Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Csepelen?, Én is itt élek

Azta most mesélek egy történetet ki-ki maga vonja le a tanulságot.. Én is csepeli vagyok, volt egy skoda fábiánk kb 9éve vásároltuk és kb 5éves volt, amikor aztgondolták, hogy már nem kell Nekünk (ebben tévedtek, de nem ez a lényeg..), a kocsiban a pedál alatt egy kb 0,5-0,8as forrasztott acél lemez volt, ami azt akadályozta, hogy a kuplungot vagy féket gázt tudják használni (persze ettől még eltudnak indulni, mint a jelen példa is mutatja..), volt továbbá egy ilyen T-és marhaság is benne, ami a kormányon volt.. meg ''indításgátló''.
A lennt állomásozó ''bandákból'' csöngetett Valaki fel hozzánk, hogy: ''azt gondolják a mi autónkat vitték el'' kinézünk az ablakon, nincs semerre csak egy b@szott nagy kerrék csík (vicces, mert pont egy oszlop előtt áltunk meg közvetlen, jóvezetők lehettek, ha onnan kitudtak lőni), mi kapásból riasztottuk rendörség, én közvetlen barátokat.. és taxisokat akik nagyon segítőkészek voltak! De semmi hír.. mi közben intézzünk a biztosítást (mert volt rajta!) és közben találkozgatok is haverokkal sőt összefutottam egy olyan ''ismerösőmmel'' (1-2hónap el is telhetett) is aki olyan embereket ismer aki megszabbadítanak a kocsitartás fáradalmaitól(érhetőbben ellopják).. említettem Neki az esetett, amikor is lazán annyit vágott hozzám, hogy ha egyből Neki szólok: ''kedvezményes áron vissza tudja szerzi! Most már nem..'' (kb ezek voltak a szavai)
(A sárc nem nem foglalkozik ilyenekkel, csak ismer valakit, aki ismeri azt a valakit akinek a valakijének a..etc)
A történet lényegét nem tudnám megfogalmazni, mert még magam sem jöttem rá (
).. viszont tanulságos és érdekes történet(szerintem).
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest