- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theodorci
tag
Sziasztok!
Béna amatőr kérdésem lesz...elnézést érte.
Az utóbbi hónapokban észrevettem, hogy esős időjárásban, főleg sötétben szembejövők fényében ahogy az ablaktörlő a vizet törli egy ilyen szétkent párás kinézetű maszatot hagy maga után a szélvédőn...
Lemostam, áttöröltem külön ablakra való tisztítóval és vízkőoldóval is a szélvédőt. Cseréltem lapátot is, jó minőségűre. Továbbra is törlés után pár másodpercig helyenként ilyesmi maszat van, főleg sűrű törlésnél nagyon zavaró.Valakinek van ötlete milyen szerrel töröljem át, hova vigyem el? Kérlek valaki segítsen, az autó 3 éves, ezért nem cserélnék szélvédőt...köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Medence topik
- E-roller topik
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest