Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Komolyan gondolom hogy hülyék dolgoznak ott...
ha van öt centi hó akkor egyből káosz van, elakadnak, árokba mennek..... esetleg el sem indulnak. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Formaster #32054 üzenetére
Szép (lett)!
------------------
Nálunk a családban is van két nagy dög fekete autó. Lemosva, waxolva, mint a királyok olyan pompásan festenek/fénylenek. Mész vele 100 km-t, vagy csak állsz egy helyen, ahol több a por (pl, építkezés 500 méteres körzetben), ami aztán agyonvágja az egész munkát. Szóval, a fekete gyönyörű, de nem sokáig és ehhez nem kell szar időnek lennie sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Formaster #33771 üzenetére
Nos, az ebay-ről nagyon hamar kivágják azt az illetőt, ha az ott nem azt árulja, vagy nem küldi el, amit kell és fizettek érte.
Emiatt zároltatják a PP számláját (is), illetve azonnal visszautalják, ha van rajta annyi pénz. Nem éri meg ott átbaxni az embereket... Nagyon sok (új) szabály védi a vásárlót, emiatt szinte már a nullára redukálódott, hogy valakit átcsesszenek. Persze, ahol nyilvánvaló a hirdetésben, hogy másolat és kamu az is rendben van, mert fel van tüntetve, ha valaki azt veszi, akkor ne csodálkozzon, hogy gagyit vett fillérekért.Én, hogy mennyit cseszek el ebay-en havonta Paypal-ról fizetve, azt inkább le sem írom, de még soha senki nem vert át. Volt olyan, hogy nem jött meg 1-2 termék (ráadásul a posta hibájából), de amikor emiatt írtam, 2 percen belül már a számlámon is volt az összeg sűrű elnézések közepette, aztán egyszer csak megjött a termék is. Tehát, ha ott jelen esetben a Fusso, mint eredeti termék, vagy annak forgalmazója van feltüntetve, akkor az bizony az is.
Meg egy kép mára, nem kell azonnal polírozni/waxolni, vagy kétségbe esni, ha sérülés érte az autót!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Formaster #33795 üzenetére
Tekintve, hogy min 30 applikálásra elég egy tégely, fél évvel számolva legrosszabb esetben is 15 év lenne, ha addig nem romlana meg 6x, szerintem igazán nem nagy deal az a 2k.
Én nem is erre írtam amit, hogy megéri-e 2 ezerrel többet fizetni, vagy sem. Csak nincs olyan, főleg az Ebay-en, hogy a vásárlót átcseszik.
Egyébként meg a magyar raktárakban is simán lehet hamisítvány, ők sem első kézből kapják egy japán marketing eladási menedzsertől, hanem berendelik "valahonnét", ugyanúgy, mint mi...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest