leírást: a tejtartályt és részeit lehet mosogatógépben mosni, de csak a felső polcon. Kézzel kb. 40mp alatt elmosod felesleges szerintem ezért mosogatógépbe tenni.
Kicsit állítható a tejcső szöge és a hosszúsága kb. 2-3 centit. -
this_is_why
csendes tag
válasz Gaben360 #2622 üzenetére
Általánosságban azt leszögezhetjük, hogy legyen minél frissebb. Eleve legyen ráírva vagy a pörkölés dátuma, vagy gyártás dátuma (MFD). Amin csak lejárati idő van abból is ki tudod számolni nagyjából. Általában 1,5 - 2 évre adják meg a bolti kávéknál a lejáratot.
Legjobban akkor jársz ha frissen pörköltet veszel, max. 3-4 hónaposat talán, de már ott gyorsan döglik a kávé. A topik összefoglalóban van ajánló hazai pörkölőkhöz, ahol biztosan frisset kapsz. Webshop-ból is olyanból rendelek, ahol feltüntetik a pörkölés dátumát (pl. kávégourmet). De ha még meg is van a kávé, elég sokféle lehet a végeredmény, igen, még automatában is. Ki kell tapasztalni a legjobb beállításokat minden egyes kávéra.Az ízlésről meg annyit, hogy valaki pl. csak kizárólag világos pörkölésű gyümölcsös-savas SO arabica-t vagy a másik véglet aki meg csak sötét pörkölésű magas robuszta tartalmút iszik meg. Pont ez a jó benne! Csomót ki lehet próbálni
[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
Látom, amikor írtam tegnap akkor még raktáron volt.
Amiket korábban írtam itt, és itt - azokon kívül amit látok különbséget, talán az, hogy ennek elöl szemben nyílik a szervizajtaja és ott van mögötte a központi főzőegység (Ezt onnan tudom, hogy elkértem a használati utasítását a DeLonghi-tól, mert a holnlapjukon - ami elég trágya - nincs fent..)
Dzsuri89: ha nem kell a LatteCrema rendszer (tehát hogy fossa ki magából az állítható sűrűségű tejhabot ) akkor szerintem a 350.35 megfelelő ugyanaz mint a 350.55 tulajdonképpen. DeLonghin kívűl én még ezt meg ezt néztem, de nem tudom van-e tapasztalata Gaggia automatával itt bárkinek.
[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
Igen ez DeLonghi ECAM23.460.SB
Ezt vettem itt emagon, ez a butított, ahogy Voice24 is írja feljebb. A magyar DeLonghi márkaképviselet is megerősítette, hogy kivettek belőle bizonyos elektronikát, ezért nem tud önállóan csak tejhabot készíteni, csak kávéval együtt cappuccino-hoz. Vagy csak az emagon árult szerintem alapvetően más piacra gyártott gép nem tudta..(??) Azért gondolom ezt, mert nincs rajta főkapcsoló, nekem ez gyanús.Nekem az a véleményem, hogy a DeLonghi-nál sincsenek a helyzet magaslatán melyik gépük mit tud. (Mondjuk a Euronics-os fehéret megnézném személyesen, mert ott meg azt írják, hogy van rajta főkapcsoló, az lehet nem butított..)
Én ezért visszavittem, a DeLonghi szervízben sem tudtak mit kezdeni vele, csere utalványon adták vissza az árát.
Helyette a 350.55-t vettem, Euronicsban, de ott kibontattam előtte és megnéztem a mellékelt leírást, hogy miket tud pontosan
Ha valakinek nem kell külön tejhab funkció akkor viszont tökjó választás.[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
válasz this_is_why #2541 üzenetére
Cartapani Extra kimaradt a korábbi felsorolásból. Most értem a végére. Tapasztalatok, ha érdekel valakit.
Legjobb eredményt alábbi beállításokon értem el DeLonghi ECAM350.55.B gépen.
Őrlő: 4-5 fokozaton váltogatva
Erősség (aroma): 2/5
Hőfok: legalacsonyabb (~88 fok)
Mennyiség: 30 mlSzép mogyoróbarna crema, klasszik olaszos ízvilág, de nem annyira keserű. Cappuccino-ba is 30 ml ment felhúzva a tejjel, tejhabbal 160ml-ig, finom volt. Bár a neve Extra, a kávé nem az, de mindenképp jó, kb. egy szinten van a Mokasol Gran Bar-ral.
[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
WOW! Szépen összeszedted köszi!
Még úgy láttam van a Perfecta EVO család ami 2020-as és az ESAM420.40 ill. ESAM420.80 tartoznak hozzá. Nem tudom őszintén a design-on kívűl van-e tudásban különbség a Dinamica-khoz képest. Ja mondjuk ezt állítja a Delonghi honlapja "Újdonság! Karcálló rozsdamentes acél csepptálca" ezt erősen kétlem..És akkor most ezek közül melyiket veszed?
-
this_is_why
csendes tag
válasz Voice24 #2559 üzenetére
Összevissza árazzák ezeket. Most pl. 260k emagon az amit én 120k-ért vettem..
Azt nem tudod véletlen milyen hőmérsékleten főznek ezek a Delonghik? 4 fokozat van és én most a legalacsonyabbra vettem - sötétebb pörikhez. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 88 és 94 fok között vannak. Ez tényleg így van? -
this_is_why
csendes tag
Erről írnak jókat, meg egész komolynak néz ki ETAM29.660 akcióban.
Néztem ezt is, de a hátsó víztartály miatt nem lett befutó. -
this_is_why
csendes tag
Szerintem feljebb pozícionált termék. Azt gondolnám, hogy ebbe két bojler van, egy külön a tejgőzöléshez - de ezt csak feltételezem az ESAM miatt.
Két dolog ami nem tetszik benne így videók alapján annyira:
1. A tejtartó a víztartály előtt van. Ha tejes ital készítés közben után kell tölteni akkor szedheted le előle a tejtartályt is.
2. Úgy látom oldalt nem látszik a víztartály, így nem látod mennyi víz van benne még
+1 Nincs külön öblítés gomb - én sokat használom a mostanin.
Amúgy ezek nem nagy dolgok, és jól néz ki maga a gép. -
this_is_why
csendes tag
Köszi! Az érintőgombok jól működnek, reagálnak mindig. A réginek a tekerős italválasztója viszont jobban tetszett, ötletesebb volt. Annyi még, hogy a tejhab készítés ( ami ezen önmagában is működik) és utána a tejcső tisztításnál sok gőz keletkezik. Ez bepárásítja kívülről a kezelőpanelt, remélem nem fog kárt tenni benne. Ja a régiben volt menő Ledes csészemegvilágítás, ebben nincs.
Az utolsó bolti raktáron levő gépet hoztam el a budakalászi euronics-ból 199 990 Ft-ért, de úgy látom rendelni lehet még online.
Az ESAM420.40.B tetszett még nagyon , de gyorsan kellett a gép ezért lett a másik 🙂[ Szerkesztve ]
-
this_is_why
csendes tag
válasz Voice24 #2510 üzenetére
Nem értem én sem miért jó ez nekik, de biztos...
Közben nem maradhattam gép nélkül, ezért tegnap beruháztam egy ECAM350.55.B gépre.
Pár kezdeti észrevétel a ECAM23.460.SB-hez képest:
1. Olaszországban gyártották ezt (nem Romániában)
2. Ki lehet húzni hátul a tápkábelt a gépből és van főkapcsoló is hátul
3. az őrlője sokkal érzékenyebbre van hangolva: a régit 1-esen használtam, itt már 3-ason is majdnem befullad
4. Nincs annyira műanyag szaga már pár kávé lefőzése után sem (ez a réginél sokáig megmaradt)
5. valamivel tényleg halkabb ez az új
6. Kezelése bonyolultabb, szerintem a réginek intuitívabb volt a kezelőfelülete
7. Kávét ugyanolyan finomat főzMajd még írok tapasztalatokat, egyelőre ennnyi.
-
this_is_why
csendes tag
válasz Voice24 #2504 üzenetére
Ma vittem be márkaszervizbe és kaptam érte egy csere utalványt, amit el kell küldeni az emagnak (postán!! ) és ők meg vissza adják a gép árát. Sajnos nem lehetett utólag a funkciót aktiválni, mert hiányzik valami elektronika hozzá a gépből..
