- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
#85578752 #11303 üzenetére
van egy kevés ami mellémegy, de ez egy lefőzött pogácsa. még ha egy kevés nedvesség maradt is benne, akkor is mondjuk 14g
egy olyan bő 2,5-3cm lehet a pogácsa, nem mértem meg.Nehéz egész pogácsát kivenni, mert valamiért ez a KPE állandóan töri, mert felragad a pogácsa egy része a csúszkára. Nem tudom, mitől más a 15 éves saeco odea giro KPE anyaga, de azon mindig lecsúszik, és max a dobozba esve törik össze, ezen mindig ott marad egy kevés feltapadva a csúszdán, és egyre nagyobb kupaccá összeállva végén darabokban hullik le a pogácsa. ha teljesen elmosom, leszárítom akkor az első pár pogácsa szuper, most is azért tudtam mérni, mert a tömítás csere miatt épp el volt takarítva alaposan.
hmm, ebbe lehet tölteni kávéőrleményt, és ezen a torkon bele tudok nézni mikor dolgozik, meglesem mit csinál, mikor bemegy a helyére a préseléshez, mennyi szóródik le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !