- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re
csendes tag
válasz
üzenetére
Ilyesmi volt:
Bővebben: link -
Re
csendes tag
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz
üzenetére
Valahol olvastam, hogy a II.VH. Willy-ken a lopás megelőzésére kivehető volt a sebességváltókar.
Nem rossz ötlet...
Még az autópiacos korszakomban mesélte az egyik merci felszerelés kereskedő haver, hogy az olaszok gyártanak olyan sebességváltó gombot ami hasonlóan működik, mint Penge kardjának a markolata.
Ha nem biztosítod ki a gombot és úgy váltasz sebességet akkor egy szigony üti át a kézfejedet és bír rá az ottmaradásra

Durva, illegális, de hatékony megoldásnak tűnik.
Üdv -
Re
csendes tag
válasz
üzenetére
megtudtam, a ''megrendelésre'' dolgozó bandák éjjel járják a várost és nappal meg figyelnek és követnek.
Ha kell az autó, ''megszemlézik'', ha túl sok cuccal van felszerelve és nincs akkora értéke inkább otthagyják, mert nem érdemes elviini, inkább keresnek egy kevésbé ''húzós'' darabot. De ha nagyon kell, lehet benne akár aludni, akkor is elviszik!
szóval, szakadt skoda 120 L kell venni
-
Gabró
tag
válasz
üzenetére
Attól hogy a legújabb még nem a legdrágább/-nagyobb/-erősebb stb. Az E-osztály padlólemezére épül, tehát közel sem ez a Mercedes ''zászlóshajója''.
Bővebben: link <- itt egy kis infó róla (a 4. oldalon vannak árak) -
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz
üzenetére
eccerű mint a pofon...
színtelen UV reagens festékkel ráfényezik mondjuk 60 cm-es lóbetűkkel a rendszámot az összes oldalára az autónak.
UV-fénnyel megvilágitva az autót messziről kiabál a rendszám. Ergo rendszámcserés, hamispapíros határátlépés ugrott, hacsak át nem fényezed az autót.
Bár modjuk Hegyeshalom felé jártmban nemnagyon láttam sok UV fénycsövet a határátkelőnél.. -
TexT-BoY
addikt
válasz
üzenetére
könnygáz? és akkor mivan?
a profi tolvaj megmondta az autódal 2 dolgot csinálhatsz: UV fényezés, üvegek Graviroztatása...
minden más mechanikus vagy akármilyen védelem felesleges nyitva is hagyhatod az autót mert ha ezek közül valamelyik van az auton békén hagyák a tolvajok!!!
viszont lehet neked könygáz vagy akármi minden mást okosan kikerülnek egy furgonba elfér 2-3db gázmaszk stb hidd el... -
törölt tag
válasz
üzenetére
megvaaan:
Bővebben: link szerintem nagyon eredeti és nem is horror árú... bár saját tapsztalat még nincs. -
Re
csendes tag
válasz
üzenetére
Nagy szerencsém volt/van!
De elmagyaráztam neki, miért is volt rossz választás ez az autó... nem nagyon látok ilyen hasonló autót őrizetlenül...
És persze az előző autó nekem nagyon megfelelt ( Seat Altea - mostanában már lehet látni). Az persze senkinek nem kellett, érdekes, hogy seatot nem lopnak budapesten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VGA kibeszélő offtopik
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr. Bean találta ki! És igen, ott is valaki el akarta lopni a Minijét, aztán csodálkozott, hogy hol a kormány 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)