A márkaképviselettől kapok 4db delonghis espresso csészét ilyen fájdalomdíjnak -
this_is_why
csendes tag
DeLonghi LatteCrema rendszernél állíthatod, hogy inkább nagyobb hab vagy mikrohab legyen. Jól bemutatja, hogy mit tud ez a video.
Viszont az itt szereplő ECAM23.460 gép már nem képes külön önmagában csak tejhabot készíteni. Ezt a magyar DeLonghi megerősítette nekem, hogy gondolt egyet a gyártó és kivették belőle. Ami szánalmas, mert pl. van itt fórumtárs aki tavaly vette és az még tudta -
this_is_why
csendes tag
"Jó minőségű kávét használok (a világból mindenhonnan rendelem, pörkölőkből ).
Kis igénybevétel : átlag heti 8 cappuccino."
Itt lehet, hogy inkább egy karos gép + őrlő szett felé nézelődnék. Én arról váltottam, de azért mert nálunk a napi mennyiség annyi mint neked a heti. -
this_is_why
csendes tag
Nespresso gépekbe való kapszulákból van a legnagyobb kínálat. Több gyártó is kínál nespresso kompatibilis kapszulákat pl. Lavazza, Jacobs, L'Or, Pellini stb. 70 Ft/db-tól egészen 200 Ft/db-ig elég változatosan vannak az árak. Az alumínium kapszulák újrahasznosíthatók.
Tchibo: csak saját kapszuláival működik és 120 Ft/db-tól indulnak az árak általában. Grammra több kávé van egy ilyenben, de kizárólag műanyag kapszuláik vannak.
Illy Iperespresso: évekig használtam. Ez ízlett a legjobban kapszulásból. 200 Ft/db-ról indulnak az árak, csak saját kapszulát fogad el a gép (az is 70k-ról indul), műanyag kapszula.
Szerintem a Nespresso-val jársz legjobban, ott tudsz a legtöbbféle kávét kipróbálni - ha mindenáron kapszulás gépet akarsz.
-
this_is_why
csendes tag
Úgy láttam valaki itt korábban már írta a fórumon, hogy elvileg egy szinttel feljebb pozicionált termékvonal az ESAM (ECAM<ESAM<ETAM) - de nem vagyok ebben biztos.
Nem próbáltam még Pellinit, GC-ben nálam csak a frissen pörköltek mentek. Automatába viszont teszek vele egy próbát, köszi a tippet.
-
this_is_why
csendes tag
Kiírtam pár gépnek az árát a nov. 20-i black friday előtti napon. A 350.55 160k volt az emagon akkor, 20-án 200k+ volt már
Eredetileg azt vettem volna, de ugyanakkor leárazták a 23.460-ast 120k-ra és így azt vettem. Nagyon jó kis gép, valóban finom kávét főz, most AVX Brazil Santos-t próbálom, és legfinomabb őrlési beállításon 30 ml szép lassan jön (időt nem mértem, de azért nem karos szint, de automatához képest meglepően szépen).
Az egyetlen gondom a géppel, hogy nem tudja a külön csak tejhab funkciót, amit a gyártó szerint is kéne neki.. (Voice24 gépe tudja pl.) Még várom az emag reakcióját az ügyben, és attól függően eldöntöm, hogy DeLonghi szervíz vagy idegből visszaküldöm és veszek egy másik fajtát (pl. ugye az ECAM350.55 vagy ESAM420.40.B vagy ECAM353.75.W vagy ECAM44.660.B) ráfizetéssel vagy ugyanezt máshol.. -
this_is_why
csendes tag
válasz Voice24 #2410 üzenetére
Számomra is teljesen érthetetlen. Holnap írni fogok Delonghi-nak is mindenképp. Abban reménykedem még, hogy talán valami szervíz menüt valahogy elő lehetne hozni a gépen és ott bekapcsolni. Nem hiszem, hogy hardveres limitáció lenne a gépemben, ott a LatteCrema rendszer benne.. Igen, ha az emagnak vissza is tudom küldeni, akkor sem kapok semmi hasonlót most ennyi pénzért - viszont ha tudtam volna BF idején, hogy ezt nem tudja a gép, akkor meg hasonló áron találtam volna olyat ami tudja, pl. Euronics-ban volt 135-ért fehérben (persze lehet az is butított volt)
@konzumpro: igen ez egy olyan filléres dolog, és nem tudom milyen régiókra osztják a piacukat, és mi melyikbe esünk, de ezt kiiktatni egy működő rendszerből, ez indokolatlan. Olyannyira unszimpatikus, hogy ha nem sikerül megoldani, de mondjuk a pénzem visszakapom, akkor lehet más gyártó terméke felé indulok.. -
this_is_why
csendes tag
válasz Voice24 #2397 üzenetére
NA ezt az enyém nem csinálja, ha 2x megnyomom a Cappuccino gombot. Nem történik ilyenkor semmi, úgy veszi, mintha megszakítottam volna az egészet. Ha megnyomom 1x és várok, akkor elkezdi őrölni a kávét, utána tolja a tejet - persze ott leállíthatom, csak akkor már feleslegesen leőrölt egy adag kávét.. Írtam emag-nak, várok egyelőre mit reagálnak (gondolom küldenek majd a gyártóhoz, és vissza..) Ez van konkrétan a nyomtatott manualban amit adtak a géphez:
-
this_is_why
csendes tag
válasz Voice24 #2392 üzenetére
Nekem ez nem működik. A géphez adott használatiban a “Tejes italok készítése” fejezetnél van egy hivatkozás, hogy melyik bekezdésben írja le a “Tejhab készítése kávé nélkül” részt. Azonban ki van hagyva az a rész! Mielőtt megvettem a gépet direkt megnéztem a Delonghi oldalán a manual-t, hogy tudja a külön tejhab készítést, és ami ott fent van, abban le van írva - tehát utánajártam mielőtt vásároltam, hogy tudja ezt a számomra fontos funkciót. Ehhez képest egy butított gépet kaptam. A pontos típus nekem ECAM23.460.SB, ahol a SB a színre utal gondolom, mert ezüst az eleje meg a teteje, az oldala meg fekete. Ez nem utalhat funkcióra. Írok az emagnak..
-
this_is_why
csendes tag
válasz Voice24 #2341 üzenetére
Lehet úgy tejhabot készíteni, hogy nem őrli le az elején rögtön a kávét? Most ugye ha megnyomom a Cappuccino gombot akkor rögtön őröl, utána adja a tejhabot - szóval ha nem akarok kávét is (mert mondjuk kakaóhoz kell csak tejhab) és megszakítom, akkor is már leőrölt egy adagot kvázi feleslegesen... Használatiban nem találtam infót.
-
this_is_why
csendes tag
Tegnap megjött az emag BF-en rendelt Delonghi ECAM 23.460, 20k-val olcsóbb volt mint most - köszi még egyszer a tippet Voice24!
3-as őrlő fokozaton kezdtem, ami már elég jó kávét adott, most 1-esre levéve pedig már kimondottan jó eredményt kapok, közepes aroma erősségen is és közepes hőmérséklet beállítással. P&Y Locavore blend-del tesztelem most. Mondom ezt úgy, hogy GC PID + Graef szettről váltottam, kényelmi okok miatt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest