- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
Lami66 #10937 üzenetére
Nekem kb 4 éve van használt gépem amit egész sokat használunk mi is és mikor jön a család. Akkor tisztítom mikor kéri. Többet kellene az itt olvasottak szerint,de nem nagyon van időm. Most akarom szervizbe küldeni mert kicsit híg sztem az espresso bár ezt mástól is olvastam itt különféle márkákból. Emiatt vettem egy másik használtat ideiglenesen. Viszont amit vettem egy melitta az kicsit zavaróan hangos tud lenne a siemens mellett. Amit én hallottam philipset az még annál is hangosabb. Bár azóta olvastam,hogy van csendes verzió. Ha halkat szeretnél akkor kb 60dB körülit nézz.
Viszont az is benne van, hogy szerviz után veszek egy új siemenset mert azért egy új az új amiben minden tömítés és gumi gyűrű stb. új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL