Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• amargo

addikt

válasz Re #86 üzenetére

Csepelen?, Én is itt élek :)
    Azta most mesélek egy történetet ki-ki maga vonja le a tanulságot.. Én is csepeli vagyok, volt egy skoda fábiánk kb 9éve vásároltuk és kb 5éves volt, amikor aztgondolták, hogy már nem kell Nekünk (ebben tévedtek, de nem ez a lényeg..), a kocsiban a pedál alatt egy kb 0,5-0,8as forrasztott acél lemez volt, ami azt akadályozta, hogy a kuplungot vagy féket gázt tudják használni (persze ettől még eltudnak indulni, mint a jelen példa is mutatja..), volt továbbá egy ilyen T-és marhaság is benne, ami a kormányon volt.. meg ''indításgátló''.
    A lennt állomásozó ''bandákból'' csöngetett Valaki fel hozzánk, hogy: ''azt gondolják a mi autónkat vitték el'' kinézünk az ablakon, nincs semerre csak egy b@szott nagy kerrék csík (vicces, mert pont egy oszlop előtt áltunk meg közvetlen, jóvezetők lehettek, ha onnan kitudtak lőni), mi kapásból riasztottuk rendörség, én közvetlen barátokat.. és taxisokat akik nagyon segítőkészek voltak! De semmi hír.. mi közben intézzünk a biztosítást (mert volt rajta!) és közben találkozgatok is haverokkal sőt összefutottam egy olyan ''ismerösőmmel'' (1-2hónap el is telhetett) is aki olyan embereket ismer aki megszabbadítanak a kocsitartás fáradalmaitól(érhetőbben ellopják).. említettem Neki az esetett, amikor is lazán annyit vágott hozzám, hogy ha egyből Neki szólok: ''kedvezményes áron vissza tudja szerzi! Most már nem..'' (kb ezek voltak a szavai)
    (A sárc nem nem foglalkozik ilyenekkel, csak ismer valakit, aki ismeri azt a valakit akinek a valakijének a..etc)

A történet lényegét nem tudnám megfogalmazni, mert még magam sem jöttem rá ( :) ).. viszont tanulságos és érdekes történet(szerintem).

amargo

törölt tag

válasz Re #86 üzenetére

viszonylag közel van:F nem tudom, szétnézek, este megkérdezem a srácokat...
    De ez annyira nem biztos, hogy inkább azt is felejtsd el hogy megkérdeztem.:)
    bár ezek akik itt ténykednek, inkább bontásra dolgoznak de ki tudja:F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés