- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhgtev
újonc
válasz
runner 125 #18218 üzenetére
Hát nem vagyok biztos benne, hogy kamuznom kéne, pont azért amit írsz ("nem szabadna h lekapjon ").
Kérdezősködtem itt-ott, van aki szerint nem lett megfelelően zsírtalanítva - az okozhat ilyet.
Egyébként nekem a legkisebb, legalapabb Karcher gépem van. Össze se tudom hasonlítani azzal a gőzborotvával ami egy normális autómosóban van és amit sokszor alig tud megtartani a "mosósrác". Még jó, hogy kivételesen nem vittem el mosatni... hát lehet, hogy az a gép letépte volna a fél ajtót.Csütörtökre beszéltem meg időpontot az ipsével, meglátjuk milyen lesz a hozzáállásuk.
-
vhgtev
újonc
Sziasztok, az alábbi képen látható festékleválást egy magasnyomású mosó okozta amikor mostam a kertben az autót. Az ajtó 3 hónappal ezelőtt lett fényezve egy Renault márkaszervízben. Mivel garanciális viszem vissza, de szerintetek a szervízben rám foghatják a hiba okozását? Halottatok már ilyen esetről?
Mivel nem értek hozzá, kicsit meg vagyok illetődve, nehogy a végén még ne akarják kijavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest