- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, ez a módja, de ugrik a gari ha szétszeded.
Még a nyomásfokozót lehet módosítgatni, cserélni SBS-re a kerámia tuskós megoldást. Az Xsmall-ba raktam 55-ös fúvókát is a pipacsőbe, ezeknél az újaknál nem tudom hova lehetne, csökkenteni a vízhozamot.
Ha a nyomásfokozóban rugót cserélsz, meg szűkítőzöl, onnantól kezdve nem elég az automatikus öblítés, Xsmallnál azzal járt a dolog hogy minden főzés után kivettem a főzőegységet elöblíteni. De így főzte a legjobb kávékat.
Az OPV-t is módosítottam, annak nem volt sok haszna, az újaknál a tálcába engedi a többletet, Xsmallnál visszatolta a víztartályba, de mondjuk mindegy mert a vízmennyiséget csak befelé mér, így hosszút indítva manuálisan lehetett főzni jó eszpresszót.
Ezen a ponton vettem karos gépet, aztán sok vacakolás után visszatértem az automatához. Mivel csak tejes kávékat iszunk, cappuccinot, cortadot, alulkivonatolt kávét már lehet hozzá készíteni a gyári legfinomabb őrlőállással, a legrövidebb folyadékmennyiségre programozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!