Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
-Mantaro Calma: világos pörkölésű arabica.kerülendő, savanyú
-Mantaro Ahora:közepes pörkölésű arabica. egy fokkal jobb, mint a Calma. Savanyú, nem ajánlom.
-Lidl Bellarom Crema: közepes pörkölésű arabica. hideg gépben savanyú. Előmelegített gépben ,közepes vagy durva örléssel már egész jó.
-Aldi Amaroy espresso grande: közepes pörkölésű arabica.savanya íz dominál. Tejjel, cukorral iható.
-Aldi Amaroy espresso crema: erős pörkölésű kevert kávé. Kiegyenlített savanyú és kesere ízek. Önmagában is iható lehet.
- Dallmayr crema d' oro intensa. Erős pörkölésű arabica. Nem savanyú nem keserű. Normális kávé íz és illat. Önmagában is iható.A kávészemeken egy fényes bevonat van.
- Lavazza crema e gusto forte. Erős pörkölésű kevert kávé. Darálás után egyedül ennek volt kiváló kávé illata a daráléknak. Ízre és illatra ez volt a legjobb. Se savanyú se keserű íz.
Kávéházi érzés. Itt is van a kávészemeken fényes bevonat, de nem annyira mint a Dallmayron.Egy Sencor SES 9200- as automatába kerestem volna normális kávét, mert mindegyik arabicát savanyúnak éreztem. A tesztet egy Saeco Poémiával csináltam, azonos darálás,súly,víz,hőmérséklettel. Ennyi kávét az automatával macerás lett volna tesztelni, de remélem amelyik jó a Saecoval, az jó lesz a Sencorral is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Modding és elektronikai kérdések
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning